bajen

http://www.youtube.com/watch?v=--HtfHJLp0Q

Tisdag!

Idag mår jag rätt bra, var liksom en tanke som slog mig. På LÖRDAG börjar allsvenskan 2009. Så Jävla SKÖÖÖÖÖNT!
Hammarby inleder sitt seriespel mott ett av årets tippade topplag, Elfsborg.
Nu börjar pulsen att gå upp i varv när man tänker på alla sköna stunder man haft på Söderstadion och arenorna runt om i detta avlånga land..... förhoppnignsvis blir det en del fotboll denna säsong oxå, live på arenorna alltså. Men mycket mindre än vad jag hoppats på, pga allt resande i jobbet och så. Men men, finns fler sätt att följa vårat älskade HAMMARBY på. Om matchen på lördag tror jag så här....

Hammarby kommer få ställa in sig på att spela mycket försvarsspel då elfsborg har ett mycket starkt lag rakt igenom, iallfall på pappret och enligt försäsongen träningsmtacher. lite dystrare läsning är det när man läser om Bajens träningsmatcher, inge vidare resultat. Men nu börjar allvaret och då jävlar gäller det. Med Nr.12 Bakom sig så står Bajen tryggt. :=)

Ne nu ska jag börja fixa lite inför gormé middagen som skall tilllagas, idag blir det varmkorv med bröd eftersom klockan blir rätt mycket inte tanten kommer hem från jobbet.

Söndag!

Söndagseftermiddag...idag har jag huinnit med en del praktiska saker. Har tvättat bilen, både in och utvändigt, har lagat mat.:=) Varit hemma hos mor och far. Har varit på "svavelplan" och kastat saker till återvinningen.

Imorgon bär det av mot Töreboda och Askersund/Norrköping. Men kommer sova hemma nu i veckan som det ser ut iallafall, skönt o slippa övernattnignarna:=)

ha en fin söndagskväll, det ska iallfall jag ha. God mat och Beck står på schemat för min del.

puss o kram

Tack för hjälpen Emil!

Tack Emil för hjälpen med bilen, jätte schysst av dig.
Till er som inte vet, så bytte han länkarm åt mig på bilen...

Nu bär det snart av hem till mor och far för middag, ska bli riktigt gott med mat, är hungrig som satan!!!!

Magnus tack för erbjudanet men får bli vid senare tillfälle:=) *miss U *

Efter middagen hos mor och far vet ja inte vad som händer, förmodligen bara slappa och slöa lite, är väldans trött idag. Kanske blir bio om ork och lust finnes..... :=)

Ha en superduper lördagskväll


puss o kram

HJÄLP MIG NÅGON!!!

TYPISKT!:..........................

En liten uppdatering...

Veckan som varit har varit som vilken arbetsvecka som helst.
Mycket att göra till en början, men efter ett par dagars hårt arbete av mig  och christer så utvecklades veckan till en ganska lugn o skön vecka:=)
Vi är klara på butiken i Töreboda nu, kanske blir att åka dit på¨måndag en snabbvisit för att reda ut det sista, pappersjobb m.m om vi nu inte slipper det. Skulle vara skönt att inte behöva åka dit.

Förmodligen blir det Norrköping och Saluhallen som blir nästa anhallt för oss, ganska skönt att jobba på "hemmaplan" ibland. Jobbigt värre med övernattningarna , iallalfall periodsvis. Denna vecka var jobbig att lgga borta,  mycket som har hänt, mycket som kommit fram.  Bra att saker och ting kommer fram så förändringar kan göras till det bättre :=)

 Igår när jag kom hem från jobbet så hade jag en av mina livs mest härliga dagar/kvällar.  Svårt att beskriva, kan väl säga att kroppen fick sig ett rus av glädje som var länge sen man kände, ( misstolka inte, glädjerus har jag känt, men igår var det "speciellt" ) :=)

Måste bara få med  TACK till alla  vänner/nära och kära som alltid ställer upp och pratar/underhåller mig i telefon när jag har tråkigt på hotellet:=) tur man har  "Fast pris abbonemang" annars skulle teleräkningen ta knäcken på mig . Hahaha!!!!

Idag blev jag attackerad förresten, riktigt allvarligt...eller inte!?!?! Blev attackerad av en till först synes, väldigt snäll och mysig kissekatt, men efter en del mys så övergick kattens gos till "bushumör", så han/hon började attackera mina armar:=) Men men lite för man väl tåla...

Nu är det inte alls många veckor kvar tills årets Allsvenska drar igång, ska bli riktigt kul. :=) Heja Hammarby!
Och som förra året så har Tobbe alias "skåning" fixat Tipsligan igen :=) Självklart ska man vara med detta år oxå. :=)  Ni ska ha rikligt med "creds" för erat arbete med sidan och uppläget av Tipsligan, riktigt bra gjort och ett härligt intiativ till oss FOTBOLLSFANATIKER!

En liten åsikt ´som är riktad till dig Tobbe, börja skriva blogg du med. Med dina krönikor och skriverier så skulle du bli en bra bloggare:=)

I helgen kommer Tobbe och Anna hit och hälsar på, blir en lugn helg med lite god mat och lite god dryck:=)!


Ne nu ska jag krypa ner i soffan med ett glas vin och lite närhet;=)


ha en fin kväll!


puss o kram eller puss o ram som finländare skulle sagt;=) (no affence)!

Mycket farande...

Denna veckan har varit lite "hattig" , iallfall arbetsrelaterande "hattig". Har varit end el farande, i måndags bar det av mot Töreboda, en riktigt mysig liten by/håla, med den fina Göta Kanal rinnandes igenom:=)
Väl framme på butiken i Töreboda stod både jag och min kollega som 2 stora ???, "vad fan gör vi här? allt såg typ, tip top ut. Men men lite nytta ska vi väl kunna göra iallfall:=)
Måndag  och tisdag spenderades på butiken i Töreboda.
Onsdag bar det av mot storstaden Stockhom för personalmöte/byggmöte. Tråkigt värre med möten, men maten var kanon iallfall. :=) Torsdagen var det dags för möte igen, denna gång på Coop Center i Solna, säge bara: helvete vilket skryt bygge:=) Riktigt fint var det, men förstår inte hur det finns massa pengar till exklusiva byggnader/kontor när coop "blöder" och det ska sparas hit och dit :=)

Idag fixade vi legitimationer som vi ska ha på oss när vi besöker butiker eller har möten m.m. Känns lite onödigt, men men cheferna bestämmer jue:=)

I helgen blir det till att festa på lördag, känner inte riktigt för det. Men förhoppningsvis blir det kul:=) Och man kommer in i "partymode" :=) heheh

Just nu gör det mesta på rutin, som vanligt kanske, men just nu känns det som om det är mer rutin än vanligt, fråga mig inte varför, men så känns det iallfall...

Skulle vara så himla skönt om vi kunde hitta ny lägenhet eller något så att vardagen får sig "en ny start", :=)

Hockeysäsongen för Brynäs IF tog tyvärr ett tvärt slut under kvartsfinalspelet mot "gubblaget"  Färjestad. Okej pappa, du hade rätt , Färjestad är bättre än Brynäs. Men förstår inte riktigt varför alla gubbar håller på FBK, :=)
nu när hockeysäsongen är slut så får man se fram emot den stundande FOTBOLLSSÄSONGEN!!!! HEJA BAJEN

Ska försöka följa Bajens matcher så mycket jag bara kan, sån härlig stämning i klacken, skönt att träffa andra som brinner för vårat älskade HAMMARBY! Så Mielke fast du har gått och köpt hus tillsammans med Jessica nu, så ska jag kidnappa med dig under matcherna, som den gamla goda tiden:=) ...tåg/bil upp sen fotboll för hela slanten.

En god nyhet för veckan :=) Cia har fått veta att hon ska bli förstasäljare på sitt jobb, grattis:=) Ett bevis på att du gör ett bra jobb.

Imorgon ska Emil hjälpa mig att byta länkarm på bilen, tack som fan för det.  :=)
Betydligt bättre och billigare att "anlita" dig än en auktoriserad verkstad!!!


Ne nu ska jag sätta mig i soffan o dega lite innan det är dags för en  dusch!


FORZA BAJEN!!!!!!!


puss o kram väderkvarn

helgen snart slut..

.....en liten uppdatering från förra veckan, vart klara på "vårat" första projket längs med Sveriges västra kust.
En riktigt härlig butik , med många trevliga människor och härliga kunder. Imorgon styr bilen vidare mot Töreboda, cirka 30 mil härifrån, så det blir till att ligga borta denna vecka som kommer oxå.

Jobbigt men nyttigt för ossbåda:=)

När  vi varit ifrån varandra under veckan, så slår hjärtat volter och tio tusen ggr snabbare på vägen hem i bilen för mig....LÄNGTAR HEM! Så bilfärden hem brukar oftast gå med ljusets hastighet. Alltid lika underbart att komma hem till sin älskling. :=)

Älskling,  hoppas  inte din far blev sur när vi drev med han i helgen.:=) Men en vacker dag kommer det inte vara ett skämt hoppas jag =) men inte än på ett par år ;=). kan bli ganska dyrt för honom med tanke på att Söderstadion rymmer ganska mycket folk :=) Jag antar att jag får arbeta på att övertala dig om Söderstadions mitt oxå???!?!:=)Haha Tack för en super mysig helg. Alltid lika underbart att vara hemma tillsammans med dig.

Älskar min Cia massor!

RSS 2.0