Strålande humör..

Idag vaknade vi vid kankse halv tio tiden...:=) Skönt att sova lääänge för en gångs skull. fast å andra sidan så gick vi inte o la oss förrän kanske vid halv 3 i natt:=) så inte så många timmars sömn blev det.

Men men hur som helst så vaknade jag på ett strålande humör imorse, vet inte riktigt varför, jag menar inget "strålande" kan ju ha hänt under natten.:=) Kanske bara berodde på att  det första man ser när man vaknar är min lilla prinsessa som ligger bredvid mig o sover:=)

Idag har jag varit nere på stan med David, en blixtvisit för att äta lite mat. Sen så skulle jag byta en skjorta jag fick igår, tack för den, den var jätte fin.!! Men lite för stor...:=) Efter att det var avklarat var det att skynda sig hem igen för att hinna mysa med älsklingen innan hon skulle till jobbet:=) Mysigt värre...Hoppas du inte fick skäll av Åsa :=) hahaha! Jag tar det med henne när jag ser henne isåfall.

Ikväll blir det  RIXFM -festivalen /Öltält med grannarna Jenny och Danne, jag tror det var det som låg på dagordningen iallafall. Måste stämma av med regeringen när hon slutat....
Imorgon är det studentfirande, bara hoppas att vädret inte fuckar ur totalt...Grattis Caroline "fjunis" Ekström till Studenten :=)

Uppdatering..


...en liten uppdaterin kommer..:=)

Sista tiden har jag inte haft speciellt mycket för mig förutom JOBB, JOBB och JOBB! Eller jo under helgerna har det blivit en del festande med dom "ny funna" och underbara grannarna:=) Kul som fan att ha börjat umgås med er.!!!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva är för trött för att tänka.... i helgen blir det studentskiva hos Carro (Cias syrra) . Sen blir det party hos oss förmodligen eller ute i det fina vädret... men men party party blir det iallafall. :=) inte bra med sommaren på intågande (även om vädret inte visar det), KOMMER BLI MYCKET FESTANDE I SOMMAR! ...Förmodligen iallafall..:=)

jaja, ha en underbar kväll! snart ska jag gå och sova:=) natti natti!


puss o kram

RSS 2.0