Valborg

Idag är det Valborgsmässoafton, en dag som vilken som helst, förutom att det regnar . Det som varit så fint i flera flera dagar. Men det slår aldrig fel, det regnar 9 av 10 ggr på valborg.
Min valborg kommer bli relativt lugn och städad. bli matlagning och trevligt sällskap, inget drickande, min vita månad har börjar, den började 26/4, även om du inte tror mig Anne , fråga vem du vill.:=)

Veckan har väl varit både bra och lite sämre, det som är jobbigt just nu är att DU inte inser vad som gör mig ledsen och sårad, eller så vill du inte inse det. Vilket av det än är så hoppas jag allt löser sig så småningom. Annars får du fundera på det jag sa, det som jag tror är bäst för dig.
För så här funkar de inte..!!!!!!!!!

Hoppas du har det kul i Uppsala Magnus! hoppas du hittar din "Tömma och glömma" brud. :=) Annars kan d bli en låååååång natt i Uppsala. Take care mannen, vi ses snart igen.


Ida och emil hoppas ni får en trevlig valborg ute  i stugan med folket..:) " Loppan"   var extra snäll, födelsedagsbarn om cirka 4 timamr, men du " Loppan" du måste börja växa till dig lite, så ja kan ta med dig på Bajen matcherna snart.haha Grattis i förskott Ida , hoppas du får en  minnesvärd födelsedag. var rädd om er...


ha d bra alla glada!!



Ps. Förhoppningsvis så inser du snart. ds-

dryg chef man har..:=)

min chef Rudolf har drivit mig till vansinne idag hela dagen, han har vart allmänt dryg och spydig, men som vanligt med glimten i ögat, så hans nya smeknamn är "skallepär" mohahaha.
Och som den trogne medarbetare man är så har man självfallet INTE varit dryg och spydig mot chefen..hahah eller har man det?

Johan M fy fan ni spelar som kråkor,  är det korpen fotboll eller?

spana in www.bolland.nu/allsvenskan2008 jag leder tävlingen:=) hehe 152 placeringar före den galne TFF:aren Tobbe:=) Men nybörjar tur är det förmodligen som tagit mig till första platsen, hoppas konserten är bra som ni ska på Tobbe:=) Får ta en grill kväll md lite öl snart.

Cia tcker du är jätte duktig som försöker sluta röka, går från att röka 1 paket till ca 1 cigg om dagen. det är bra , men nöjd e jag inte förrrän du slutat helt. Är även glad att du insett att du inte kan fortsätta på samma sätt som di gjort/gjorde. För att det ska kunna funka och vara bra så måste du tänka dig för mera..mycket mera. Men det vet jag att du kommer göra i fortsättningen,  tack för det! Allt löser sig var inte orolig. Imorgon när du e ledig så hoppas jag att du laddar inför Hammarbys match mot Elfsborg, den måste dom bara vinna. Synd vi inte kan se den live. men värm upp din tummar för dom skall hållas i tv soffan framför matchen, e du riktigt snäll kan du få ha en av halsdukarna på dig, men bara om du e snäll. haha driver med dig tjejen, nu vankas det ett varmt bad.

ha d gott alla glada..:=)

Måndag igen

Usch fy , denna dagen har varit riktigt jobbig, har sovit väldans lite i helgen. Fråga inte varför, bara inte blivit så.
Helgen har varit tolig och händelserik, med vissa negativa inslag men förhoppningsvis så sker samma sak som hände inte ännu en gång. Men men inte ska man älta saker som ger en dåliga vibbar....


I helgen hade jag Magnus, Mirza ,Jonas och Jennie på besök från Gävle, mycke trevligt! kvällen började hemma hos míg, sedan en snabb visit utanfär viktor och hans fönster, tack som fan för spriten:=) Den värmde som bomull om hjärtat, Om du minns erbjudandet om valborg så står jag och magnus fortfarande för det. Efter besöket och intaget av sprit utanför Viktor så bar det av upp till min lägenhet igen, då hade  Lotta, Nettan, nettans syrra, Micke, jossan och Davve också dykt upp, trevligt. Tycker att kvällen blev lyckad bortstt från en insident. Men nu är det löst mellan dom parter det berörde, och jag tror och hoppas vi ska slippa samma situation igen? Eller vad säger ni Magnus och Cia? Magnus vi e fan som bröder, litar på dig till 110%, love u mannen!
Oj, höll nästan på att glömma att Linda (Cias Kompis) oxå var med på festen.


Söndagen spenderade jag tillsammans med  Cia, Mirza och Jennie  på Nattkröken, innan deras tåg som skulle ta Mirza "gävlebocken" Tha MAN tillbaka till Gävle och Jennie hem till Uppsala.

Men Mirza en sak e jag besviken på dig om,!! vad sa jag om lakanen? Haha
Ne men seriöst, kul som fan att ni kom...även om "utgången" inte blev av på det vis vi tänkt oss.
Vi ses ju snart igen.

Väl hemma i lägenheten igen efter matintag och diverse letande efter en viss mobiltelefon så styrde benen och kroppen mig mot soffan och mitt playstation, Cia du e riktigt kass på bilspel, håll dig till sånna saker som du e bra på, if u know what i mean..haha!!


TAck alla för en trevli kväll, och en liten URSÄKT till grannen under mig, var inte meningen det skulle flyga flaskor. Tack för ditt tålamod och förståelse :=)

Länge sen sist...

Nu var det ett tag sen man skrev.

Sammanfattning om vad som skett:

Har varit uppe i Stockholm för att se på Hammarby 2 ggr senaste veckan, i Måndags var det dags för årets första derby mot AJK (jävla råttor).  En händelserik match som Bajen borde vunnit med 2 mål...MINST! men matchen slutade 1-1, efter en mycket dålig domarinsats, AIK vart tilldelade en straff i den 93:e min!!!!!!!!!!!! En felaktig dessutom.  Bättre gick det däremot när Bajen tog emot bönderna från Helsingborg på Söderstadion igår, matchen vanns med 2-1. Denna match hade vi en hel del tur, Helsingborg spelade stundtals mycket bra fotboll och hade häng på kvittering gång på gång, men vi hade något dom saknade, vi  hade en storspelande "Poppen", så jävla bra du är. Shaaban får sitta kvar på bänken, eller ? min önskan är att vi fortsätter med "Poppen" i mål, utan dig hade vi varit 4 poäng fattigare....

En annan sak som hänt är att den nya tatueringen sitter på plats, äntligen.
BAJARE 4 life.:=)

Nu imorron (lördag) kommer poalrna från Gävle, underbart att få träffa er iigen boys! Ut o härja som fan:=) Lotus Magnus?! haha, kan bli fina konflikter...kanske träffar " BUK NR 3 OCH 4 DÄR" haha helt sjukt hela grejen, men men love ya mannen!

Ida hoppas du får en trevlig kväll tillsammans med Fia o brudarna... tack förresten att du hittade min extra nyckel :=)


ha d gött alla glada

Bajen

Ikväll är det dags igen, Hammarby spelar sin 3:e match för säsongen. Bortamatch mot Gais, det blir INGEN enkel match, men 3 poäng ska vi plocka tycker jag!

Nu känns saker som det ska igen, slutade skapligt idag var hemma och slappade lite. Ska alldeles strax följa med Cia och Bea för att titta på nya sommardäck till Bea's bil.


Forza Bajen!



5 dagar kvar till tatueringsdagen:=)

Så jävla bra dag!

så jävla bra dag.  slutade klockan 12 idag.  Tvungen att ladda inför matchen:=)
Hade en av mitt livs bästa "eftermiddagar" så jävla nice alltså. Nästan sjukligt! hehe. Hur orkar du hela tiden? hur får du det så jävla grymt? TACK!

Hammarby- Gif Sundsvall
1-0 Petter Andersson minut 12

1-1 H. Sigurdsson minut 15


kom igen o kämpa på Bajen


Nu är de kväller!

nu är det kväller, ska alldeles strax lägga mig i soffan o slappa lite framför tv:n .
Haft en relativt bra kväll, det som var lite tråkigt var ju att IF Guif inte vann sista kvartsfinal matchen mot Bajen, vad ska man säga, är lite kluven i den frågan hjärtat klappar för bajen men GUIF är Eskilstunas stolthet.

Imorron är dagen med det stora D.et... Dagen då Hammarby spelar sin första match för säsongen hemma på sköna Söderstadion, kommer vara ett så jävla bra dag. VI ska njuta av matchen och en och en annan kall öl kankse:) Om inte öl, så varandras sällskap iallfall.

Veckan som kommer ska jag försöka styra upp till en lugn och skön vecka, blir en  NYKTER helg iallafall, kommer inte palla med den 18:e annars.Hehe. Saknar  ER ALLA redan, känns som om man kännt er hela livet. VI har alltid trevligt och kul tillsammans.

Magnus tråkigt att höra att ni fick stryk idag, men grattis till ditt mål och din assist igår, typiskt att vi missade målet precis, men du vet Mirza  tjatade att vi skulle åka och handla wienerbröd och riskakor och så..:=)

Magnus tycker det e så jävla nice att vi börjat umgås så mycket som vi gör, 20 mil är ingen distans...vi får försöka ses som vi gjort den senaste tiden. Men snart är det som sagt sommar, då ska viha det så jävla kul.
Sämre än förra sommaren kan det inte bli, nu har man ju tagit sitt förnuft till fånga :=) Visst ja en sak till bara, FÖRLÅT att jag snarkade, hehe. Men var glad att vi inte DELADE säng denna gång iallfall:=)


Ida hoppas ni hade kul på festen hemma hos din mor och far, försökte få tag på dig som en tok, det var livsviktigt, eller kanske inte livs men jätte iallafall, men du bara dissa mig.haha! Du kan väl se efter på jobbet imorgon på ticnet?! Hoppas du haft en trevlig helg med mycket nöjen och lite nytta. :=)

Cissi hoppas du hade en trevlig helg med lite nya människor och en ny miljö. Sorry om jag var i extas under handbollsmatchen idag, medan du höll Bea sällskap i garaget för att byta däck på  Forden. Sorry också om jag var lite grinig idag..men d har vart en jobbig helg både på det ena och det andra sättet. Man får ju aldrig sova när man e trött *grrr* mohahaha!

God NAtt! Håll era grön vita tummar för Hammarby IF imorgon när vi tar dom 3 första poängen på Söderstdion för säsongen.

Åh, heja Bajen, heja heja heja Hammarby! 





Söndag i gävle

Nu e man vaken efter gårdagens bravader..
Vart en ganska lugn men ändå väldigt trevlig kväll.:=) Skönt som fan att träffa er alla här uppe, så jävla härligt gäng.

Ses den 18/4 i Eskilstuna:=)

Jonas förlåt att jag svek och inte gick med dig hem i natt, du får ditt sen:=) Mohahaha!

Magnus vem vet, i September kanske Sätra är nya "placet"...

PEace

Lördag!

En strålande lördag, solen skiner , humöret e på topp. Om ett par minuter så bär det av ner mot bilen som denna soliga och underbara dag ska ta mig till Gävle och Magnus m.fl Fotboll +grillning, låter soft som fan.

MIrza du får inte "ligga på hålet" så där när man ska försöka få tag i dig..hehe..men men även du måste ju få till det ibland..*asg*

Mona och Peter ha en underbar kryssning, gör inget jag inte skulle göra.. take care!

Ida lek taxi en stund idag o njut sen av denna underbara dag du med, ha så kul ikväll och var rädd om dig. :=)

Igår så var jag ute med jobbarkompisarna och åt på Papas Tapas, sen vidare till Harrys för att avnjuta ett par kalla goda Öl:=) Karin lycka till på nya jobbet, vi kommer INTE sakna dig på jobbet...mohahah, eller kommer vi?! Vem fan ska man dryga med nu då?! Får hitta ett nytt "offer" ...

Nu bä'r det av mot GÄVLE!!!!!!!! Ses snart boys and girls!

PS. Mirza , , men bra att du gått vidare,  alla gör misstag, jag har gjort ett misstag oxå, men nu e hon luft för mig, om ens det... playa på med Linda du Ds

var ett tag sen sist..

Var ett tag sen jag skrev någonting här, får försäka skriva lite kortfattat om vad som skett och komma skall.

Har haft en mycket bra period i mitt liv, umgåtts mycket med vänner och familj, nära och kära.

Höjdpunkten dom senaste dagarna är/var att Hammarby IF spelade sin första serie match för säsongen borta mot Ljungskile. Som jag/Vi har längtat :=) Och vinst blev det, med lite tur så satt 1-0 i 75:e min :=)
På måndag bär det av till Söderstadion för att se Bajen krossa Gif Sundsvall, kom igen nu bröder och systrar nu lyfter vi Bajen:=)
Redan utsålt!! Kommer bli en grym stämning......mitt tips är 3-0 till Hammarby!


Mona tack för erbjudanet om 1Chiladas :=), men som du märkte så var jag inte så sugen, men matlådan var mycket god! Den står förresten i mitt skåp:=) Du får tebax den snart....

Fick spela lite guitar hero mot Emil oxå, lill putten hade inte mycket till chans, han satt o grät o snöt sig i Monas gardin, eller hur?! mohaha

Ida , tack för att du alltid ställer upp, U know what i mean!

Magnus, Mirza, Bentzer m.fl saknar er, men vi ses snart! Välkommna att uppleva Äckeltunas (eskilstunas) dåliga krogar, men vi tar oss mot Harrys där brukar d vara bra, eller Nybron, allt utom Lotus, där hänger bara drägg och småbarn...


Viktor hörde att du träffade Ida, men "nyheten" du berättade visste hon redan... :=) Hur känner du med/för allt som hänt? som du sa sist?, skiter it eller?!

Cia synd om dig som e sjukskriven, men se de från den ljusa sidan, nu kan du koppla bort jobbet och förhoppningsvis börja med nya krafter om 3 veckor! och då jobba på ett mer normalt sätt så du slipper gå in i väggen igen.

Fortfarande lite kluven i tankar, vet inte riktgit var jag har dig, ena dagen är du glad och så ena dagen är du nedstämd. Ena dagen känns d som om DU  inte bryr dig , men nästa dag så har allt vänt igen.
känns som om d e svårt o planera saker m.m.. kanske jag som inbillar mig?!


Emma du får inte vara ute o cruisa så där sent på kvällarna, speciellt inte om du inte tänkte stanna o säga hej, måste ju jaga fatt dig som värsta tokekn..hahaha. skönt med sommarsuler på igen? Hoppas du får en trevlig och fin helg tillsammans med Markus..


Tack som fan för hjälpen Ida!
Hälsa "Affe" :=)

undrar vad man ska ha för sig i helgen, Cia ska vara med Bea på lördag, vem vet jag kanske tar en road trip till Gävle om Magnus tillåter, eller så kanske man drar en tri till Tälje....Hört att det finns mycet " Mygg" där..mohahaha. finska fyllon om inte annat..



RSS 2.0