Lite allt möjligt...

Jobbet är väldigt tungt just nu... , mycket åkande och tidiga mornar. Men ändå skönt att vara hemma skapligt på dagrna (ca 15.00)!!
Imorgon bär det av till Vadstena för att arbeta i cirka 3 timmar sen bär det av hemåt, känns jätte nödvändigt att åka cirka 6 timmar bil totalt för att arbeta i 3-4 timmar.
Men men sen är de helg iallfall.

På måndag bär det av till Fjugesta.
Tisdag Jönköping, onsdag och Torsdag Mariestad.  Kommer ligga borta under nästa vecka...! Tråkigt men vad ska man göra?! orkar inte sitta och köra hur mycket som helst. Men Måndag kan jag förmodligen åka hem istället för till Jönköping direkt, blir bara en extra väg på cirka 12 mil. det är ingen farta...då får jag ju iallafall sova med Cia 1 extra natt:=)
Kommer bli en hel del övernattningar nu dom kommande veckorna, 3 eller 4 veckor på rad...tungt värre!!!

Hoppas och väntar förväntansfullt på svar från Securitas om jobbet jag sökt:=) Snälla ring mig NU och ge mig glada besked.!


ne nu ska jag ta o byta om till träningskläder och sen träna ett lätt pass idag, sen förbereda mat...blir lax o potatis ikväll! apropå träningen så känns det rikigt bra att ha kommit igång ordentligt igen...det går bra för både mig o min älskling...hon tjatar att jag ska köra Core och sånt men vet inte om jag pallar:=) Haha! Eller man måste väl prova iallafall.

Idag köpte jag ny olja till bilen, var dags att byta och slå i lite fräsch, men fy fan vad dyrt, 699:-. Till er som inte har bil, skaffa ingen, är som en sparbössa med hål i.......:=)

Nog om jobb och tråkigheter med bilar...


Cia, tusen tack för att du alltid finns vid min sida o stöttar och hjälper:=) Glad att få vara din!


Ha en bra kväll alla glada...och ledsne för den delen..:=)

arrividerci

PARTY HELG!

Den här helgen har varit en ritkig party helg.
I fredags var Danne, Jenny o Angelica här. Vi satt o drack lite och spelade lite plump.  Tyvärr blev det inte att vi spealde klart "Plumpandet"  ...
Fredagen var tänkt att bli en lugn kväll med lite dricka, men blev en sen kväll med en hel del drickandes....

Igår så var det dags för födelsedagsfest hos Angelica. Det var trevligt där...träffade Sandra, en kompis som jag inte träffat på låång tid....

Madde o Danne var oxå där, ett väldigt trevligt par, sociala och snälla! :=)

Nu idag blir det bara att dega hemma i soffan, ska försöka lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon. Ska till Lillån och jobba imorgon...ingen annan som ska åt samma håll, med utgångspunkt Eskilstuna??:=) tråkigt att åka själv....förresten, avresan börjar 05.00....Någon som vill samåka:=)?


Forza BAJEN, idag måste ni ta poäng borta mot MFF, inte för att det känns så troligt med tanke på det dåliga spelet vi presterar just nu, men kom igen för fan, vi måste upp på "säker mark" ....kvalet blir inte lätt mot Sundsvall och deras konstgräs...


Peace

Fredag!

Och som ni som följer min blogg vet, så innebär fredagar...LEDIGHET! iallafall för mig.
Så idag sov vi ut, vaknade inte förrän halv 10 tiden, riktigt skönt med tanke på alla tidiga mornar tidigare i veckan. Och så är det ju inte fel att få vakna upp och äta frukost tillsammans med min C!!!

Efter frukosten idag så begav vi oss till Forever för ett träningspass på gymmet. Blir förmodligen ett träningspass till nu i helgen!
Ska bli skönt att komma igång med träningen igen, och försöka få bort dom där extra kilona.

Ikväll när C slutat jobba så blir det att handla lite sen åka hem o äta lite gott o kanske dela på en flaska rödvin. Grannarna frågade om vi skulle se en film tillsammans ikväll, ett jätte trevligt förslag med tanke på att det var länge sen vi umgicks, men får se hur trött man är ikväll. Cia har jobbat. Och jag är redan väldigt trött...måste bero på att man inte är van att träna...eller så beror de på dom få timmar man sovit i veckan, har väl lite av det att skylla mig själv för....




Uselt!

Sitter hemma i soffan och ser på matchen mellan Malta vs Sverige...en ENKEL match trodde väl dom flesta.Och för att inte tala om mediernas syn på matchen...alla skriverier om att detta är matchen där Sverige ska ösa in mål enkelt och få en bra målskillnad...men  efter 61.43 in i matchen så står det fortfarande 0-0!!!! Skit bra Sverige! eller INTE!!!!!!!!

Pratade med Annis idag:=), ska träffa henne och Stefan inom en snar framtid för att diskutera jobb oså:=) Skulle vara så himla kul att få pröva något nytt och jobba med er skulle vara trevligt, känner ju er lite grann sen tidigare!:=)
Tack Sandra för dom snälla och positiva orden du hade sagt till Stefan om mig:=)

Cia funderar på att börja plugga till projektledare, (www.ciacecilia.blogg.se) men hon är osäker om hon vill säga upp sin fasta tjänst oså, men behöver du flytta och d känns rätt så gör det. 2 år går fort gumman. Kanske kan flytta med , bara jag får tag i jobb annars blir d ju väldigt tungt!!! Tror du skulle passa som projektledare... Fundera ordentligt bara så du vet vad du vill:=)!

Jobbet:

Den här veckan har det varit ett himla farande, mer än vanligt... Måndagen så var det att åka till Örebro , Tisdagen , Katrineholm och idag var jag i Hallsberg, Imorgon bär det av till Norrköping och Risängen. Tungt att sitta ute på vägarna o åka så mycket som vi gör förtillfället.
Idag när jag åkte var jag helt slut i kroppen, kännde att kroppen och ögonen inte riktigt var vakna, säger så här, TACK till dig som kom på räfflorna i vägbanan! Fick ta ett stopp på en rastplats för att få lite luft och sträcka på mig. Idag ska jag försöka komma i säng hyffsat tidigt iallfall!

KÄMPA SVERIGE!!!!

Överraskad...

I lördags kan man lätt säga att jag vart överraskad, på ett bra sätt!!! :=)

Dagen började med att min syster Linda och hennes sambo Johan kom hem till oss på fika. Tack för den jätte fina Armani skjortan jag fick:=)  Förresten så var mamma o pappa också här, senare under eftermiddagen kom även Mona, Peter Ida och Emil. Tack för att ni kom.

Men det var inte det som var själva överraskingen eller det som gjorde mig överraskad, jag kommer dit alldeles strax:=)

När "fika" gästerna hade börjat röra sig hemåt så dök Tobbe och Anna upp. Det var bestämt sedan tidigare att dom skulle komma hem till oss i Eskilstuna och dricka lite öl och snacka lite skit.  men så blev inte riktigt fallet....utan jag och Tobbe drog hem till Magnus ute i Hällby för att se Vm-kvals matchen Ungern vs Sverige (1-2 för er som inte vet slutresultatet ) och dricka lite öl. Efter matchen så bestämde Tobbe, magnus och Bentzer att vi skulle röra oss in mot stan för att ta ett par öl på någon krog, närmare bestämt Harrys.
Jag sa till grabbarna att jag inte ville gå till harrys, speciellt inte så tidigt som vi gick ut, kl 22.15 !!!!...men dom insisterade på utgång relativt tidigt och jag följde slutligen upp i deras planer.
Väl framme på Harrys så går Tobbe fram till kassan/insläppet och fibblar med något, men riktigt vad fattade jag inte jsut då... men han såg till att vi kom in gratis, ( han påstod sig känna hon i kassan) .!!! När vi kom in på Harrys så började grabbarna dra med mig uppför trapporna mot 2:a våningen, då började jag misstänka att "något" var på gång..

När jag/vi kom upp för trappan(vip avdelningen) så stod vännerna och väntade på att jag skulle komma. Något jag trodde skulle bli en lugn och skön fotbollskväll med grabbarna och lite öl, blev istället till en "blöt" kväll med massa dricka och underbara vänner och min älskling Cia som hade ordnat en överraskningsfest för mig (25-års fest)! Ni gav mig ett minne för livet!!! När dom började sjunga för mig när jag kom upp så fällde jag faktiskt  1 eller 2 tårar, manligt va?;=) Men jag blev liksom så himla glad och rörd. Cia hade ringt runt till mina/våra vänner o fixat allt. Helt underbart, Cia du förstår nog inte hur mycket den kvällen betydde och kommer betyda för mig!!!!

Tack till: Mattias A, Jojo, Tobbe, Kim, Emil, Ida, Danne, Jenny, Magnus, Bentzer, Tobbe (skåning), Anna,  Angelica, Älsklingen, tror inte jag glömde någon, eller jo pugh och Fia oxå, tack för presenten synd ni inte kunde komma. Fick en 4.5 liters whiskey av allihopa:=) Tack som fan!!! Ni gav mig en kväll jag sent eller aldrig kommer glömma.

Med andra ord hade jag en helt underbar helg tillsammans med underbara vänner och världens finaste Cecilia!!!!

Fredag

Äntligen fredag, skönt med fredagar och att få vara ledig:=)

Jag har gått och blivit förkyld, hosta och snuvig... och NEJ det är inte svininfluensan, jag har redan kollat ;=)
Cia är också förkyld, men hon jobbar idag iallafall, stackars henne!

Aporpå Cia, jag fick en kanon present av henne i födelsedagspresent. jag fick en dag på SPA!, helkroppsmassage och bubbelbad i ett eget litet "rum" , jätte skönt och mysigt var det.
De var en dag jag sent kommer glömma...tack som fan Cia!!!

Av mor och far så fick jag ett bidrag till Thailandsresan, asbra! :=) Nu imorgon så kommer syster och hennes sambo över o fikar. Vet inte ritktigt om det blir nå fler släktingar som kommer över....det visar sig! :=)

Imorgon eftermiddag kommer Tobbe och Anna hem till oss, fan vad kul det ska bli. Vi ses ju inte alltför ofta nu när dom bor i Norrköping. Så imorgon kväll är det fotboll och öl som gäller för mig, Tobbe, Magnus och Bentzer! Ska bli kul att träffa er igen grabbar.  Det är ju en viktig match för Sverige mot Ungern imorgon i VM-kvalet, VINAN ELLER FÖRSVINNA! Så kämpa nu Sverige!!

Efter fotbollen imorgon så bär det förmodligen av in mot stan för att sammanstråla med Cia, Anna och Angelica som ska på 30-års fest imorgon:=)...30 -år då är man fasiken gammal, 25 år(!!) kanske inte är så farligt iallfall:=)

Om man ska tillbaka lite till det här med fotboll så är det bra för HAMMARBY att det är uppehåll fram till den 13/9 då man tar emot ÖSK hemma på Söderstadion.
Förhoppningsvis så hinner man samla kraft och hitta "viljan och glöden" igen, det kommer bli en väldig tung och jobbig HÖSTSÄSONG för Bajen!, förhoppningsvis klarar vi kontraket till Allsvenskan, men då måste hela laget visa Hjärta och publiken måste ge sitt STÖD för att vårat älskade Bajen ska klara sig kvar!!! Forza BAJEN!!!!


Ikväll blir det en lugn och skön hemmakväll hos Angelica:=)!!!


ha en trevlig helg alla där ute....och SKÅL!!!!!!!


puss o kram


Tisdag 1:a september

Idag är det Tisdag den 1:a september, dagen då jag fyller "Gubbe" och jag och min Älskling firar 18 månader.

Vart väckt av Cia imorse och fick frukost och present:=) Kan dagen börjar bättre? Fick en underbar  present, en spadag tillsammans med mitt hjärta, massage och jacuzzi bad, helt underbart :=)

Ne nu ska jag fixa lite grejer...

uppdaterar efter dagen...

tack för att du är min Cia!


Puss o kram

RSS 2.0