Som jag trodde :=(...

...som jag trodde så blev det ombesiktning på bil(jäveln) !!!
Fick avslag på höger styrled fram, samt avgasläckage... ska mina problem med bilen aldrig ta slut??:=( Som tur är har man en väldans snäll mor och far som alltid ställer upp :=)
30 dagar har man på sig nua tt åtgärda felen, kan bli tufft med tanke på att jag ligger borta nu i veckorna, men man får väl se till o lämna in bilen.... Om någon känner sig manad att tjäna lite pengar o hjälpa mig med dessa fel så säg bara till :=)

Älskar dig Cia!

Hemma igen :=)

Då var man äntligen hemma igen, efter en veckas jobb på "Bortaplan" så är det skönt att vara hemma.
Har varit med blandade känslor man varit ifrån C , inte alls lång tid igentligen (4 dagar). men när man varit tillsammans istort sett varje dag i en evighet så känns det tomt utan henne.
Men ändå skönt att vara ifrån varandra,  man hinner ju sakna varandra på ett annat sätt. Det är lätt att det tär på förhållandet med alla "rutiner" annars.
Igår när jag kom hem , känslan av att bara få kramas med dig igen var helt underbar.:=) Att få ha dig nära, såååå skönt!!!

Gårdagskvällen blev relativt lugn, vi drack lite vin, åt god mat och myste i soffan framför filmen "The Fan" , pga diverse saker så missade man lite  av filmen, måste ha blivit ett glas vin för mycket :=) *hahaha* Eller så var det bara att man inte kunde släppa dig med blicken efter att ha varit ifrån dig under veckan.

Idag ska jag besikta bilen, den går förmodligen inte igenom:=( Tror jag får avlsag på avgassystemet. Typiskt! Men man har ju en månad att åtgärda problemet isåfall.(tror jag)!
Ikväll blir det kanske till att gå på handboll, men får se vad man känner för ikväll, vill ju lixom hinna umgås och ta igen den missade tiden med dig min älskling.

På Söndag är det en speciell dag för min älskling och MIG

Tack alla arbetskamrater för att ha hjälpt till att få veckan att gå fort när min längtan hemvar för stor:=) Och NEEEEJ inga barn planerade, inte nu iallfall:=) Eller der är ju som du sa: "men lilla gubben, det är inte bara du som bestämmer det. Din sambo har det största beslutet där...."  SLUTA göra mig nojjig:=) hahaha
Ett extra tack till Christer, tack för trevligt sällskap, med fotboll, mat och öl. och dom låååååånga träningspassen på gymmet  på hotellet, hahaha ! Var skönare att bada, basta och sola istället:=)


Älsakr dig massor CIa!

Älskar dig Cia


Söndags morgon...

...man vaknar , slår upp ögonen. Vad är det första man ser?, en himla massa SNÖ  så himla tråkigt. Blir väll till att köra rätt lugnt imorgon när det bär av mot arbetet. Förhoppingsvis så har dom plogat och sandat motorvägarna iallfall så man kan brassa på lite där.
Lite nervös är jag inför morgondagen, har ingen GPS för tillfället, :=( Men blir förmodligen till och ringa en kompis som kanske har en att låna ut:=) *håller mina tummar* Utan GPS vet jag inte var jag hamnar, finns i och för sig kartböcker men det är för jobbigt....:=)

Igår så gjorde jag inte något speciellt var på TP en stund med C efter atthon slutat jobba, hon köpte lite fina grejer;=), var bara hemma o slappa och kollade på TV senare under dagen/kvällen.
Wallander, (fotografen), ingen vidare film då man  sett alla Wallander  flera gånger redan :=)

Ikväll är det Beck, det ska jag se:=) Beck är nog bland dom bästa svenska filmer, enligt mig iallfall.
UNder dagen så blir det till att packa ner arbetskläder/träningskläder m.m. C jobbar, (som vanligt). Men det e bra att hon trivs på jobbet nu iallfall till skillnad från förut, glad för din skull!.
Det går jätte bra för henne nu, hon får beröm o så, och det skadar ju aldrig. :=)

Ne nu ska jag göra någoting annat, kanske kommer en uppdatering senare under dagen eller kvällen.


ha en fin Söndag. Kör lugn i Trafiken.

puss o kram

knasiga saker...

-Vet du vad Finlands med kända blottare heter?
-Nej.
-Ruski Ballanen


- Vet du vad Finlands mest skönhetsopererade kvinna heter?
-Nej
-Plasti Tuttinen

:=)

*  Frågor man kan fundera på...

 * Varför är man I en film , men PÅ teve?

*  Kan man gråta under vatten?

*   Är särboskap kossor med extra låg intelligens?

*  Om Skalman är så smart, hur kommer det sig då att han inte  tar med sig en extra dunderhonungsburk i skalet när  han och Bamse är ute på äventyr??





Glader idag

idag är en riktigt bra dag. började med lite ont i magen i morse men sen släppte allt:=) har ätit lite tacos nu, ska snart kolla wallander tillsammans med älsklingen. Hon är det underbaraste som finns. Å älskling, finns ingen betygskala som skulle räcka till om du förstår vad jag menar, :=)
Du var/är jätte fin föresten i dina nya kläder du köpte idag, RIKTIGT FIN! Älskar dig Cia! Du är underbar!

oh my f-cking god...

.....helt sjukt galet! :=)

lördag


igår var vi på thai restaurang och bio, vi såg filmen The International, ingen vidare bra film...ganska seg. men ändå en film man ville se klart. Ett stort minus under bion var det JÄTTE höga ljudet.  Men sällskapet var iallfall det bästa ;=)

vaknade imrose, på skit bra humör, kände för lite närhet o kärlek, men den ända som var vaken var kissen, så det var inte aktuellt :=)

for iväg för att inhandla frukost istället till mig o C, nu är frukosten förtären och nu är det dags att klä p sig lite och kanske gå ner mot stan och se om vi hittar någon klännign eller så till C, om hon orkar/hinner innan jobbet.
Medans lilla gumman är på jobbet ska jag plocka o dona lite här hemma. :=)

Ha en trevlig helg alla där ute.


puss puss

typiskt...

....tungt just nu.

Konstigt i allmänhet..

vet inte riktigt vad det är, känns som man gått in i väggen, inte bara i arbetslivet utan rent allmänt. Känner mig lite nere helt slut i kroppen, men vet inte varför liksom. Allt flyter på som det ska på jobbet så det är ju ingen fara.  Trivs hur bra som helst. Trevlifa kolleger och sköna tider...:=)
Kanske är inne i en ålderskris....eller inte hahaha! jag vet inte riktigt varför jag känner mig nedstämd och seg. Kanske går över med lite sömn inatt. :=) återstår att se.

Nu är det äntligen helg igen, :=) Vet inte riktgt vad som händer och sker. Imorgon ska jag o C kankse åka till Borsökna och hälsa på en liten vovve och en stor vovve för den delen:=)

Lördag och söndag är fortfarande öppet för förslag:=) Måndag bär det av till Töreboda, cirka 30 mil härifrån. Inte så roligt men det funknar väl...kanske är trevligt folk på butiken där oxå.

"kollegerna" på butiken i Krokek har varit jääte trevliga och gulliga mot mig/oss under den här tiden. :=)
Tack Christine för tårtan du gjorde åt oss idag:=)..riktigt god!

ne nu vankas det film...

ha de bra alla där ute


puss puss

Usch vilken tung dag

idag har det inte varit någon rolig dag, riktigt tung. Vet inte  varför men det mesta känns tungt och segt just nu. inte mycket   bättre nu när man fått veta att jag ska åka till Töreboda och Hällekil för att jobba i X antal veckor framåt. Usch.
Men men det kanske blir kul iallfall....återstår att se vad d finns för folk där.

Ne nu ska jag byta om och äta lite god mat som C lagat te mig, så snäll så snäll...


ta hand om er vänner

puss puss

Mysigt på alla hjärtansdag:=)

Hade en riktigt härlig dag/kväll med min älskling.  Började med att min älskling jobbade ett par timmar på förmiddagen sen efter det så började myset:=)
Blev lite ost o kex med vin hemma, sen vidare till en restaurang för att äta lite mat senare på kvällen.
Jätte mysigt var det att få sitta o äta i lugn o ro med dig Cia, skönt att bara vara liksom. Tack för paketet jag fick förresten, jätte gulligt. Hoppas du blev glad för ditt:=)

Efter restaurang besöket som var det hemåtfärd igen, åter hemma så blev det lite vin o mys:=) Aldrig fel.! Älskar dig som gumman, tack för en underbar kväll!

Ditt förslag om bubbelbad den 1/3 låter som en riktigt bra idé. Bubbelbad med lite skumpa:=)

Glad att få vara din Cia, du betyder massor för mig!


Glad alla-hjärtansdag! :=)

Hoppas att ni alla som läser detta kommer ha en riktigt mysig alla-hjärtans dag! Och att ni får mycket kärlek och mys. :=) Hoppas kan man ju alltid, eller vad säger ni?:=) Mysigt värre med närhet o så jue....får se om det blir något mys idag! hahaha!

Nu ska jag slappa lite i soffan innan det e dags att göra sig iordning o så för kvällen:=)

Puss o kram



shit alltså..:=)

VAd ska man säga? Tack för alla "rysningar", :=) Jag mår så jävla bra med dig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fattar inte rikitgt vad du gör med mig, känner mig som i trans, fast på ett bra sätt :=) Älskar dig Cia! Ses strax!


puss

Helg nu:=)

Ibland är det skönt o jobba arslet av sig under veckans fyra första dagar, för att sedan kunna ha möjligheten att njuta av helgen redan från torsdagen:=)

Som det ser ut just nu så blir det en relativt lugn helg, skönt det!
Helgen börjar dessvärre med en begravning imorgon på förmiddagen. R.I.P!!!!
Tyvärr skall vi alla den vägen vandra, alltid jobbigt med begravningar...:=(

Imorgon kväll funderar jag på om jag skulle försöka mig på en liten "tjuvstart" av allahjärtans-dag. Funderar på o laga en middag o tända en massa ljus till min älskling , så hon blir glad när hon kommer hem från jobbet. :=) Måste fundera ut något som jag vet hon gillar:=)
Allahjärtans dag kommer förmodligen spenderas i Stockholm eller i Västerås, beror på var min älskling vill åka. :=) Hon får bestämma :=) För familjefridens skull:=) Hehe!
Var vi än hamnar så kommer vi få en fin kväll, kan inte bli något annat, när man får spendera kvällen med min lilla älskling iallafall. Älskar dig massor Cia! Du är underbar.

Söndagen blir förhoppningsvis slapp:=) kanske" kidnappar "Cia och så får man se vilka busgrejer man kan hitta på*lol*

om cirka 14 dagar är det en väldigt speciell dag i mitt liv. Vad ska man kalla det?, en milstolpe som hoppas på att fortsätta gro? undrar om man kan skriva så? hmmm .... hur som helst, 1/3-2009 kommer bli en grym dag! Måste bara fundera ut något "hemligt".

Cia , Älskar dig massor! Tack för allt underbart vi har tillsammans:=) Du är mitt allt.

CIA!!!

CIA  JAG ÄLSKAR DIG SÅ ENORMT MYCKET! DU ÄR UNDERBAR! FÅR MIG ATT MÅ SÅ HIMLA BRA. GLAD ATT JAG HAR DIG GUMMAN:=) <3

DU ÄR MITT ALLT!!!!! :=)

RSS 2.0