Länge sen sedan

Nu har julen passerat, har haft en riktigt bra och mysig julhelg.
Har firat "julafton" 3 dagar:=) först den 22:a Decemeber ute i St.Sundby tillsammans med Cia, hennes syskon, Erro, Cias pappa (arne) hans sambo (Tina), , Cias mamma och 2 katter:=)

Fick mycket fina julklappar, en julklapp som speciellt kommer hjälpa till o hålla värmen i vinterkylan fick jag av Arne och Tina, en Whiskey:=) Fick även kalsonger , strumpor en tavelram m.m

Av Cias syster Camilla och hennes kille Erro fick jag nya innetofflor med halkskydd, bra att ha om man har lätt för att halka eller så:=)

Nästa "julafton" var på den riktiga julaftonsdagen, den 24:e December. Började med att sova ut och äta en riktigt  god julfrukost tillsammans med min älskling, julgröt och skinkmacka:=) Sen hade jag och älsklingen lite julklappsutdelning här hemma för oss själva innan vi skulle ut och fira Julafton i St.Sundby igen, :=) Utav min älskling fick jag, ett jätte fint halsband, ett  armband kalsonger och en jätte fin o skön tröja. Tack som fan baby! Älskar dig massor!

Juldagen spenderades i Torshälla hos min mor och far tillsammans med syster yster och hennes sambo, julklappsutdelning och middag:=) Som tur var slapp vi de traditionella "julmaten" en 3:e gång:=) Även där fick jag massa bra paket, presnetkort, påslakan, ,handdukar, handsfree, dvd-film, m.m m.m


Snart har halva tiden av min julledighet gått och det har varit riktigt skönt att bara vara hemma o slappa o slöa lite granna, men nu i veckan ska jag försöka börja måla om i badrummet och i vardagsrummet medans min lilla älskling jobbar.
Vi håller även på lite smått och letar större lägenhet, en 3:a eller kanske en 4:a om vi hittar någon till bra pris?!?!

och nej, pappa och svärfar ni behöver inte ge oss dom där blickarna, behovet av större lägenhet är för att vi behöver ett "kontor" för studierna / pappersarbetet för jobbet.:=)

Nu är det inte många dagar kvar tills vi ska åka till Norrköping heller, där vi ska fira Nyår tillsammans med Tobbe, Anna, Fredrik , cecilia, DK och hans sambo/fru :=) Hoppas på ett trevligt nyårsfirande till er alla, själv ska jag ha det helt underbart tillsmmans med ÄLSKLINGEN och våra vänner.

Cia, du ska bara veta att jag är sjukt glad som har dig, du gör mig så himla lycklig. Älskar dig så JÄVULSKT mycket!!!
Tack för att du allltid eller ska man säga oftast ;=) är så himla go och glad, precis som en kexchoklad:=) ( det rimmade fan) !!!


ha det bäst alla glada!


Puss o Kram

lördag

Snart är det jul-afton, idag ska dom sista sakerna inför julafton inhandlas och så ska de bakas julknäck, skinkan ska griljeras o granen ska kläs.
Mår lite bättre idag, har inte feber, men är fortfarande dunderförkyld.  Kansek skulle en whiskey under kvällen ta död på dom sista baketeriena:=)?!?!



Får hoppas på en lugn och skön hemma kväll, med lite kramar iallfall:=)
Sorry C ska inte skriva så där mera..:=)

Just nu sitter Magnus på tåget och är på väg till Eskilstuna, hoppas resan hem går bra min vän! Ska bli kul att få träffa dig snart igen...saknat dig!

Nyårsafton är förresten oxå spikad nu, det blir Norrköping :==) ser rikitgt riktigt mycket fram emot det. Det blir hemma hos familjen "skåne", i deras lägenhet.  Har en liten känsla av att min lilla älskling och Tobbe kommer sitta o prata "jobb" dom brukar vara duktiga på det efter lite öl drickande, så sööta så... hur som helst så tror jag att vi kommer få en kalas rolig nyårsafton, Tack pappa för att du ska köra oss dit förresten:=)


Älskar dig Cia!

Semester-men sjuk!:0(

Första dagen på jul-ledigheten, vad händer? Jo man går och blir sjuk....suck typiskt till jul o allt, men förhoppningsvis går det över snart. Cia , min lilla älskling får väl ge mig den där super kuren "kuren, med extra mycke kärlek o mys" :=) Jag menar är själen glad så borde ju kroppen också må mycket bättre:=)

Nu har jag iallfall städat och plockat ordning i lägenheten, väntar på att cia ska sluta arbeta o komma hem o gosa med mig.
Måste bara få ur mig att IGÅR VAR DET TAMEJFAN MAGISKT!!!!!!!!! Du är underbar Cia!

Ne nu ska jag förbereda lite mat till älsklingen kommer hem, tända lite ljus o raka bort skägget så man inte får skäll att man sticks, :=)


Älskar dig Cia!

Äntligen "helg" igen...

helg är det iallafall för mig, har jobabt klart för denna vecka. ;=)
Nästa vecka är ombyggnationen i Nora klar, äntligen ska man väl säga.. Och på torsdag nästa vecka vankas det JUL-LEDIGHET!, så himla skönt, ledig i från den 18/12- 14/1 med full betalning, ska bli ganska skönt*retas* med er som måste arbeta.:=)

Annars mår jag väl bara bra antar jag, dumt o klaga.
Kärleken rullar på och fungerar bra,  mysigt igår när du låg o klia mig på ryggen och msyte med med:=) Du är bäst!


Uppdaterar lite senare och mer noggrant ska ibäg o handla för tacosen ikväll.


puss o kram

Länge sen sist...

...nu var de ett bra tag sen man uppdaterade.
Har hunnit med lite av varje, hmmm var ska jag börja???

Har varit på en kryssning till Mariehamn med Cia.
Har inhandalt en hel del av julklapparna, känner mig riktigt bra som inte är ute i sista sekund som jag brukar kunna ha en tenedens till att vara, men vadå tidsoptimist är väl inget fel:=) Tiden räcker liksom inte bara till hela tiden.

Har även hunnit med en tripp till ikea och västerås med syster yster och cia, handlade en del bra grejer till lägenheten o en del bra julklappar:=) Just nu är jag på jakt efter en LCD -Tv, men de blir kankse ingen förrän mellandagarna, var nära ett impulsköp häromdagen när jag var på OnOff, men Cia stoppade mig, kanske lika bra det, impulsköp av en TV är nog inget bra.

Var i Västerås i veckan tillsammans med syster yster och Cia, köpte julklappar, åt mat och fortsatte till Ikea på vägen hem, där inhandlas en del saker till lägenheten, bla en jääte fin lykta som står och lyser i vardagsrummet just nu::=)

Har även hunnit med att fira siffran 9 i vårat förhållande, en härlig dag med mys, och en lott som gav mig vinst:=) Tack Cia för lotten, gulligt av dig. :=)
Hoppas du gillade paketet, och inte bara sa det:=)

Nu har vi jätte fint här hemma, massa tomtar, julstjärnor, julgardiner m.m
Härligt med jul, en riktigt mysig tid, våran första jul tillsammans oxå så det e ju lite speciellt...


ha d bra alla där ute...puss o kram/MIcke


Ps. Magnus , saknar dig vännen Ds

RSS 2.0