Lasse Nielsen :=) Grymt rolig


Söndag!

Så var man inne på sista dagen inför ännu 1 veckas arbete.
Helgen har varit relativt bra, lite "berg och dalbana" inom vissa områden bara.

Igår spelade Sverige mot Portugal i Vm-Kvalet på Råsunda, matchen slutade 0-0, kan låta som ett bra resultat, men med en Johan Elmander på topp som missade minst 3-4 klara målchanser, (träffade inte ens målramen)  så känns det som en förlust, Man FÅR inte bränna så många lägen i en och samma match.

Ett stort plus beyg till Eskilstuna fostrade Sebastian "Bissen" Larsson , samt till Elfsborgs Samuel Holmen, Mycket bra match av dessa 2.

El Capitano, Zlatan Ibrahimovic gjorde en mycket bra första halvlek, det är inte ofta man ser Zlatan kämpa, släppa boll på ett tillslag samt skapa yter genom att löpa "rätt". Men som kapten kände han kanske att han måste prestera för laget inte bara för sig själv. Mycket bra Zlatan!

Ne nu ska jag försöka tvätta ett par maskiner...

ha d bäst alla glada..

puss puss

Lördag!

Då var det äntligen lördag, och fotbollsmatch igen, Sverige vs Portugal på Råsunda ikväll. Tror Sverige kommer få det väldigt tufft med ett mycket mera spelskickligt och tekniskt lag som Portugal. men i VM-kval matcher kan allt hända, håller tummarna för Sverige ikväll, gör detsamma du oxå.!!!

Denna helg kommer bli väldigt, väldigt lugn...ganska skönt med en nykter helg för en gångs skull!
Känns som att vissa saker äntligen börjar falla på plats igen. Imorse vaknade jag (trött som ett as) men med ett leende på läpparna iallafall. Tack för det!

Sug och svälj nu e det helg....


svaret?

Vad är svaret på frågan som många ställer sig, men aldrig kan klura ut?...frågan som kan få vem som helst att tappa all ork och lust.


give me the strenght..... or the answer :=(


har varit på mitt gamla jobb nu och lämnat en paj med vaniljglass , som tack för tiden som var.
Bär snart iväg igen till torshälla för att gå ut med Pepsi, åkte till jobbet först...Pepsi håll ut snart kommer jag med lite godis och en promenad:=)

Äntligen fredag igen:=)

Ännu en arbetsvecka har gått. Veckorna bara flyger iväg. så himla kul o roligt att arbtea med detta.
Kanan härliga kollegor i arbets gruppen, plus alla trevliga som finns på butiken.

Idag ska jag åka till gamla jobbet och lämna en liten paj som dom kan äta till fikat. :=)
Efter det bär det av till Torshälla för att gå ut o gå med mamma o pappas vovve, Pepsi! En ganska söt men irriterande hund.hehehe

Inatt ska jag förmodligen skjutsa Putte o Jeanette från krogen, om ja pallar det vill säga.

Mileke skönt att höra att d går bra mellan er, ta en dag i taget bara.

Anne din svikare, inte trodde jag det om dig, hahaha!

Ne nu ska jag göra mig iordning för att fara till Torshälla.
 puss puss

Fy FAN!!!!!!!!

Vilket jävla skit allt är nu.
Allt är helt åt helvete... Känns som du döljer saker, man skojar inte om sånt som du säger är "ironi", eller på "skämt".Tror du skulle reagerat likadangt som mig.
Känns inte alls bra, vet att det jag gjorde och sa oxå var helt fel...jävligt dumt och sårande. Men just nu känns det som om vi är så långt ifrån varandra man kan vara.  Hittar vi tillbaka ? Orkar vi? Vill vi?....borde vi?

Jag vet att jag måste ändra mig, men du måste oxå inse att du ska ändra dig.

Håller med om det du skrev i din blogg, men man ska inte slåss, eller sparkas heller..det e inge bra det heller.

HUr kommer allt bli till slut?


Duktig kille...

... Nuhar jag städat lägenheten:=) Iallfall stora delar av den, orakde inte med badrummet. hehe!
Nu bär det av mot västerås alldeles strax. :=)

Imorgon bär det av till västerås igen, ska till Ikea med Emma "volvo" G med sällskap.

Fest imrogon i strängnäs, hoppas det blir kul, tack Putte för att du leker taxi.


Nya arbetet !

Så sjukt kul det nya arbetet är, trivs redan som fisken i vattnet. Kanon människor i samma arbetsteam, snälla och hjälpsamma är dom.  Var skönt att dom fick mig att känna mig lugn och trygg redan första dagen.
Det enda som är lite jobbigt med nya jobbet, är dessa resor. Blir mycke åkande, men det blir väll en vanesak det oxå så småningom.

Har fått mycket bra respons från mina kollegor i teamet, dom tycker det går jätte bra för mig. Det känns jätte bra att höra.
Den här veckan som varit, har vi arbetat i Lindesberg, likaså nästa vecka bär det av till Lindesberg för jobb.
Förhoppningsvis är vi klara där V.42 och då vet jag inte riktigt vart det bär av, är ganska många projekt på gång just nu, kanske blir "Hemmaplan", dvs Eskilstuna, eller så kankse det blir till att fara iväg någonstans igen. Något som är riktigt skönt är att våra "arbetsveckor" bara är Måndag - Torsdag :=)

Johan Mielke, läste din blogg om din far, stackare. Mina tankar går både till dig och din far. Men skönt att det inte var fullt så allvarligt som första gången. Bara att ringa om du behöver prata eller bara vill ha en lekkamrat. Håller även med dig om att vi ska hålla tummarna för Eskilstuna City, men min egen känsla säger att dom spelat bort sig, fast dom hade ett grymt slagläge med 8 Poäng ner till 2:an inför höstsäsongen. Men håller mina tummar för dom.

Idag ska jag hämta hem min bil, weeei!! :=) Som tur är finns det en vänlig själ vid namn Emma G, hon lånade ut sin bil (Volvo S60 D5)till mig under första veckan på jobbet.Riktigt skön bil att köra.:=) Jätte jätte snällt verkligen, Bara att säga till om jag kan göra något för dig.

Vad säger man om Brynäs IF igentligen?, ojojoj, vilken hockeybomb i vårat avlånga land. Inför säsongen var dom tippade i botten av alla "experter", men efter 7 omgångar leder dom serien med 3 poäng. Likaså tränaren i Brynäs var tippad som förste tränare att få sparken, men vilket geni som gjort Brynäs till den lagmaskin dom en gång på 90-talet var.
Kom igen Brynäs fortsätt på samma spår....



RSS 2.0