Tack Trelleborg..:=)

Tack Trelleborg, tack vare eran vinst idag så ler man hela helgen lång...DJURGÅR´N på nedflyttningsplats...superettan här kommer "skansen" :=)....

Bajen på väg UPPÅT!

Änrtligen börjar 3 poängarna att komma, skönt med en vinst mot BP på Grimsta, 3 viktiga poäng.
Får hoppas att under denna stormiga period i klubben med avhopp/uppsägningar med mera att grabbarna på plan visar hjärta och stolthet för HAMMARBY! på lördag gäller det , då är det match hemma på Söderstadion, motståndare ¨på lördag är Halmstad BK , en klubb i en svacka det oxå....FORZA BAJEN!

ikväll blir det förhoppningsvis en öl med gumman i det uderbara vädret....idag har vi varit duktiga o städat och donat.:=)

ha en underbar helg alal glada.
puss o kram

Läääänge sen sist...

Nu var det väääääldigt länge sedam jag skrev här. Men ska försöka bättra mig...:=)

Har hänt mycket den senaste tiden, lite av allt möjligt som skett, både bra och dåliga saker, jobbiga saker . Inget jag vill skriva i detalj om, men ändå så känns det som om man blivit mycket starkare  av allt som hänt.
Känner mig som "pånyttfödd", eller vad man nu ska kalla det. Känns som att det mesta funkar betydligt bättre nu.

Slut på allt skit som varit, slut på att gå och gnäbba och gnabba.  Nu är det bara att blicka framåt :=) så jväla bra man mår igen, mycket är tack vare DIG! Har även lärt mig / eller blivit bättre på att inte ta saker för givet, utan att bara ta det som det kommer. Lämna lite space lixom. :=) Så man inte kliver varandra på tårna eller stampar varandra på nerverna :=)

En sak som tynger mig som fan, är Hammarbys fotboll under dom första 8 omgångarna. Inget hjärta, ingen glädje eller fantasi i fotbollen i klubben just nu, ända kärleken som finns inom hammarby nu, den kommer från OSS NR 12, Vi sjunger för vårat älskade Bajen under alla matcher, nu är det fan dags att börja "betala" tillbaka till fansen. 

J
ag hoppas av hela mitt bajenhjärta att ni börjar visa lite jävlaranama på planen, Näst sist i Allsvenskan efter 8 omgångar, är FAN inte acceptabelt.

Vi ses på Söderstadion mina grönvita vänner...



Cia <3 Love u!

RSS 2.0