Liten uppdatering!

Har varit vääääldigt dålig på att blogga den senaste tiden, har varit mycket annat som kommit ivägen och tagit upp ork och tid.
På arbetsfronten ser det ut som vanligt just nu, tidiga mornar, och mycket bilåkande....börjar tröttna lite granna på detta, men förhoppningsvis blir det ju ett arbetsbyte inom en snar framtid *håller tummarna extra hårt*

Känner mig lite deprimerad emellanåt, måste vara det hemska vädret, skulle vara riktigt kul/skönt att komma iväg snart på en solresa och bara njuta av värme och bad. Får väl försöka styra upp något snart.:=)

Förutom att jobbat har det väl inte skett speciellt mycket, umgåtts en del med vänner, festat och  bara degat hemma:=) Längtar till våren  redan nu, saknar fotbollsäsongen och Hammarby!! Nästa år börjar återtåget tillbaks till Allsvenskan, inte ska det bli något Norrköpingssyndrom iallafall...VI ska upp i fotbollens finrum nästa säsong! Forza BAJEN!

Idag är det ju 1:a advent, så nu ska jag ner i källaren och plocka upp ljusstakarna, tomtarna och julstjärnor....ingen lust alls, men man måste väl försöka skapa lite julstämning här hemma:=)

Ha de å bra nu!


Många kramar

/Micke

Måndag-Sjuk!

Jaha, då var det måndag igen, har kännt mig lite krasslig hela helgen.
Men som tur är itne haft ont i bröstet/hjärtat iallafall!...Läkaren sa ju att alla värden o så var bra . Men varför känner jag mig sjuk/mör ikroppen för?! Orkar inte vara sjuk!

Älsakr dig Cia


RSS 2.0