"Tankar" Thank U "Jessi"

Tankar är svåra att förklara ibland, men Jessica i vissa situationer är du och jag väldigt lika i tankarna.
Tack för att du tog dig tid till att lyssna och prata lite igår. Som vi båda konstatera, även fast vi inte ses lika mycke längre så vet vi var vi har den andra...det känns skönt. Det du fick veta, det är "TS"...men jag vet att du inte för något vidare. Önskar jag hade mod till det sälv, men man måste svälja sin stolthet ibland och bara glömma...eller hur?

hur som helst, vi ses i veckan....


Härlig helg

Hela helgen har varit riktigt skön, umgåtts mycket med familj och vänner.
I lördags var det födelsedagsfest för Anna, ojoj oj stora flickan blev 25 år. Snart är det dags för "gammel farfar" Tobbe att krypa till korset, snart är du vid det magiska 30 strecket:=) hahaha!

Riktigt kul var det iallafall på festen:=) God mat, kyckling spett, potatis sallad bröd m.m.. . Om maten var bra så var sällskapet ännu bättre. Så jävla kul att hela gamla gänget samlades, ni är för goa allihoppa.

Det enda som fattades för att kvällen skulle vara fullbordad till 110%, var Magnus, saknar dig vännen, men snart ses vi och så jävlar är de party time.

Mycket trevligt att träffa dig Fredrik, vi ses om 6 dagar i  "Peking" :=)

Cia var ute o festade med sina vänner, bra att du hade det kul! Men förstå mig att det e lite konstigt om fokl säger samma sak, ofta eller ibland efter utgångar på krogen...men men, i trust U.

ne nu ska jag lägga mig i soffan igen...:=)



Ps. Mirza, finns ingen som är för bra, det finns dom som man inte  borde ägna en tanke åt (ask me i know), men finns ingen som är FÖR bra för att Du borde ge upp :=) , förrresten du har ditt på de torra när du kommer hit jue..hahaha ds.





Stora Sundby!

Sitter ute i Stora Sundby, gamla fotbollsmarker:=)
Är hemma hos Cia's mamma  och softar!  Vart ute o dragit igång en 4-hjuling som inte ville starta med hjälp av en Skoda samt starta kablar, bra bil som lyckades...Inge Honda Civic skit där inte *retar dig* Honda fikus:=) haha!

Morrondagen är dagen med stort D, dagen jag sett fram emot länge, ska bli kul att träffa gamla gänget igen...Johan du ska ner under igen;=) haha ska ge dig en repris på Norrköping. Eller så gör vi som vi sa med Tobbe (Skåning), en "shotis bluff" :=) Hur som helst så lngtar jag efter att träffa er alla imorron. extra kul att Fredrik kommer upp från Norrköping:=)

ne nu ska jag gå och vara lite social med dom andra.... Så jävla skönt att man kunde glömma allt skit man itne insåg tidigare, Magnus snart är det sommar och då vet du vad som gäller:=).......


Mirza hoppas du får det du skulle söka på klassfesten:=) hahaha! Annars har du ditt på det torra när du kommer hit till stan jue;)

Hoppas det bär av mot "Peking" 29/3 .... beror väl litepå om Johan hinner/orkar efter matchen.... vi måste åka hela gänget, eller iallafall 75% av det, med tankepå att Magnus har tenta och inte kan fara med....

piss dag

hej hopp alla glada.

denna dag känns inte som någon bra dag, har vart allnänt nere idag, trött som ett as. måste börja sova tidigare. har även en del tankar,  tankar som jag hoppas inte sätter käppar i hjulet för oss.
nu vankas de matlagning,  det blir inge speciellt, pasta o pasta sås med korv och championjer i såsen:=)



efter maten ska jag åka o hämta David, han kommer över en stund, ska lira lite poker kankse! Han vill de iallafall, får se om jag orkar.

Ida för din skull hoppas jag att Djurgården vinner ikväll, men igentligen tar det emot att säga att jag vill att DIF ska vinna mot LHC ikväll...
Men vad gör man inte för  en sann vän i "nöd" eller rättare sagt en sann väns lag i nöd....

forza Brynäs



DU det känns bra som fan!

skön helg!

nu är snart en slapp o skön helg slut. usch för jobb imorron.
helgen har varit väldans skön, har umgåts med vänner och familj lite grann, var ute på grappa med Matte och Daniel en sväng, det var trevligt, shit alltså vad tiden går, Nella har blivit stor nu jue:=)
Träffade på en kille som heter Ali, han hade fått något jobb i Ludvika som Mattias och Daniel verkade överrsakde av att han fått, hehe, kanske var han lite chockad/överraskad själv.:=)

Skönt o höra Viktor att du inte var arg sen förut. Håller med dig, lite för långt har det kankse gått nu ? eller?! Du förstår väl att vi inte menade att störa? :=)

Cissi tack för en mycket trevlig fredag o lördag:=) Känns kul att vi umgås som vi gör.

Magnus grattis till vinsterna i helgen, mens e fan till att skjuta under ribban nästa match.:=) miss u "Bukbroder" :=) hahaha! Hur fan kunde vi ha så dålig känsla?! fatta vilken grym sommar vi ska ha tillsammans:=)


Ida, hoppas du blev nöjd med lägenheten..tack för allt du ställer upp med:=)
du ska se "pärlan" nu, den e så gott som ny..

CL ikväll..

Hemma från jobbet, har förberett maten, det blir köttfärs sås och spagetthi, maten serveras till CL ikväll. Forza Inter. Blir en riktigt bra match idag tror jag!
Cissi  slutar jobba kl 21 ikväll, skönt att du får ett normalt schema snart:=) Då har vi typ samma tider:=)
Hämtar dig ikväll i paus i CL matchen:=) Då hinner du spendera lite tid med Nova aka  "Tyson" :=)

Emma, okej förlåt, såg att det såg lite konstigt ut det där i blogg inlägget, hehe men inte ska du tro att du är som en "shadow", alltså om du tittar riktigt noga o tänker som jag gjorde när ja skrev så förstår du att det fattas något i bloggen där...hoppas du inte blev allt för lessen..:=)
För det andra, tror du jag skulle vara "teleterror" om ja inte ville:=)?
men men, fel av mig, erkänner mig själv som SKYLDIG! hehe
Hoppas det gick bra på jobbet med dina stopp och upp plock!


Jessica tack för sällskapet vid bensin tankningen:=) Känns skönt o kunna prata med dig fast vi inte ses så ofta, skönt att allt e bra mellan dig o Mielke boy:=)
Nu e de ca 2 veckor kvar till Anna ska firas, skönt o festa o träffa alla i gamla ligan:=)

ha d bra alla glada---

Kort arbetsdag!

hemma redan kl 1200 från jobbet idag, skönt som fan.
Ska passa på o fixa o dona lite här hemma. Måste ju vara fint nu förtiden, nu kan man inte ens ställa ett dricksglas på diskbänken, det ska tydligen stå I DISKBÄNKEN! haha, due  rolig du:=)
skriver mer under dagen...

Söndag

Nyvaken efter en mycket trevlig kväll hemma hos Anna och Tobbe, tack för mycket go mat  och trevligt sällskap, nu behöver du inte smyg röka själv längre Anna :=)
Maten var riktigt god, ungsgratinerad torsk, med en bädd av krossade tomater och pesto, och skivad potatis med grönsallad:=) Skiter det sig  på jobbet Tobbe kan du alltid starta en restaurang:=)

Vad har hänt med melodifestivalen? Förstår inte rikttigt hur svensk folket röstar, bara massa kassa bidrag som går vidare, eller inte bara, men den del bidrg är helt sjukt dåliga.

 Cissi riktigt kul att du följde med hem till Anna och Tobbe ,  dom  var ju inte så farliga eller hur:=) synd bara du inte fick se "Skåning" lira dragspel:=)
Men det kanske kommer en annan dag....


N idag så blir det en lugn dag, ska träffa Tobbe på eftermiddagen för en Pizza från Bella Pizzeria sedan fotboll hemma hos han. Ikväll blir det matlagning tillsammans med caroline, Micke och Cia   och kanske beck, den här gången ska jag inte somna, förlåt! hahaha


Ida förlåt, var inte meningen att väcka dig imorse, jag lovar!....eller?:=) Hoppas du/ni hade det kul ute igår.
Tog spriten död på "sjuklighets" bakterierna igår då?, hoppas de, så du orkar med Söndagen, elle ska du bara ligga hemma o slappa o slöa kanske?:=) I vilket fall som helst så hoppas du får en trevlig dag! Själv, eller tillsammmans med "vakten" :=) *driver me dig* Hoppas du inte tar illa upp!
Var det någon som försökte trängas igår på krogen då?, någon annan som fick smaka på din punsches?
Tänk på att kändisar har bra advokater:=) hahahaha!


 Emma förlåt att jag undanhållit med info:=) hahaha, du ska bli uppdaterad, I swear!
Hoppas du o far din får hem soffan , kommer över och tittar sen. bara inte Totte klöser i den nya, då får du sätta på han tass/klo skydd:=)

Magnus v, vad är det för stil o inte svara när du e på kryssningen;=), kom inte o säg att du inte hade mottagning,hehe. jag vet nog vad du var upptagen med, eller?:=)
Hoppas matcherna gick bra på Åland,
Hälsa Mirza och basse  :=)


peace and out!

Trevlig lördag!

Idag har vart en härlig dag,  vi  vaknade vid halv tolv, förstår inte hur vi kan sova så länge...hahaha! Du får inte hålla mig vaken.:=)
Efter en god och lugn frukost bar det av ner mot centrum för en fika tillsammans med Matte och Martin, medans Cissi åkte iväg med Bea för att shoppa, skönt o slippa gå i butiker med fruntimmer:=)

Hoppas ni hittade något fint.
eftermiddagen spenderades i sporthallen tillsammans med Tobbe och Anna, skulle se när Guif  skulle säkra sin slutspelsplats, men dessvärre misslyckades mot ett  bra och disiplinerat Sävehof. Grattis Sävehof till en välförtjänt vinst, fortsätt kämpa IF Guif.

Kvällen kommer spenderas hemma hos Tobbe och Anna med mat och melodifestivalen, lite vin och kanske vidare mot Bishop, Ska bli kul att du får träffa mina vänner nu Cissi:=)


ha d bra lala glada

Äntligen

Äntligen fredag, dagen vi väntat på C är äntligen här, kom hem från jobbet hyssat tididgt idag, var på tippen med kusin, tack för hjälpen o kasta all skit,
Har även hunnit med att städa lägenheten, svabbat golv o dammsugit o så...
Skön dag imorron, bara göra d som faller oss in.
Helt sjukt att det kan va så kul o så med allt, men som jag skrev i ett blogg inlägg förr, varför LYSSNADE jag inte på ER my friends tidigare, !!!! Brainwasch!
ne nu ska jag klä om och åka hem till C , vi ska laga hasselbacks potatis och kött:=) Smarrigt värre.


Ida ha så kul ute med Linda och dom ikväll, men ta d lugnt med spriten så du inte hallucinerar om "snö" igen..haha

akta oxå så du inte bråkar med Shawn, men då kanske "Vakten" skyddar dig:=) *driver*


ha det  bästa alla mina vänner... Nu börjar en underbar helg.

2B or not2B


Var ett tag sen man skrev...


vaR ett tag sen jag skrev här på bloggen, har inte hänt så himla mycket, har vart i Gävle, har vart och kollat på en lägenhet, på svengrensgatan..., fin som fan, öppen spis, öppen planlösning, helt nyrenoverad i feb/mars 2008:=) Får se om de blir något köp eller inte....

Ida du får inte fjäska för Linus " THE PRINCE MAN" så mycket... tänk på vakten, förresten att det söade inatt när du körde hem Naima d tror ja nog inte riktigt på, du skoja eller hur? Hoppas du inte hallunicera iallafall när du körde gamla "TES" haha.

Mamma var inte hemma nu när ja kom förbi...*snyft* förmodligen ute me vovven... så nu bär det av mot stan igen, vi får väl sätta oss och ta en fika istället.:=)

Längtar tills lördag C :=)

Hemresa, sitter på tåget

Då sitter man på tåg 245 som ska ta mig till Stockholm där jag får byta tåg för att ta mig vidare hem till eskilstuna.
Känner mig ganska sliten idag, vart inte så sent igår men vart ganska mycket dricka...hahaha! förstår inte, varje gång jag och Magnus träffas för att festa så blir det alltid lite för mycket av det goda...men vi har alltid så jävla kul tillsammmans.
Spelar ingen roll om vi vart ifrån varandra flera månader, när vi ses så har vi så jävla kul...... me like U my friend.

nu dröjer det säkert ett tag igen innan vi ses, men vi får göra de  bästa av situationen.:=)


Kvällen kommer bli väldigt lugn, ska hem  packa upp min väska, plocka fram arbetskläderna för morgodagen, sedan ska jag se på Wallander och äta Thai mat tillsammans med C , se till att inte jobba över nu ikväll:=)



ha de bra!

Hem idag igen

God morgon!
Sitter hemma i Magnus kök o skriver lite på bloggen medans han duschar, gårdagskvällen var mycket trevlig. Kvällen började hemma hos Magnus tillsammans med  mintuu flaskan, "dunken" och ölen. Efter ett par samtal med diverse flytande "vänner" så dök  Mirza och Basse  upp hemma hos Magnus , det blev lite musik och guitar hero...:=) jag o Mirza ägde som fan, eller vad säger du mannen:=)?

Vi skulle ha begett oss iväg vid 18.30 tiden igår kväll till en lokal på fest, men vi vart lite sena, vet inte riktigt när vi kom iväg från Magnus  ,  men vad säger man Fint folk kommer alltid sent!

Väl framme på festen så träffade jag Johanna , en liten tjej från Eskilstuna! Hon övergav Eskilstuna för kärleken här i Gävle....Förstår inte hur man kan överge Eskilstuna för Gävle....ahahaha

kvällen var riktigt rolig iallafall, så jävla sköna människor här uppe, Mirza jag är glad att du kommit till insikt med att "det" inte är NÅGOT att ha! Du kommer må så jävla mycket bättre, TRUST ME! :=)




Nu bär det av ner mot stan, för en lunch/fika sen vidare hem till Eskilstuna och därefter middag med C.

ha d bra alla glada...

dricker!:=)

 Äntligen framme hos Magnus i lägenheten, var ner på stan en stund med Magnus och Mirza, var in på bolaget o köpte på oss lite mera...Mirza vad säger du om "blondie i kön" haha...höll hon på o tappa något eller? typ skjortan! du får inte slita av henne den så där..:=)

ne nu ska vi göra oss iordning,

Ida ta de lugnt ikväll o var snäll mot din "vakt" annars kanske han inte släpper in dig....=)
C hoppas du får en underbart rolig kväll med dina friends, ta d lugnt bara, tänk på att du ska jobba imorron!!:=)
vi ses imorron kväll igen! En dag går väldigt fort....:=) "spicy lagning" iMORRON...





tågresan

Sitter på tåg 10572 X2000 på centralen i den kungliga huvudstaden Stockholm,tåget ska ta mig vidare mot magnus och Gävle:=) fan va kul vi ska ha ikväll. Saknar dig mannen. cs om cirka 2 timmar.
idag är jag lite trött, C du får inte hålla mig vaken så där...hahaha!
jag behövde ju min sömn... men var så säker, hämnden blir LJUV!
hahaha På tåget mellan eskilstuna och stockholm träffade jag Tobbe och anna + Tobbes mor o far., dom skulle fara från Eskilstuna till stockholm o ha en trevlig kväll med respektive svärföräldrar....hoppas ni får en trevlig helg:=)
Ha en trevlig tripp till Spanien på måndag oxå:=)


varför lyssna ja inte tidigare?

v arför lyssnade jag inte på ER  tidigare, fan helt sjukt hur jävla bra man kan må igentligen...varför intala sig saker som e skit.?! TAcks om fan boys and girls som försökte få mig på rätt "väg" för länge sen..:=)

Nu har jag börjat inse vad man missat....men som DU sa, man lär sig av sina misstag, även om misstagen tog tid att upptäcka.. Bra sagt min vän...
Imorron bär det alltså äntligen av...fy fan va kul vi ska ha... C på söndag hoppas jag du e snäll mot mig, kommer vara ganska trött...orkar inte me träning då:=) mohaha:=) Du e så cool...så rolig.

Peace and out...


Ps.Annica och Moa, hoppas jag får jobba tillsammans med er, skulle bli ett bra o roligt gäng. förresten Moa, va inte orolig, du blir äldre du med:=) *retasför din ålder* ds.

RSS 2.0