...

...hemma i Eskilstuna igen, längtade hem som fan udner dessa dagar borta på hotell.
inte roligt att ligga borta...saknat DIG , älsakr dig som fan, det ska du veta!

Tyvärr så ramlade Hammarby ur Allsvenskan ikväll, med all sannolikhet.! fan alltså...ett rent helvete nu alltså! varför?!


C<3

På hotellet!

Sitter framför datorn o slappar på hotellet, ska väl strax bege mig in i duschen och ladda upp inför kvällens avsnitt av Hells Kitchen.

Har haft en riktig skit dag idag,  vet inte riktigt varför...bara varit en allmänt "down" dag idag.
Skulle behövt din famn  idag! ..saknar DIG!


Imorgon hoppas vi på en bättre dag... och att allt flyter på under jobbet:=)!

 

Ne nu ska jag slappa lite innan duschen kallar.

 

ha en fin kväll!

 

Puss o kram

 

Ps. Älskar o Saknar DIG Ds.



Sitter på hotellet...

Än skit dag rent ut sagt.
Mår inge vidare alls, men men de blir väl bättre så småningom.
Imorgon ska vi förhoppningsvis kolla på en lägenhet...:=) Vi har bestämt oss föratt köpa lägenhet nu, känns bra. Bara vi httar något fint till ett hyffsat pris:=)

Ne nu ska jag kolla på tv....

puss o kram

Söndag

Nu är helgen på väg mot sitt slut igen...USch vad fort ledigheten går!
Har varit en lugn och skön helg för min del, fredagen bestod av middag med ett par vänner. Lördagen av filmkväll med kladdkaka och dumlegodis i trevligt sällskap:=)

Imorgon/Veckan så bär det av till norrköping/Falköping för att inventera butiker. Bara att bita ihop ett tag till, förhoppningsvis så blir det nytt jobb inom en snar framtid:=) Fick ett "Skönt" samtal i Torsdags. :=) Nu håller jag tummarna att det blir bra och att jag kan säga upp mig snart.
Lite positivt i tilvaron iallafall:=)....

Det verkar som det blir Superettan nästa säsong för mitt älskade Bajen, *fäller en tår* :=( Just nu så står det 0-1 i Derbyt mot AIK, kämpa Bajen, kriga för nr 12. 3 Poäng idag och vi är på kvalplats iallafall...Visa lite hjärta nu i inför andra halvlek och vänd på detta. Forza!!!


Aja, ha en bra och skön söndag!

Puss o kram


Hemma efter Jönköping och Mariestad.

Nu är jag hemkommen från Jönköping och Mariestad, skönt!
Det har gått riktigt bra/fort för oss på jobben på dessa 2 butiker, så idag var jag hemma i Eskilstuna igen redan vid 15.00 tiden. Så nu är det helg:=)

Igår efter att vi checkat in på hotellet och duschat och gjort oss i ordning så bar det av till Elisabeth för en god middag tillsammans med alla arbetskamrater, men först var det en liten "mellanlandning"  på rum 2:3 (Långens). Han bjöd på en Irisch coffe..."Lången" är ganska rolig , vem tar med sig vattenkokare, snabbkaffe, och whisket och grädde till hotellet för att bjuda oss kollegor:=) Men det är tydligen tradition under "övernattnings" städerna.  Väl hemma hos Elisabeth var det riktigt trevligt och maten var helt underbar:=)! Tack för igår kollegor!

Igår var jag jätte trött när vi kom upp till Hotellet igen, så att somna var itne så svårt men det var tomt i sängen utan C, och nästa vecka kommer bli ännu jobbigare...då bär det av till Skövde. Bara hoppas det går lika bra där så vi kommer hem snabbt:=)

Nej nu ska jag träna, kanske uppdaterar lite mer ikväll...


puss o kram

Söndag!

Söndag sista dagen innan det är dags att börja arbeta igen...
Imorgon så åker jag till Fjugesta, inte alls roligt. Men men an får väl vara glad att man har ett jobb att gå till!
jag hoppas verkligen att jag får svar nu imorgon från Securitas om hur det kommer bli...vill verkligen ha det jobbet! skulle vara kul att prova på något nytt.

Så snälla hjälp mig att hålla tummarna, för min skull*blink blink*  :=)

Igår så var det en trevlig kväll hemma hos David. Blev lite öl och whiskey innan vi gick vidare mot stan för att spela lite biljard. Kristian K var även hemma hos David, det var kul att träffa dig, jag menar det var ju inte precis "igår" vi sågs sist. Hoppas ni kommer igång med erat band snart igen, behvöer ni en sångare så har ni ju alltid mig och David:=)
vad var det David sa igår. "Nej , jag sjunger inte nu, ge mig ett par såna här till sen så..."
Så nästa gång ska han få ett par "till såna" :=) vill höra honom vara karaoke mästare:=)

Efter en trevlig kväll tillsammans med David och k.k så började jag traska ner mot stan för att köpa något att äta , utanför Centro så träffade jag Matte, fan det var evigheter sen jag såg honom också.  Vi gick runt och pratade lite på stan och så hjälpte han mig att leta efter min kusin.:=)

Kusin karoline ringde och sa att jag skulle komma ner på stan o möta dom, när jag kommer ner så får jag inte tag på henne. Hoppas du inte gick vilse när du skulle hem.

Idag blir det inte många knop gjorda, känner mig lite bakis o skakis, fast det var lugna gatan igår. 
Hade en härlig dröm inatt, drömde att jag vann en storvinst på Bingolotto, så ikväll ska jag ligga hemma i soffan med något gott att tugga på och en bingolott framför mig:=) Men tro för den delen inte jag är ett bingolotto fans:=)


Idag kan det vara en ÖDESDAG för Hammarby fotboll...Vi möter BP hemma på Söderstadion, en LIVSVIKTIGT match. Tack vare resultaten som blev igår och i förrgår så måste Hammarby vinna idag för att ta sig upp från JUMBO platsen i Allsvenskan och klättra upp på kvalplats igen. Men vid förlust idag så kommer det vara väldigt tungt framöver, med tanke på motståndarna som är kvar att möta i årets upplaga av allsvenskan. Så snälla alla grönvita där ute, IDAG gäller det, FORZA BAJEN!!!!!

Ne nu ska jag försöka piggna till lite och börja ladda inför matchen mot BP!

Ha en bra dag!!

puss o kram


RSS 2.0