sjuk

hemma och är sjuk, feber o halsont. Inge roligt.
Igårkväll fick jag veta att jag led av något som kallades "feberpsykos" eller vad var det DU sa?:=) Hahaha! Riktigt mysigt iallfall, fler psykoser tack!:=)
Ne nu väntar soffan på mig...ha d bra alla där ute

puss o kram

Till er alla men speciellt till dig Cia

Till er  alla som var med under lördagen hemma hos Magnus, kan bara säga förlåt. Mår skit över det som hände, och det ska jag verkligen göra, men gjort är gjort.
Magnus , ett speciellt förlåt till dig...
Sist men absolut inte minst, Cia, har redan sagt det mesta när vi pratat, finns iget mer o säga utan bara upp tilll handling nu,  I PROMISE YOU, I WON'T LET YOU DOWN THIS TIME. DU ÄR HELA MITT HJÄRTA. Älsakr dig såååå jävla mycket.
Och du en sak, tårarna igår, var glädje tårar (iallfall dom på kvällen:=) ).... du är så jävla underbar

Förresten baby, i din blogg skrev du "Älskling jag älskar dig av hela mitt hjärta... hoppas du vet det." Tro mig när jag säger : Jag vet! annars skulledu inte vara här idag.!! !!! Du är underbar!



Ps. Kanske ska, passa på o säga förlåt till dig igen Jojo, du sa att du acceptera min ursäkt förut, men grejen är den, att det är INTE okej, inte för mig! Så förlåt så mycket. Nästa gång kommer ja sa efter dig, då är det jag som är NYKTER ds.

                     

    FÖRLÅT TILL ER ALLA SOM BERÖRDES ILLA I LÖRDAGS!
Men speciellt till dig min älskling!
Love U!


Krokek

Krokek, världens ände, så känns det iallafall:=) En ganska vacker väg att åka från Eskilstuna iallafall, eller sista biten iallafall, alla som ska till Krokek och kommer från Katrineholms hållet  åk kustvägen via Kolmården, så himla fint när solen går upp:=)

Jobbet går hur bra som helst, skönt att vara igång igen. Kommer förmodligen hålla till i Krokek fram till vecka 8 eller något sånt. Sen så blir det av till Tidaholm eller Norrköping.  Östergötland för hela slanten. He he

Tack du snälla människa som lånar ut bilen din till mig nu under tiden min är på verkstad. Förhoppningsvis får jag tillbaka den på tisdag :=) *Håller tummarna*
Tack snälla pappa och mamma för att ni hjälper till att finansiera reperationen på bilen, tusen ,tusen tack!! Ni är guld värda.

Magnus , ihelgen ses vi igen:=O) Fan vad kul det ska bli.  Nu får vi se vad småpojkarna ( Pontus, Micke K) går för. Jojo skulle ta med sig Minttuu hörde jag ryktas, vem vet, man kanske får smaka lite:=) Våra Minttuu fester förut har ju bara slutat på ett sätt........FANTASTISKT! eller vad säger du?!


Nej, nu ska jag hitta på något, väntar på att Anna A ska höra av sig och komma över för o sova här. Hon hade tydligen något möte/dylikt och kände inte för att åka hem till "PekinG" så det e klart du får sova kvar i den "BÄSTA" staden Eskilstuna:=) Haha!

Ha d bäst alla där ute


puss

8/1-2009

Då har det gått ett antal dagar in på det nya året, och jag bara längtar och väntar på att få börja jobba igen, inte långt kvar nu. Skönt som fan att ha varit ledig sen den 18/12 men nu börjar det bli tråkigt o gå hemma.

Måste bara ta och skriva ett par rader till en vän, Affe. Du ska inte gå och grubbla allt för mycket. Även om saker känns tungt just nu så kommer allt att bl bra så småningom. Det vet jag! Se bara på mig just nu, lyckligare än någonsin, och det kommer du också att bli.  Hoppas att du kommer till Magnus den 17:e, så man får träffa dig och snacka lite skit över en öl eller 2 :=)

Johan Mielke, Beklagar verkligen . Finns här om du behöver. Finns det något jag eller Cia kan göra säg bara till.

Älskar dig massor Cia! Tack för att du är så himla go och glad:=)

Gott nytt år!

Ett riktigt gott slut och ett Gott Nytt År hoppas jag att ni alla får.
Slutet på år 2008 och bröjan på 2009 har varit helt underbart ,iallfall för mig. Nyår firades i Norrköping hemma hos Anna och Tobbe. Riktigt trevligt.

Vi var 4 st par som åt middag och hade det mysigt. En relativt lugn men jävligt härlig nyårsafton.
Maten som serverades var riktigt , riktigt fin...  menyn bestod av :

Förräter:
Purjolökssoppa
Laxröra på smördegsbädd

Varmrätt:
Ungsgratinerad oxfile med rösti och en jätte god sås.

Efterrätt:
Någon väldigt god fransk kaka:=)

Till middagen förtärdes en del vin, öl, cider och lite schnappsar:=) En riktigt god och trevlig middag iallfall.

Efter en del socialt pratande och så så började alkoholen märkas av på en viss person som var tvungena tt ta en så kallad "stödvila", men  det e aldrig fel :=) Vem vet han kankse bara var lite trött. Lagom till 00.00 slaget så vandrade vi ner på bron vid ån i Norrköping för att skåla in det nya året och se på fyrverkerierna, men tydligen firar man nyår redan kl 18 i Norrköping, haha ni som var med vet vad jag menar:)

Älskling du ska veta att få stå med dig i min famn o skåla in det nya året var underbart. riktigt jävla mysigt. Ser fram emot många många många flera nyårsfirande till:=) Du gör mig till världens lyckligaste pojkvän, du får mig at må underbart, både i mitt <3 och min själ. Hur som helst så är du bara helt underbar. Mitt ALLT!

Fredrik, vad ska man säga, Grattis till det stundande bröllopet, kom som en liten chock..men all lycka till er:=) Hoppas vi ses snart igen.

DK och Linda, samma sak gäller er, grattis till det kommande bröllopet. :=)

Fan vad gammal man börjar känna sig när folk gifter sig hit och dit, skaffar barn, köper hus m.m
Och för att inte nämna folk som börjar fylla 30!!! Tobbe du kommer inte undan bara för att ni åker till Italien, men vad var det? den 19:e hemma igen?!:=) Sov med ett öga öppet för din egen skull. Hahaha!

Tack alla vänner och älskling som gjorde detta nyår helöt fantastiskt.

Cia , Jag ÄLSKAR DIG!


RSS 2.0