kort vecka...

..kort men intensiv vecka det här...
Jobbar bara imorgon oxå sen e det ledigt:=)
Skönt som fan att solen äntligen börjar titta fram...med solen kommer glädjen:=) Mår riktigt bra just nu, lite jobbigt bara att inte ha hittat en lägenhet som man fastnat för än.
Men fick iallafall "förlängd betänketid" på den i N-P....ytterligare 1 vekca..tackar för det.

Ne nu ska jag steka hamburgare...ha d bäst alla där ute....

puss o kram

mycket som hänt senaste tiden...

...senaste tiden är det mycket som hänt, både saker som gör en glad och saker som får en att må mindre bra!
Många frågor som söker sitt svar.....Men kanske kommer man att må bra igen genom detta som sker just nu! Men klart det är tungt, men förmodligen det bästa.
Hoppas du kommer trivas och må bra du med igen (menar det)!...

Just nu är det lägenhetsjakt som gäller för fullt, hoppas att man hittar någon snabbt nu!  Har tittat på en del, men inte ritkigt fastnat för någon helöt o hållet, vill ha en lägenhet som känns bra! Så någon som har tips så säg till:=)


Något annat som känns tungt just nu är att Hammarby är helt under isen för tillfället i årets fotbollsallsvenska. Efter en riktigt skön derbyseger mot DIF på Råsunda så väntade GBG på hemmaplan och det blev förlust igen....FORZA BAJEN!

Hoppas ni har det trevligt hemma hos Linda/Angelica ikväll!


Ne nu är jag ölsugen så nu ska de inkasseras lite bira...


Peace!



måste vara stark...



..........MEN TUNGT SOM FAN!....KNÄPPER MINA HÄNDER OCH "PRATAR" MED HÖGRE MAKTER!...


.......................SUCKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............TOM OCH UPPGIVEN!.............................MÅSTE BLICKA FRAMÅT...............................SKIT SAMMA!..............................






PALLAR INTE SKRIVA MERA HÄR:.........................

Skärtorsdaag...

Skärtorsdag idag, det är väl idag som alla "påskkärringar" kommer och knackar dörr?? eller har jag fel?!?!

Idag vaknade jag när Cia skulle till praktiken, låg kvar i sängen fram till nu och försökte somna om, men utan bra resultat...jobbigt att man inte kan sova, bara för att man är van att gå upp tidigt till jobbet :=(

Idag är det sista dagen på praktiken för min lilla älskling, så skönt för henne och för mig :=) tråkigt att inte kunna ligga kvar i sängen tillsammans på morgonen när man är ledig. Saknar henne  redan ,fast hon nyss gick, skumt kanske men men ....thats only fact. :=) I´m in love :=)

Camilla , Cias syster kommer hem till Sverige/Eskilstuna idag. Välkommen "hem". Hon skulle komma hem hit idag efter att Cia slutar sin praktik.  Hoppas tågresan hit går bra.

Ska åka hem till mamma o pappa idag o fixa lite grejer...om jag orkar vill säga.

Måste väl bara få med att GRATTULERA min far till Färjestads SM-Guld i hockeyn,  antar att jag är skyldig dig ett X-antal biltvättar nu. Hahaha!  Igår vart man sms trakasserad hela kvällen av far, men men, Färjesta var värda guldet även om det tar emot att säga.


Imorgon bär det av till svärmor för att fira påsk och hem till mor och far på påskafton, det ska bli trevligt. Snart fyller svärmor även "kärring", hon når den magiska gränsen 50!!!!! Dubbelt så gammal som mig.... mohahahahahaha!


Ne Glad påsk på er alla!


Älskar dig Cia, ////Micke

Onsdag

Onsdag=arbetsdag, i vanliga fall iallafall.:=) Men icke idag, nu är det påskledigt.
Riktigt skönt, men tyvärr kan man inte sova iallfall. Vaknade första gången imorse när Cia skulle upp, men somnade till en stund igen Vaknade 2.a gången 06.10 och kunde inte somna om, så jag pallra mig upp och körde Cia till praktiken. 

Som jag skrev igår, skulle inte förvåna mig om solen höll sig undan bara för att jag är ledig...tittar ut genom fönstret nu och vad är det man ser? jo, en grådassig himmel och en termometer som visar plus 3 grader. :=(
Jag vill ha sol.......NU!

Längtar som fan till sommaren....sol,bad, grillning och öl! :=)...inte allt för lång tid kvar  förhoppningsvis.

Nej nu ska jag ringa runt och trakassera/väcka lite vänner:=) hehe


puss o kram

Påsk ledigt:=)

Så var det time för påskledighet:=) Så himla skönt. :=)
Denna veckan har varit relativt lugn och skön, inte allt för mycket att göra..mest små skit jobb som behövts åtgärdats innan påskhandeln börjar i butikerna.

Underbart väder idag oxå, så himla skönt... Imorgon ska jag njuta av solen om den nu dyker fram...skulle inte förvåna mig om den "GÖMMER" sig imorgon bara för att jag är ledig.

Igår fick man en väldigt snäll kommentar som man inte hör alltfär ofta.... " va du ser bra ut" :=O) Som den gentleman man är så tacka man för komplingaen och gick ut på lagret o började skratta...hahahaha!  Men men tack iallfall.

min lilla C är snart klar med praktiken skönt som fan för henne.
Du har varit jätte duktig. :=)


ne nu ska jag ta o tina kött och skala potatis. orkar inte diska idag igen så den får stå till imorgon:=) Ledig så då kan man ta den.

puss på er alla ute i solskenet.


som jag sa...

..som jag sa,  gårdagens Allsvenska premiär slutade med 1 poäng vardera i matchen mellan Elfsborg-Hammarby , rättivst? Ja till viss del, sk inte sticka under stolen med att Elfsborg hade det mesta under matchen men det var älskade Hammarby som öppnade bäst genom att ta ledningen i 14:e minuten, genom en projektil signerad E.Johannsson, kanske en kandidat till årets mål. Han klippte till från 25-30 meter och bollen drog iväg rakt upp i krysset. :=)
Äckliga Elfsborg hade "hemmadomare" under matchen enligt mig, fick 2 väääääldigt enkla straffar med sig. Men förvaltade bara den ena bra, men sett till hela matchen, så var 1-1 et rättvist resultat.  Men nu är det seger som gäller hemma på Söderstadion mot Gefle IF. FORZA BAJEN!!


G
årdagskvällen spenderades hemma, hämta Cia vid fyra tiden. Sen var det bara en massa mys och gos hela dagen. Skönt o bara sitta o gosa i soffan med dig.:=) Så härligt med din närhet. 
Älskar dig gumman. Ses ikväll igen:=)


Ne nu ska jag diska lite, skriva inköpslista och bädda sängen. skriver kanske lite mera under dagen/kvällen.

Ni får ha en härlig söndag, det tänker jag ha iallfall:=)


puss o kram

den 4 April 2009...

Denna härliga vårdag...solen skiner och riktigt riktigt härligt väder.  Man blir så himla glad av att det äntligen är just på morgonen när man slår upp ögonen. Härligt att det är lite ljusare kvällstid oxå.

Vaknade tidigt imorse, eller sovmorgon om man jämför med andra dagar, men runt 08.00 pep klockan. Var inte på bästa humöret när jag vaknade, lite irriterad/ledsen/grinig. Men det gick snabbt över efter att Du kom och la dig brevid mig. Så mysigt sååå :=) Du gör mig glad.

Idag är det dagen med stort för oss fotbollsälskare :=) ALLSVENSKAN 2009 drar äntligen igång. Som jag skrivit tidigare  i mina inlägg så börjar Hammarbys säsong på bortaplan i Borås mot  Elfsborg .

Hammarby ställer upp med följande trupp i Borås idag:

2. David Johansson
3. José Monteiro
4. Christian Traoré
5. Emil Johansson
6. Louay "Lolo" Chanko
8. Fredrik Söderström
9. Sebastian Castro-Tello
10. Charlie Davies
11. Freddy Söderberg
13. Igor Armas
14. Mikkel Jensen
15. Nathan Paulse
18. Haris Laitinen
21. Monday James
23. Maic Sema
26. Simon Helg
30. Johannes Hopf
35. Kristoffer "Poppen" Björklund

Rami Shaaban är fortfarande inte matchklar och därmed inte med i truppen.

Vi håller tummarna att Hammarby tar årets första 3 poäng i dagens svåra bortamatch. Men ett strålande fotbollsväder, ett härligt sug efter seriepremiären och ett riktigt bra stöd från NR 12, så ska vi nog kunna kriga till oss minst 1 poäng i dagens match. Uppdaterar efter matchen. Bara 4 timmar och 23 minuter kvar till avspark, för er som vill följa matchen går det bra  att göra detta på plats i Borås såklart eller zappa in dig på kanal 4 , kl 16.00 idag. Forza BAJEN!


Du värmer mitt hjärta.

RSS 2.0