Måndag

Haft en bra dag på jobbet:=)
Riktigt skön dag faktiskt.... Jag och Chefen satte oss i fikarummet o diskuterade vissa saker som rör butiken och ombyggnaden.
Fick min" nya kyl idag, fixade till den och gjorde fint.

HAr haft bra vibabr i kroppen i stort sett hela dagen idag...

Idag var jag i lägenheten på Bergsgatan för sista gången :=)
Undrar vad grannen under tyckte om "ogräset" som flög från 3 :e våningen...hehehe

Nu börjar de bli fint på balkongen oxå, lagt ut trall idag, har fått ut lite tomatplantor och blommor. Tack Cia för att du pysslar och donar så att det blir fint.:=)

Imorgon blir det en förhoppningsvis bra dag på jobbet.... Orkar inte med något strul alls nu, SEMESTERN närmar sig jue med stormsteg....snart ledig i nästan 5 veckor...:=)4 veckor och 5 dagar för o vara exakt. På Semestern blir de till att hälsa på lite nära o kära på diverse ställen/städer i vårat avlånga  rike.

Det jag ser fram emot rätt mycket är att få träffa kusin Marie och hennes fästman Roger plus att åka till Tärnsjö och hälsa på "svärfar"...

Måste ju se om blommorna han stal ute i St sundby har växt något..heheh


peace and out

Söndag

Söndagen började riktigt bra... Vi vakande rätt tididgt, låg kvar i sängen o myste o så. Efter en stunds mys så kom vi på att Mirza ligger ute i vardagsrummet....kanske bäst o vara lite tysta med tanke på att "det kan rasa eller dunka"  hahaha

Men ingen skada skedd....

Lördagen  spenderades hemma i lägenheten, med vänner och lite dricka:=) En del PES blev det oxå....
Riktgt kul att du kom Mielke....;=) Du måste ju få lite annat att tänka på...

Viktor, tyvärr hade jag inga tofflor år dig....men ring igen om du behöver något, hoppas ni hade de kul igår...:=)
Trevligt att du kom över en stund o snacka lite skit med oss...


Mirza jag förstår mig inte riktigt på dig, en 44 -åring...:=) hahaha i stadsparken, så jobbar hon ute i Tuna Park oxå..hahahaha Ann-Britt eller vad hette hon?:=)


Cia var du frustrerad över att stå nere i "källaren" med säng/täcke och nyckel till "Gävlebocken" hahaha.

citat från min lilla Cia.." fy fan vi skiter i det här, lämnar sängen o nyckeln här, så får han ta med sig skiten själv, Vi går upp o lägger oss NU!!! " hahaha  inte bra o stressa min lilla baby.
Tack för en grymt härlig helg med massa bus o mys....


Till alla som funderar på vad man har grädde på flaska till....fundera lite mera...hahahahaha......

Lördag

Lördagen började fantastiskt bra, nästan för bra för att vara sann, vaknade skapligt tidigt, men vi låg kvar i sängen en lååååång stund o bara myste....
ajajaj sängen brakade....IGEN! hahahaha! Jädra ikea smäck....


Nu är magnus o Mirza på väg hit från gävle, ska bli kul o se er igen ikväll...

Cia hoppas du får en bra kväll med tjejerna... älskar dig

tråkig fredag

En rikitgt tråkig fredag,  känns som hela dagen är förstörd...känns som en riktig skit dag!
ont i huvudet... mycke på jobbet... Grinig stämning mellan oss...(känns d som iallfall).

ha en bra fredag alla glada...

MVH/micke

hejhopp

Osäkerhet:

Osäkerhet är något jag kännt en bra stund nu...vet inte riktigt vad som e osäkert eller får mig att känna som jag gör.
Vissa saker som gör att osäkerheten kommer är alla "hemliga" sätt/handlingar...
Men förhoppnignsvis blir det bättre...Tror ingen vill känna det ja känner ibland nu.... en riktigt jobbig känsla.

Förstår inte varför utomstående folk ska lägga sig i en diskussion/dispyt som rör 2 st personer....folk man inte känner. Men det e det förmodligen oxå slut med nu hoppas jag! Diskutera mde den personen det rör inte alla andra...

Hemligt?

Försök att inte betee dig så "hemligt", det sårar...


Framtiden::

Förhoppningsvis BÄTTRE som de var förr!  Tycker om dig massor Cia!


Varför?

Varför säger man saker som man inte menar, varför säger vissa saker som dom inte kan hålla...varför gör dom vissa saker?  Enbart för att såra?..ibland känns d som om allt man gör bara är fel...
Ibland känns det som om DU provocerar fram saker bara för att jag ska säga orden, eller ta steget som du inte vågade....

varför kan man inte försöka sätta sig in i den andres situation?

Inlägg 2 för dagen..

Har inte haft mycket för mig idag, fast det e midsommarafton.
Älsklingen e på jobbet så det blir till att vänta på att hon slutar, förhoppningsvis skulle hon gå ett par timmar tididgare idag!

Har  i sällskap med Magnus hunnit med en tripp till Kungsör för att skjutsa Peter,Peter och Mona till AB Anfalls fest!
Vi ska även hämta dom lite senare ikväll, ungefär vid 20.15 tiden, anintgen åker jag och Magnus igen eller så tar ja med älsklingen om hon vill göra mig sällskap! Kände att jag kunde ställa upp och köra dom...man fick ju lite $$$ för besväret. Men hade inte varit nödvändigt.... :=)

Cia du e helt fantastisk, tycker om dig massor!
Mona sa följande : "Micke jag blev jätte glad att du kom in och presenterade din nya flickvän för mig på arbetet.
Hon verkade söt och trevlig.... Hoppas vi får träffa henne snart igen. "

Tack för dom snälla orden Mona.!
Jag kan berätta för dig att HON(CIA) är snäll o söt.....


GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA!

Midsommar!

Idag blir det en mycket lugn och skön midsommarafton. Cia jobbar under kvällen så det blir bara till att vara hemma och äta lite o slappa massor!
Imorgon ska vi iallfall fira Camilla , syster till min lilla älskling! Hon blir 20år ! ! !
Förmodligen blir det lugnt imorgon oxå, men lite grillnig och en del öl blir det förhoppningsvis iallafall.
Så skönt att Magnus har kommit "hem" nu igen, hemma över sommaren:=) Hoppas vi får en rolig sommar tillsammans igen... Fast å andra sidan brukar vi istort sett alltid ha kul när vi umgås.

Cia tack så jätte jätte mycket för det underbara sms du skrev till mig imorse, vart jätte glad när jag vaknade och läste vad du skrivit, JÄTTE GLAD!
Tyvärr så trampade vi visst på en "mina" idag igen, men som tur var så detonerade den aldrig, vi tog oss runt rätt smidigt.....Saknar dig massor, ska fixa lite mat o annat tills du slutar jobba ikväll, så kan vi mysa lite!


Mikael Löfving + Cecilia Ekström =  __  __ __  __ __ __

Ledig mitt i veckan!

Ledig mitt i veckan e aldrig fel, Vi tog oss en riktigt skön sovmorgon idag....vaknade vid 0930 ungefär, men gick ej upp förrän cirka 11:=) Riktigt skönt att få sova ut tillsammans med dig Cia.  Mysigt o ligga kvar o kramas lite var det oxå:=)

Idag händer inte så mycket förrän vid kl 16.00 ungefär. då bär det av ut till Borsökna och Cias morfar som fyller år. Grattis!

Ikväll bär det av mot HARRYS i full Sverige mundering, där vi sluter upp med , Jessica, Anna, Tobbe, Magnus, Nettan Jennie, och alla andra SVENSKA FANS!

Var en riktigt lyckad kväll igår, Italien tog sig vidare i EM genom att slå Frankrike med 0-2 :=) Forza Italia....men avvancemanget satt långt inne, tack vare att  Holland  gjorde sitt jobb och besegade Rumänien fast man redan säkrat avvancemanget och gruppsegern så fick även ITALIENARNA fira igår:)

Ida hoppas att du får en riktigt trevlig tripp till  ÖLand i midsommar med kusiner, vänner och diverse männskor:=) Kör försiktigt bara!
Bra att ni har "Mormor" (jessica) med er som tar hand om alla barnen....hahahahaha! NE men seriöst ha d gott!


Cia äntligen börjar det kännas som det ska, med allt!
Funderingar, tankar och känslor som kommer o går, din närhet värmer och hjälper när saker känns jobbigt.
Känns helt underbart att allt är som det är...puss på dig DARLING!


Håll tummarna för SVERIGE IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!

Skönt!

Skönt att det regnar ute nu, då kanske man slipper denna kvava luft :=)

Helgen har varit riktigt bra o rolig....har varit i Norrköping/Söderköping och festat/ätit middag med vänner:=) Mycket trevligt att träffa er igen, fan alltså BRÖLLOP den 29/8 för DK och Linda, grattis fan... bara ungen som fattas, därför Linda inte drack i helgen kankse?! hmmm.....'

TAck Cia för en riktigt mysig lördag kväll/natt....tycker om att gosa med dig....

Nu ska ja fara iväg till MAgnus.:=)

Onsdag!

Börjar med att kortsammanfatta gårdagen.

Dagen spenderades tillsammans med Anna, Tobbe, Jessica och min lilla Cia!
Blev lite öl-intag plus fotboll hemma hos Fam. Dahlsjö/Adamsson, Kvällsmatchen mellan Sverige och Grekland såg vi tillsammans nere på Harrys!

Fick tyvärr en tråkig nyhet igår, men mina vänner (Jessica o Johan), jag hoppas det blir det bästa för er BÅDA till slut, tycker om er båda massor!

Cia, älskling! Jag vet att vi har haft våra "down" perioder med dispyter och diverse STORA BRÅK! och att vi varit väldigt nära att gå skilda vägar, men är väldigt glad att vi lyckats reda ut det mesta.  Man orkar liksom inte hur mycke som helst. Du vet vad JAG har sagt och JAG vet vad DU har sagt! Nu är det upp till oss båda att tänka oss för mera. Känndes riktigt bra att skriva dit den där "kråkan" idag!
På lördag far vi jue till "PEKING" för mat, öl och fotboll med grabbarna, om inte Bea vill följa med dig, så hör med någon annan, Jojo eller linda kanske vill. Om du nu tycker de e tråkigt o vara ensam tjej....Jag lovar att jag tar hand om dig! På fler än ett sätt om du följer med iallfall:=) *hahaha*
Ditt sätt o "retas" med MIG kommer vara rena barnleken med vad JAG ska göra med DIG!

NORRKÖPING PÅ LÖRDAG 12.10 tåget!!!!!!!!!!


Sverige vinner!

Så himla skönt  för oss fotbolls älskare att det är fotbolls EM just nu:=) Nu finns det bra matcher varje dag att följa. Tyvärr för Italien igår mot ett mycket välspelande Holland. Holländarna imponerade stort med ett bra spel inom laget och att dom tog vara på sina chanser. Itlaien rycker upp sig och slutar iallfall 2:a i gruppen och tar sig viadre tillsammans med just Holland. Det tror iallafall jag, FORZA ITALIA!

Ikväll är det äntligen dags för vårat kära Svenska landslag att göra entré in i finrummet, EM 2008. Kvällens motstånd står Grekland för, Grekland som är regerande EUROPA mästare, blir ingen lätt match för Zlatan, Henke o company...men kom igen grabbar ge oss en härlig sommar med många fina minnen från detta mästerskap, var alldeldes för länge sen SVERIGE hade något bra EM eller VM slutspel med sig....så kämpa på nu! MItt tips i denna match är att Sverige vinner med 2-0 och Henrik Larsson och Zlatan Ibramhimovic gör varsin balja.....

Mitt drömsenario skulle vara om SVERIGE vs Italien i en FINAL! men pga lottningar m.m så är detta inte möjligt. Så länge inte båda "mina" lag åker ut i gruppen så e jag nöjd.


SES PÅ HARRYS IKVÄLL!!!!!!!!!


Cia jag tycker om dig massor!

Skön helg!

Helgen har varit riktigt trevlig, har träffat Magnus, Jonas, Linda ,Cia m.fl.
Fetsade en del i fredags, vart lite oense med Cia om en skit sak, men det e löst nu gumman.
vart även vittne till en GROV misshandel , precis under min balkong. Ingen vacker syn, men men, man tog sitt civilkurrage till fånga ringde 112 och satte efter gärningsmannen och fick stopp på denna tills polis anlände:=)

Söndagen spenderades tillsammasn med Cia  hela dagen, vaknade ungefrä vid 10.00, käkade en god frukost satte av mot Julita gård för att ta en fika med våra vänner. Men ack så besviken man blev framme på Julita Gård, vart var alla djuren? Dom bara....pofff BORTA! Jag kännde paniken komma, men Cissi tröstade med att vi kunde åka till Parken Zoo någon dag:=) Då blev man lugn igen...hahaha!

Efter trippen till Julita så bar det av mot Hjälmaresund för bad och Sol, kanske inte så mycket bad. Det var väldigt väldigt kallt i vattnent, 16 grader ...typ!

Efter en lugn o mysig dag på stranden bar det av hemåt för att bänka sig i soffan och följa Fotbolls EM, så udnerbart att det äntligen är EM! Forza ITALIA!

Magnus och Linda kom över på kvällen en stund, jag säger bara PES kan reta gallfeber på mig och Magnus. hahaha! Men jämna matcher blir de iallafall!
Ses om cirka 1 vecka igen mannen....då e det SOMMARTIDER som gäller...grillning, bad och massa annat kul:=)


Ida se till och sköta er i Hultsfred, glöm inte nagelborsten om du skulle få lite skit under naglarna..hahaha! Ni pallar max 2 dagar sen e de hotell som gäller , tror jag iallafall.=) ha d kul iallfall, Hälsa Mirza om du ser han, en galen serb med ett stort leende:=)!


Tobbe alias "Skåning". Vi får hoppas på en bra match imorgon kväll nu....:=) Hoppas ni hinner i tid fram o tillbaka till "Peking" ikväll. Nästa helg bär det av för oss oxå dit..=)

Cia hoppas d går bra på nya jobbet för dig idag. Saknar dig! Ses ikväll!

20080603

En underbar dag, riktigt skön dag har det varit. Massa solsken och trevligt sällksap hemma av Matte. Tack för hjälpen med datorerna :O) Riktigtsnällt, hoppas maten smakade bra. Middagen räddades av  min granne ( bor inte så l¨ångt bort iallfall) , tack för smöret, hahaha! Kommer över imorgon med en ny flaska:=O)

Helgen spenderades i Gävle med massa trevligt folk. Så underbart att träffa er alla. Snart ses vi igen, en del av oss iallfall. :=)

Magnus, Jonas och Cissi(jonas tjej), kommer ner nu på fredag...då blir det party party igen.

Viktor A, nästa resa ska du bara med på, lovar dig att du kommer få kul hehe...


Ida grattis till nya jobbet, hoppas du kommer trivas bättre än du gjort senasre tiden på ditt nuvarnade. Jag tror du kommer det iallafall, vem skulle inte göra de när man kan få, Gratis lördagsgodis , varje dag!!!!
Förreseten hur ska du klara dig på hultsfred? Du och Fia och Madde. Tror ni ger upp efter 2-3 dagar:=)
Var rädd om dig, vi ses!!


Cia, Måste bara säga att du varit väldans duktig med att fixa i din och i min lägenhet dom senaste dagarna, tack för det! Hoppas du hade det trevligt i Gävle även denna gång. Vem vet nästa anhalt, Gävle? till hösten iallafall. Haha!
Jobb är ju redan fixat där isåfall:=) Mycket bra!
Tycker om dig massor, tack för att du e så gooosssiiiig!
Vad tror du om Nova? , självmordsbenägen eller bara massa otur när han trasslar in sig i kopplet?!


SNART ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS, FOTBOLLS FESTEN KAN BÖRJA, MEN TYVÄRR TROR JAG INTE SVERIGE GÅR VIDARE FRÅN GRUPPEN, DET BLIR FÖRMODLIGEN SPANIEN OCH GREKLAND. MEN HOPPAS KAN MAN JU!

EN UNDERBAR SOMMAR VÄNTAR TILLSAMMANS MED MASSA HÄRLIGT FOLK, MAGNUS, MIRZA, TOBBE, ANNA, CIA, JOHAN, JESSICA, M.FL. LET THE PARTY BEGIN.


PS. Tobbe och Anna, tack för lånet av lastbilen och lycka till med flytten till PEKING! Vi ses i sommar.

20080603

En underbar dag, riktigt skön dag har det varit. Massa solsken och trevligt sällksap hemma av Matte. Tack för hjälpen med datorerna :O) Riktigtsnällt, hoppas maten smakade bra. Middagen räddades av  min granne ( bor inte så l¨ångt bort iallfall) , tack för smöret, hahaha! Kommer över imorgon med en ny flaska:=O)

Helgen spenderades i Gävle med massa trevligt folk. Så underbart att träffa er alla. Snart ses vi igen, en del av oss iallfall. :=)

Magnus, Jonas och Cissi(jonas tjej), kommer ner nu på fredag...då blir det party party igen.

Viktor A, nästa resa ska du bara med på, lovar dig att du kommer få kul hehe...


Ida grattis till nya jobbet, hoppas du kommer trivas bättre än du gjort senasre tiden på ditt nuvarnade. Jag tror du kommer det iallafall, vem skulle inte göra de när man kan få, Gratis lördagsgodis , varje dag!!!!
Förreseten hur ska du klara dig på hultsfred? Du och Fia och Madde. Tror ni ger upp efter 2-3 dagar:=)
Var rädd om dig, vi ses!!


Cia, Måste bara säga att du varit väldans duktig med att fixa i din och i min lägenhet dom senaste dagarna, tack för det! Hoppas du hade det trevligt i Gävle även denna gång. Vem vet nästa anhalt, Gävle? till hösten iallafall. Haha!
Jobb är ju redan fixat där isåfall:=) Mycket bra!
Tycker om dig massor, tack för att du e så gooosssiiiig!
Vad tror du om Nova? , självmordsbenägen eller bara massa otur när han trasslar in sig i kopplet?!


SNART ÄR DET ÄNTLIGEN DAGS, FOTBOLLS FESTEN KAN BÖRJA, MEN TYVÄRR TROR JAG INTE SVERIGE GÅR VIDARE FRÅN GRUPPEN, DET BLIR FÖRMODLIGEN SPANIEN OCH GREKLAND. MEN HOPPAS KAN MAN JU!

EN UNDERBAR SOMMAR VÄNTAR TILLSAMMANS MED MASSA HÄRLIGT FOLK, MAGNUS, MIRZA, TOBBE, ANNA, CIA, JOHAN, JESSICA, M.FL. LET THE PARTY BEGIN.


PS. Tobbe och Anna, tack för lånet av lastbilen och lycka till med flytten till PEKING! Vi ses i sommar.

RSS 2.0