uppdatering från fredagen o fram till idag

I fredags, var det äntligen dags för kryssning, som gick till Mariehamn/Åland. En kryssning jag sett fram emot.
Den vart både bra och dålig, bra för att man fick träffa mycket trevliga människor, Speciellt Mumin och Johan:=)
Mindre bra för att det vart lite "strul" på kvällen, men inget som inte gick att reda ut. Förstår mycket väl att det som skedde hände, hade nästan väntat på det lite grann. Men DU vet att jag alltid finns när du behöver en axel att gråta ut mot. Det är därför man är 2, för att klara sånt som känns jobbigt ensam


Fredagskvällen på båten vart realtivt lugn, iallfall för min del med drickandet. Tog min "Kryssning" på vägen hem istället, en riktigt skön fylla, med en del HAMMARBY låtar som skrålade från min "sköna stämma" :=) Efter att vi kommit hem så vart det av att avnjuta en god thai middag hemma på balkongen med ett par kalla öl, efter maten bar det av hem till Mona och Peter för att dricka lite öl, vin och små Blå :=) Vart ganska mycket dricka där faktiskt, inte meningen!! Vet bara att vi vaknade upp hemma i sängen dagen efter med en jävla huvudvärk.*asg* Vi däckad e cirka 21.30 på lördag kvällen när vi kom hem, inget vi ska stoltsera med men, vi hade det trevligt iallafall:=)

En sak jag inte förstår är hur du min lilla älskling fick med dig Monas foppa tofflor hem men lämnade dina stövlar, du e bra rolig du ibland:=)

Söndagen spenderades med en tripp till Arlanda för att hämta hem mor och far som kom hem från Samos/Grekland.


På Onsdag är det dags, LINDESBERG OCH NYA JOBBET! FAAAAAAAAAAAAN SÅ KUL :=)

Älskling, du ska se att dina studier kommer gå kanoners.

Onsdag!

Har varit en relativt skön dag, väldigt fint höst väder om inte annat :=) Solen har skinit och solen värmt.
På jobbet var det realtivt lugnt idag, en del o fixa men inte överdrovet mycket...en vanlig arbetsdag.

Idag kom dom nya arbetskläderna för nya jobbet oxå, bara 3 ynka arbetsdagar kvar nu på nuvarande jobbet.
Ska bli så himla kul. Kommer hålla till i Lindesberg första tiden,  Hoppas jag kommer hitta fram till första butiken. I annat fall får jag väl andvända mig av min GPS, så fram kommer jag nog iallfall.

Imorgon är det en vanlig arbetsdag, torsdagar brukar vara riktigt nice, slappa o sköna:=) Kort dag imorgon så ska inte gnälla. slutar arbetet kl 14.00 :=)
Ska försöka ut och springa lite imorgon efter jobbet, eller kankse dra ner och köra lite kickboxing igen, var ett tag sen,. men fan va kul det är. Skulle vara kul och prova på igen, får se vart känslan styr imorgon, någon typ av fysisk aktivitet ska jag försöka lägga lite tid på.

CIA DU ÄR MITT ALLT!


Nykär?

Känns verkligen som en nytändning i förhållandet, konstigt att det skulle till världens jobbigaste och största bråk för att allt skulle bli bra igen?!?!

Hoppas du känner samma som mig, att allt känns bra igen.


ses ikväll, saknar dig Cia!


Måndag

Exakt 1 vecka kvar till det nya jobbet, ska bli så himla skönt, så himla spännande:)

Varför känns allting helt plötsligt inte lika bra? Känns stelt o irriterat, helt i onödan enligt mig.
Men vad vet jag!?

Blir inge pizzabak idag, får se vad de blir till middag, kanske en macka o yoghurt , orkar ingenting just nu, känner mig ganska matt..

Cia började skolan idag, verkade inte strotrivas så speciellt, bara massa muppar, som hon sa, men hon slipper ju gå i skolan med tanke på att hon ska läsa distans...
Hoppas d går bra för dig, Tycker om dig massa!



puss
puss

Söndag!

Söndag och klockan är 15.42, vi har precis ätit en frukost , duschat och klätt på oss:=)
Riktigt skönt att få sova ut ordentligt, händer inte allt för ofta. Men Inte så konstigt heller att vi sov länge idag, skjutsade min mor och far till Arlanda kl 03.00 inatt.

Mycket stolt över dig Cia, du förstår vad jag menar , haha :=)

Helgen har varit riktigt riktigt riktgit jävla bra, fredagen spenderades i en stillsam stil tillsammans med Jojo och Tobbe för en match i Bowling, tyvärr gick det inte så himla bra för mig eller min lilla älskling.
Jojo vann mot allas förmodan hela skiten:=) Grattis till dig! Men alla har väl tur någon gång :=) ( Nej jag ingen dålig förlorare), eller som Tobbe sa : " Det här är fan ingen lek, det är en sport och sport är ALLVAR" .

Efter Bowlingen bar det av hemåt för att se en film, 21. En ganska seg film, fick mig att somna i soffan...

Lördagen spenderades hemma i lägenheten hela dagen, fixade iodning med lite nya gardiner, storstädning och tvätt. Inte allt för ofta man utnyttjar en lördag till sådana sysslor, men vi kände oss riktigt duktiga efter det:=)
Som tur är varvade vi städningen/tvättningen med lite mys, så då vart det ju mycke roligare. :=)

Efter att vi städat klart o fixat allting, blev det en middag, lövbiffgryta med ris och vitlöksbaguetter, till efterrätt blev det citronfromagge...
Den här helgen har varit helt sjuk, har varit med om/kännt saker som får mig att bara vilja skrika av glädje, har haft en sån jävla bra helg. Tack som fan för det Cia.

T
rippen till Arlanda gick väldigt bra, men FAN vilken tjock dimma det var, såg knappt 5 meter framför sig, Jessica, jag förstår inte hur ni kunde åka vilse:=) hahaha! Vilken timing det blev väl framme, när båda bilarna svängde upp vid utrikes terminal 5 PRECIS samtidigt:=)

Väl hemma igen kl 06,12 trodde jag att det skulle bli sovdags, både jag o min älskling var väldigt trötta, men någonting "skrämde" mig, blev som helt förstelnad, men hade ändå en SJUKT bra natt/tidig morgon. :=) Förstår verkligeninte hur du bär dig ¨åt.  Tror inte du förstår hur mycket jag _ _ _ _ _ _ :=)



Nu bär det av fö att tanka bilen och ta en tripp till affären, Cia börjar plugga imorgon och behöver lite saker inhandlade :=)


Rolig historia :=) (stulen av C)

En blondin ringer till sin pojkvän och säger:
-"Kan du komma över och hjälpa mig?Jag har ett jättepussel och kan för mitt liv inte komma på hur jag ska göra"
Hennes pojkvän frågar:
-"Vad ska det bli när det är färdigt då?"
Blondinen säger:
-"Enligt bilden på lådan ska det bli en tupp."
Pojkvännen bestämmer sig för att gå över och hjälpa henne. Hon släpper in honom och visar honom alla pusselbitarna på bordet. Han tittar på bitarna en stund, och sedan på lådan. Sedan säger han:
-"För det första; det spelar ingen roll vad vi gör. Vi kommer aldrig att kunna sätta ihop de här bitarna till någonting som liknar en tupp."
Han tar hennes hand och fortsätter:
-"Nu tar vi en kopp kaffe och sen.................."
Han suckar.
"............ sen stoppar vi tillbaka alla cornflakes i kartongen igen...."



irriterad?

Helt från ingenstans kommer en irritiation sig smygandes. Vet itne riktigt varför!, kanske bara är hungrig. Får hoppas på det!

Under hela dagen har jag gått o tänkt på det "galna" som skedde natten till idag..haha! Kan lixom inte sluta tänka på det. Vet inte varför men går liksom inte, har gått med ett litet leende på läpparna hela dagen. Ganska konstigt igentligen.

Ser faktiskt fram emot att bowla lite ikväll, hoppas det blir trevligt!

Pratade nyss med Magnus , det gick tydligen bra för honom att slipa väggarna iallafall, skönt o höra. Alltså shit vad jag saknar att ha dighär i Eskilstuna. Våra galna upptåg m.m :=)
Men det e skönt att du bara är ett telefonsamtal bort....

Måste även skriva ett par rader om min lilla Cia. En riktig "diamant" , när hon e på bra humör så bara skiner det om henne, och hon får en att må bra:=)
Tack som F-N  för  det "galna".......


peace!


Puss


Rast!

Sitter på jobbet och har rast, har typ ingenting kvar att göra idag!
Längtar bara hem, hem till en varm och skön dusch.

Ikväll blir det Bowling tillsammans med Jojo, Tobbe och Cia. Får se hur det kommer gå för mig, var en evighet sedan jag spelade sist.

Magnus hoppas det går bra att slipa väggarna hemma i lägenheten, och att tapetseringen går bra!

Mirza and "The Crue" sak på kryssning i helgen till Mariehamn/Åland. Gör båten osäker och så hoppas jag på nr 15 för din del mannen :=)

På lördag natt, bär det av upp mot Arlanda, ska skjutsa min lilla mor och far, dom ska ut och resa mot varmare bräddgrader, närmare bestämt Samos/Grekland, lite roligt är att en av mina vänner ska på samma resa, med samma plan:=)

Just nu känns det som om allt är på väg att bli till det bättre igen, hoppas bara att den känslan kan stanna kvar.
Vi båda vill ju detta så mycket, men ibland blir de så fel... men vi klarar allt! Tillsammans är vi starka.

Anne din lilla åsna, på söndag fyller du oxå "gammal" 24 år!!!!!!
Då jävlar vill jag ha hembakad tårta och bullar:=)

ne nu ska ja ringa lite samtal sen fortsätta jobba, snart slut på rasten!

puss

Vilken jävla natt..

Vilken jävla natt jag var med om i natt :=) hahaha!


Riktigt jävla galet alltså.



inga fler kommentarer....*ler*

Slut på dagen..

Nu är det snart slut på denna Torsdag!
Har varit en riktigt trevlig Torsdag:=) Lugnt o skönt hemma, Cia har varit borta hos Jojo o druckit och är fortfarande det!

Ska strax lägga mig i sängen o försöka sova, Cia vill inte komma hem ännu så får se om jag hämtar henne eller så får hon andvända sig av apostlohästarna.

Vart bjuden på fest imorgon utav en gammal vän, men tackade NEJ! Har inte sett eller hörts av på evigheter o så helt plötsligt frågar hon om jag ska komma på fest, NEJ tack! Kanske blir bowling imorgon med Jojo o Tobbe... Om jag orkar:=)

Ne god natt alla glada

puss

Torsdag kväll

Har inte rikitgt beslutat mig för vad jag ska hitta på ikväll.
Kankse blir en liten biltur någonstans, eller så blir de en lugn o stillsam hemmakväll. De är lugna gatan nu när Cia ska iväg till Jojo o dricka.

Känner mig fortfarande på väldigt bra humör, men ändå är det något som tynger mig inombords. Kan inte sätta fingret på vad, räddslan som spökar omedvetet långt där inne kanske...
Vill sluta tänka på det, men vet inte hur jag ska göra, men men bara o bita ihop och försöka :=)

I'm the KING!

Idag är det torsdag! En riktigt bra torsdag!
Dagen på jobbet har gått väldigt bra. Inte så mycke o göra.


Ikväll ska jag vara hemma och slappa o slöa tror jag, annars bär det av iväg någonstans. Cia ska iväg till en kompis o dricka ikväll. Så hon e väl inte hemma förrän i natt någon gång, så får se vad som händer o sker för min del. :=) Har ju sovmorgon imorgon.

är fortafarande lite kluven,  känner en stark räddsdla fast jag kanske igentligen inte borde göra det.
Men men, förhoppningsvis så slipper jag den här känslan och allt kanske kan bli bra så småningom . Hoppas det iallfall!
Känns lite som att hon söker sig bort, fast så var inte fallet, pratade lite om det igår.
jag hopaps hennes spontana infall kommer tillbaka,  att hon blir den hon var förut. Saknar det! Men hon försöker nu iallfall:=) jag ska oxå bättra mig med mina saker,  I KNOW THAT!


Jessica. Due  bra rolig du, eller e vi lika tröga? hahahaa!

S
nart bär det hemåt, ska försöka hinna umgås lite med CIA innan hon drar iväg...
Hoppas du o Jojo får det trevligt ikväll!


Peace and Out!


PUSS

frustrerad

är väldigt frustrerad över allt som har hänt, känner glädje, sorg och förvirring på samma gång. jag vet inte när DU nästa gång, blir så där kall o "frånvarande" igen, hoppas du inte blir det igen. men jag är rädd att så kan det bli. Ska försöka glömma allt du gjort som sårat mig eller gjort mig arg. Vet att jag sårade dig massor med mina ord häromdagen....FÖRLÅT! har mycket att visa för dig med. vet att jag sårade dig massor med mina ord, men du sårade mig på ett känslomässigt plan, utan att ens lyssna när jag försökte förklara.Till slut rann det bara över. Jag är glad att Du själv kom till insikt med att det du gjorde, var / är FEL! Men vet inte riktigt vad te tog åt mig när du försökte, men men hoppas iallfall att allt så småningom löser sig, till det bästa både för DIG och för MIG! Att vi både lärt oss något av allt detta elände som varit. ne nu ska ja strax fara hemåt! Puss o KRAM

Känslan!

Känslan av tomhet, men ändå en lättnad. Orkar inte känna att man inte duger till längre, eller känna saknaden av närheten som fanns förr. Du säger att ja ifrågasätter allt, men jag ifrågasätter varför allt ska vara på dina vilkor...du gnällde på att du inte fick närhet, när jag ger dig närhet, duger/dög de inte, eller så fick man inge gensvar. ´Vad menar du med, njut av singel livet? Undrar vem som gillar/gillade singel livet..?!?! Vadå ine höras av mer? vem har sagtr något om det? Varför skiljas som mer ovänner än nödvändigt... Tro de eller ej , men jag ÖNSKAR DIG all lycka med jobb, kärlek och studier... Tack för den här tiden. Vi ses/hÖRS?! Känns enormt tomt, men på samma gång som en lättnad! Tack mina vänner för all respons... Ha en bra helg alla glada:=) puss puss

Lördag!

Känner mig tom i kropp och i huvud. själsligt tom. Varför? Känner mig inte "hel", Det fattas något....men vad?! Vissa saker känns uppgivet, som om all ork har försvunnit från kroppen. Man når till en gräns sen så orkar man liksom inte mer. Men men bara o bita ihop o hoppas på det bästa.:=) *håll tummarna för mig* Igår/inatt var vi ute i St.aundby Cia skulle fixa håret, och vi skulle äta hos hennes mor. Tog cirka 6-7 timamt att fixa håret för dom, men men, bara hon blev nöjd så var d ju värt det. Tack för maten Anette, tacos e alltid lika gott. Kvällen spenderades i soffan, (sovandes)... Idag är det lördagen den 13:e, dags för fest här hemma ikväll, jag hoppas de kommer bli kul/lyckat. Ska bli kul o träffa polarna ikväll, var ju ganska länge sen man träffa dom flesta samtidgit. Nu e d strax dax att införskaffa lite flytande kost inför kvällens händelse... Måste höra med Peter om ölen,annars bär det av mot "glasbanken" innan dom stänger kl 15.00. Johan Mielke, en riktig jävla fyllskalle, åkte på kryssning med ett gäng poalre igår, vågar itne ens fundera över vem som hamna i fyllecellen först.:=) Eller kanske rent av inte blev någon, men kan mycket väl tänka mig dig Johan... fy fan vad jag längar till det nya jobbet nu, ska bli så jävla kul:=) Veckans TACK går till min allra bästa vän Magnus Strömberg :=) Ne nu ska ja snart börja göra mig iordning. Puss puss

Fredag 12/9

idag är det fredag, äntligen helg:=) Den här dagen har gått skapligt snabbt på jobbet, mycke o göra som vanligt! Och ensnabb visit ner till polisen och posten på min lunch idag. var även hem o väckte Cia kl 13.00!!!! var itne så populärt, hehe! Ikväll blir de av att åka ut till St. Sundby en stund, Cia ska fixa sitt hår... eller rättare sagt få hjälp av camilla att fixa det:=)! Imorgon är det dags för party, hoppas d kommer bli lyckat! ha d bäst! Puss

11: september!

En riktigt jävla dålig dag har jag haft idag, allt har strulat idag. varför kunde "john blund" inte bara låtit mig sova över den här dagen helt o hållet:=) 11:e september för 5 år sedan (2003) Blev Anna Lindh mördad. Stackars arma människa, mina tankar går till DIG och din FAMILJ! 11:e september för 7 år sedan (2001) World Trade Center rasar pga flygplanskapningar och krascherna in i TWIN TOWERS! Många människor fick sätta livet till. fortsätt kämpa mot terrorismen!!!! Saknar dig Cia, hoppas du haft en bra dag, sorry om ja låtit grinig o telefon o så, men är så jävla trött, du har oxå såna dagar:=) *ler* Ses ikväll! På lördag är det fest! :=) Snälla Johan kom hem från Sthlm:=)

snart hemgång

Sitter på arbetet, har min rast nu, ska snart gå hem:=) Är på riktigt bra humör idag, vet inte rikitgt varför , men allt känns bara så bra, förutom att jag e väldans trött som ja skrev i mitt förra inlägg. Vad bra gumman att du fick ledigt på fredag och söndag när dom ska åka bort. och nej jag kommer INTE fly fältet :=) hahaha! Får tukta dig lite mera bara...;=) Ne nu vankas hemåtfärd:=) Peace!

Onsdag!

kl är cirka 10.40, sitter på jobbet och har en liten rast. Idag är det realtivt mycket att göra på jobbet, massa varor att plocka och varor att beställa. inte nog med det, vi är en kort idag under hela dagen. Men men, jag och min lilla kollega får kämpa på så gott det går. i övrigt är jag väldigt trött idag, sov dåligt inatt, vet inte riktigt varför. Eller de kanske jag vet, men men! ;) Idag efter jobbet blir det nog förmodligen av att åka hem till Patrik "Bojjan" Westrin och försöka hjälpa honom med "kjolen" idag igen. Iallafall ett tag, ikväll är det ju som sagt Sverige VS ungern i VM-kvalet... Den matchen vill jag inte missa:=) Min lilla Cia jobbar idag, hela dagen. Hoppas det går bra fast du e lite sjuk fortfarande. Vi kom överrens om att jag hämtar henne ikväll efter jobbeet, så hoppas hon kan sluta i tid idag , såå ja hinner se matchen :=) ... Efter matchen blir det en tidig säng gång....SKIT TRÖTT idag. Jobabrdag imorgon igen, tididgt dessutom. Appropå jobb, snart är det äntligen dags för byte till mitt NYA jobb, ser fram emot det som fan. Dels för dom nya arbetsuppgifterna samt dom nya kollegorna + den nya lönen :=)!!!! 1:a Oktober är det dags på riktigt.! YESSSSS! nu i helgen blir de party hemma hos mig, Kul som fan att du kommer Anne:=) Synd att grabbarna från Gävle inte kunde komma på min födelsedagsfest:=( men men finns fler tillfällen. Ha d bra alla dör ute. Uppdaterar senare! TACK FÖR ATTT DU ÄR MIN! PUSS O KRAM /// LÖVET

Tisdag!

Denna tisdagen, har varit som alla andra tisdagar  :=) En relativt slapp dag på arbetet, en lugn o skön dag hemma efter jobbet, eller hemma o hemma. Åkte hem till Patrik "Bojjan" Westrin och försökte hjälpa honom med hans kjolpaket till bilen, men lilla Putte försök o inte vara så envis nästa gång :=)
Vem hade rät i slutänden?...hmmm JAG! :=) HAhahaha

Cia har fått en del extra pass att arbeta nu i veckan, det e bra, både för ekonomin och för henne så hon har något att göra om dagarna:=) Håller med om det hon skrev i sin blogg, skönt att vi inte kommer träffas så mycket nu i veckan, hon jobbar kväll och jag arbetar dagtid. Men ganska skönt att vara ifrån varandra lite, så det inte blir så intensivt som du sa lilla du :=)
Men vi har ju iallafall ett par timmar på kvällarna tillsammans:=)



Imorgon vankas det arbete, sen hem för att städa lite. Efter städningen tänker jag göra mig förtjänt av att slappa i soffan framför fotbollen, VM-kvals matchen Sverige vs Ungern, En måste match för Sverige att vinna. Om så inte blir fallet så hoppas jag på AVGÅNG för Mr. Lagerbäck.

En annan fundering inför morgondagens match är, Hur ställer sig lilla Jessica i denna match? Jag menar, med lite ungerskt blod i sig så kanske hjärtat finns där, eller?
Men men, hur som helst, om du nu ,mot förmodan håller på Ungern, vill jag bara säga TYVÄRR! Sverige vinner med 2-0 imorgon, Zlatan och Larsson blir målskyttar . Detta vill vi se ZLATAN GÖRA IMORGON!

Ibland behöver alla en kram....tänk på det!

Följ alltid erat hjärta! Även om de är tungt, eller MAN inte har modet hos sig, så sluta ALDRIG hoppas eller KÄMPA för det som DU vill uppnå.

Saker som får mig på bra humör

HAMMARBYKLACKEN SVERIGES FETASTE KLACK! SLUTAR ALDRIG SJUNGA!


        Kompis MIRZA                                  BÄSTA VÄNNEN MAGNUS!


 Bästa tjej kompisen Anne :=) även kallad "Myggan"


Flickvännen :=) Underbarast!



Tobbe "skåning" , här ligger TRELLEBORG I LÄ... LYSSNA OCH NJUT!


BAJEN FANS :=)


Tack för allt

Tack för allt Petter Andersson....Lycka till i din nya klubb Groningen FC.
Glömmer aldrig , allt det fina du gjort för HAMMARBY! Glöm inte var ditt hjärta igentligen finns, I HAMMARBY!
En gång GRÖNVIT ALLTID GRÖNVIT

 FORZA BAJEN!

Lördag

Lördagen började ganska mysigt, vaknade till liv vid kankse 10.00, vi låg kvar i sängen o myste  lite granna.
Förflyttade oss till soffan för att kolla film,  filmen var inte så bra, "no good deed" hette filmen rekomenderas ej. :=)

Efter film o frukost, så bar det av en liten tur till sängen för lite mys, hahaha! Sen drog vi ut på varsitt håll, jag drog mot stora staden Torshälla och Cia for iväg någonstans med sina vänner.
Det som vankades i Torshälla var en fotbollsmatch, måste poängtera DAMMATCH! USCH VILKEN USEL KVALITÉ :=) Men en av mina bästa vänner, Anne spelar i Nykvarn och var även dagens motståndare för TNIS. Grattis till den solklara vinsten Anne min vän.
Efter fotbollsmatchen bar det av hem till mor o far en stund, sen vidare till farmor för att säga grattis till Janne och Karoline, sen snabbt iväg igen för Anne var tvungen att åka hem och gå ut med hundarna sina:=)

Tack för trevligt sällskap, Mielke nästa gång gnäller du inte på lite regn, haha! Fin bilen blev förresten....


Saknar dig Cia


middagen

ikväll var det tänkt att jag o Cia skulle äta en middag hemma, förhoppningsvuis blir det fortfarande så.
Middag, vin o lite mys... Får hoppas på det. Du är en underbar tjej Cia! Glad att jag har dig, även fast det är "berg och dalbana" ibland....

"I'm not blind, i see all those things you do" ska bara försöka visa att jag ser /märker de oxå!

:=(

..........10.............9.............8............7...........6..........5............4.........3...........2...........1...........0...................

uttråkad

är så himla uttråkad, sitter på rast på jobbet, har absolut inget att göra.
har suttit i telefon med Anne och snackat lite skit tidigare idag, tack för att du orkar babbla om allt o inget...:=) En riktigt vän är vad du e, fast du bor där du bor *asg*
 
Ni kommer få så mycket stryk imorgon under matchen mot Torshälla, jag hoppas det iallfall, Forza Torshälla! :=)

Tack för det överraskande besöket mina vänner, Anna och Jessica kom in o köpte godis och sa hej till mig:=) trevligt med lite glädje på jobbet, fattar ite riktigt hur du kan vara så glad jämt jessica :=)



ne nu ska ja kolla mailen o snacka lite skit på msn med "Bocken" om hane  kvar där... :=)

Peace!


Saknaden

Saknaden efter dom där små orden, dom små beröringarna, eller dom där små korta gulliga raderna. Som förut kunde komam så spontant, gud vad jag saknar det.
vet inte riktigt vad det e med mig, men känner mig lite ledsen/deprimerad...har igentligen ingen som helst anledning till detta. men saknar vissa saker lite  grann just nu.

men men allt kan itne vara en dans på rosor.!!!


ha d bäst alla människor där ute...
puss

Onsdag!

dags att uppdatera lite nu !

Helgen spenderades med middag i fredags tillsammans med Joel och Moa, sen lördag var det dags för hemma hos dessa 2 :=) Dom hade precis fyllt år. Lördags kvällen började bra o var rolig men spårade tyvärrr ut, spårade ur rätt rejält men men, alla gör misstag.
Kommer bli mycket festande nu den närmsta tiden, på fredag eller lördag bär de av mot Norrköping för o festa lite, helgen efter det ska vi ha party, helgen efter det är det fest hemma hos vem de nu var, sen den 26:e e det kryssning med Anne o Co.....


I måndags hade jag födelsedag, fick massa fina presenter av nära o kära :=) Tack som fan!


Ne nu ska jag hoppa in i duschen snart dax för arbetet.....

NYTT JOBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :=)


Hoppas du får en bra dag på jobbet idag CIa, fast du jobbar massor idag. :=) *saknar*

Anne, du oroar dig för mycke...



puss puss

RSS 2.0