fredag kväll

Idag har vart en bra dag...sista "prov" dagen på nya jobbet, känndes riktgit kul o bra att jobba på KontorAB. Mycke trevliga arbetskamrater, förhoppningsvis blir jag en av er snart....Annica, Moa, Micke affe, lillian, linda mfl... så snälla så:=)

kvällen blir det middag hemma sen vidare o leka med C senare , sen imorron bär det av kl 10.05 med tåger till grabbarna grus... ska bli så jävla kul:)

uppdaterar sen...


Diverse bilder:=)

 Mielke och jag ...
                                                                           
 Annas  måltid:=)             Martin,

Johan och Anna
                                           Du är en sann vän mannen!                    Konstigt, vi känner visst samma folk:=)


      

Den beryktade dragspeslkungen

image1

Provjobb

Idag har jag provjobbat på KontorAB, kul som fan, känndes skönt me lite miljöombyte. Trevlig personal och så jobbade Annica där. Kul att träffa dig igen. fatta teamet vi skulle kunna bilda:=)
Moa en annan tjej som var på interbjuv samtidigt som mig, hade oxå börjat jobba där....du verkar oxå vara en bra tjej. Hoppas vi 3 blir dom tre nya muskotörerma:=)

Efter jobbet idag bär det av till Roma tillsammans med  sen kom syssling Matte förbi oxå, trelvigt trevlgt....

nu ska ja fixa lite grejs med C. Kul som fan allt som sker....


magnus picken är ute...hahaha jävla fyllo...gör inget dumt nu ikväll, töj Mirza lite till helgen:=)


Slipsen.....PANIK!

Kl 23.30 cirkus, fick ja den där panik känslan i kroppen, fan jag har ingen slips knuten, och som den trogne "slips nissen" man är.....NOT! så kan man ju inte knyta en slips, så det var bara att packa sig in i bilen med en drös av slipsar o få dom knytna av Ida. Tack som fan, du får ge mig en slipsknytar kurs.

Tack C för tacos och the Coffe maker, förresten så stryker man inte en skjorta i fucking 30 min...haha! men tack för hjälpen iallafall:=)

så idag har jag haft 2 st hjältar i form av Ida och C. utan er idag hade min arbetsdag imorron kunnat börja i katastrof utan skjorta o slips:=)

Tobbe, grattis till vinsten...om ja inte minns fel av vad du skrev om vad du lirat, så tror ja du fick in dom? eller? i såfall grattis.....

Fredrik aka "Peking kungen" tack för festbilderna från kvällen hemma hos Tobbe och Anna. Många sköna och roliga bilder med din monster kamera:=)  Får bli fler bilder den 29/3 ! Hoppas DK och hans tjej är med då oxå, sist vi var hos er , jag tror jag talar för "oss alla" som var där mig själv, Johan, magnus, tobbe när jag säger att det var en kväll vi sent kommer glömma. ett av kvällens/nattens minnen måste ju iallafall vara när Johan iklädd kalsonger och fin skor ställer sig utanför stugan o spyr:=) hahaha jädra fyllo.....en favorit i repris?


natti natt alla glada:=) Njut av livet... Lär av era misstag!

Trubaduren Tobbe

Tobbe, nu har jag bilderna sen kvällen hemma hos dig o Anna, när du sitter o lirar dragspel:=) så jävla skön stil:=) Vem förutom en knasig "SKÅNING" får för sig att köpa ett dragspel. men du var riktigt dukitg....

Bild kommer upp inom kort på dragspel kungen Tobbe :=)

en dag som denna.


En dag som denna känns allt bara bra, har gjort min vecka på jobbet.  :=)
Längtar tills imorron när ja sak prov jobba på nya stället... hoppas de känns bra/rätt så man får en nytänding på jobbfronten oxå:=)

C du måste ha  ett tapetserar bord ju, kan ju inte sabba matbordet bara för o tapetsera:=) Eller så målar du väggen, det skulle bli bra, men som du sa , motiv målningen kanske inte är så lätt...men va fan...man kan inte mer än lyckas o man lär av sina misstag ! :=)

Ikväll blir en lugn kväll, Matte fråga om jag ska med till bishops ikväll... Men måste vara pigg o så imorron på "jobbet" så jag var tyvärr tvungen att avböja. men gärna en annan kväll

På lördag bär det av, äntligen, ska bli skönt o komma upp till dig o träffas o umgås, snacka lite med dig o grabbsen. 

Mirza, jag ska tala dig till rätta.. din föredetta svärföäldrar kan ju inte påverka ditt beslut, men det ska ja se till att ja kan göra:=) du är en skön snubbe du... Förbered dig till lördag...mohahaha


Tobbe hur går det med "tips SM" sidan? Hoppas bra, du o Anna får ha en underbar helg uppe i sthlm. Och du se till att njuta som fan i Spanien och barcelona. ta massa bra bilder på matchen.... Vi ses o hörs när ni kommer hem. Då är det nedräkning inför den 29/3 :=)


Nu ska ja städa lite sen vidare o köra mor hem från jobbet, sen åka till C, vi ses ikväll:=) :==)

Sovmorgon

kvällen igår avslutades med att köra hem Ida o Naima från arbetet. Riktigt fint hus ni har Naima...synd bara att ni bor  så off :=) mohahaha eller d kanske e skönt på landet?
Efter att ha dumpat av Naima hemma så bar d vidare in mot stan igen, närmare bestämt eskilsgatan  för att lämna av "shan the man" punscharen" Ida. men något gick fel och bilen tog oss mot Nyfors och därefter ut mot västerleden,...va e d för fel på en beställa in en "stor" mjölk?

Idag har jag sov morgon, börjar inte jobba förrän 09 45 och det kan ja säga är tur för min del, somnade inte förrän vid 0200 igår natt,satt o titta på film o slappade lite... sen var det svårt o somna direkt,  ;=)
 
Idag är det sista dagen för mig på jobbet för den här veckan som ja skrev igår, ska provjobba på ett nytt potentiellt jobb, hoppas det blir kul:=)

Känner för att prova något nytt.=)


Tack för att du kom igår efter Våsterås, var trevligt med lite flm, och lite seriöst prat, ;=)


 men nästa gång du far till västerås o bränner beas penga rså måste du försöka vara snäll mot Jimmy och Gurra, u  know, :=) mohahaha
Tänk på att ni båda är "blondes" o inte hittar i en så stor stad...:=)


skrivre mer ikväll:=)




soft som fan..

så jävla skönt.. bilen gick igenom besiktningen idag:=) Tack för hjälpen med bytet av styr stag och styrled:=)

igår var det en underbart bra kväll, Brynäs slog SSK på borta is med 4-3 :=) 3 vackra mål av pavel brendl:=)
 
Anne vad säger du?, hata hata hata SSK :=) mohahaha.... du får ha d så kul i Falun så ses vi när du kommer hem igen.

Imorron är sista dagen på arbetet för veckan , ska prov jobba torsdag o fredag på ett potentiellt nytt jobb:=) Känns bra som fan, sen i helgen finns de bara en sak att se fram emot:, då bär de av med tåget... vi ses då grabbar och tjejer:=) fan kul vi ska ha, ni är ett så jävla skönt gäng...vem vet en dag kanske vi bor nära varandra igen. Även om vi inte ses så ofta ska du veta att du är en bra vän...
Snart är det sommar o då ses vi mycket mera, då ska vi ha kul som fan, fotbolls EM o grejer...

C ska dra till köpenhamn o träffa syrran sin, vi kan dra på om vi vill, men du får bestämma....

Nej nu ska ja fara ner till Årby en stund o leka "taxi"..... C jalla jalla hem från V-ås idag, ring mig när du e hemma så ses vi då....det e ju fotboll ikväll:=)

Även om allt har vart skit ett bra tag nu, så nu börjar det äntligen vända, känns bra som fan... Nytt jobb om jag vill, måste bara känna efter om det är "rätt" för mig... Kanske ny lägenhet på Köpmangatan tack vare mona o peter:=) Ska kika på den i veckan.
bra vänner runt omkring och en lite "speciell" vän... vad är det man säger,? "Ödet har en mening"


Förresten David , se till att stöna tillbaka i luren nästa gång dom ringer dig, dom kankse blir " scared" mohahaa..ne men seriöst tycker du ska göra som du sa, P(b)yta nummer:)


Annars i värsta fall får man väl kanske prata med,  u know who:=)

tro mig när ja säger detta Sara!
Lycka till med din nya kille o ditt nya liv:=) Är helt ärligt glad för din skull.....


ha d bra allihoppa:=)

hemma:=)

Äntligen hemma från jobbet..:=)
Nu ska ja hem till mamma o lämna lite saker...sen vidare till " Shan da man puncharen" mohahaha :=) tack för lånet av soffan...skönt o veta att du alltid finns där o lyssnar o så.

sedan ikväll blir d hockey, SSK -  Brynäs...heja BRYNÄS! vi får hålla tummarna att vi vnner lite på matcen ikväll...eller vad säger ni?

C hoppas du inte jobbar över ikväll igen, inget bra , du blir utbränd tillslut.....


Tobbe det e snart dax för eran "tips sm" sida..:=) Heja bajen, eller va säger du? hoppas d blir många som nappar o går  med.... JAG ska visa ER var skåpet ska stå, eller kanske inte;=)...placera Bajen högt så går det bra iallafall:=)

Krya på er Mileke o Jess...

over and out!

söndag

Helgen har väl inte vart den bästa.
Söndagen har vart helt okej iallafall, hart vart på Tuna med Davve, köpt tv spel:=)
Har hunnit med o slappat o kollat fotboll oxå:=)
Och kvällen avslutades med en fika tillsammans med Matte o ida....

C du måste skynda dig med bea's hår...  ...
Tack  för skjutsen igår Bea....hade vart långt o gå...





bra beslut...

bra besluha, hoppas du mår bättre nu. ha d så jävla bra...

the end


bip bip bip............................biiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! *lol*

Orkar inte mera.....

ha det så bra

hoppas du har det så bra.........  :=)

fredag 22/2

Ny hemkommen från jobbet, fan vilket helvete allt känns som, känns som om ja kan gräva ner mig....
vet inte varför, allt e bara skit......


en positiv sak, tack Mini för att du fråga om jag skulle med er ikväll, men du får gärna ha lite mer framförhållning än på ett par timmar... hoppas ni har kul, :=) Take care of the boys:=)


Ingen bra dag...

dagen har inte vart rolig alls...vet inte riktigt varför, men inget speciellt har hänt. känner mig bara allmänt nere...tyvärr så verkar d som om vi inte träffas idag..:=( Hoppas att alla har haft en bra dag eller/och får en bra kväll.. snart ska jag ut o träna...

Om cirka 1 vecka flyttar du, hoppas de känns pännande o bra. Hoppas du får det bra i nya lyan. :=)


Onsdag

har inget speciellt o skriva om idag,  har bara ett ord..... SAKNAD!

Onsdag20/2

dagen har börjat väldigt dåligt, sovit skit dåligt...vaknat upp med världens huvudvärk*usch*
huvudvärken finns nog där på grunda av allt som hänt...eller kanske pga att jag  inte mår speceillt bra för tillfället.
idag ska jag jobba fram till kl 19.00, sen blir de träning ikväll...sen e de champions leauge ikväll 20.30.

fy fan vad tomt de känns här hemma...tomt i min kropp o själ.......



uppdaterar ikväll


skit vilken dag

vilken jävla skit dag, tråkigt på jobbet, böter hevete,  en allmänt värdelös dag...

Samma tryck på söderstadion 2008


kvälls blogg...

Har nyss vart ute o fixat lite ärenden, har även hunnit med att samtala lite med Sara, synd du inte fick fast grinden... men dom (Xanti o moa)kommer kunna leka/vara tillsammans så småningom iallfall...:=)  bra att du över på guitar hero:=), ska visa mästar klasser sen:=) eller kanske inte, men ska ge dig en match iallfall, om du vågar .....*


ne nu ska ja slappa lite, orkar inte ur o springa igen...

Måndag 18/2

hemma från jobbet , var såååå innihelvete lugnt så ja kunde åka hem strax innan 12 dag.skönt som fan. kan man plocka o fixa lite hemma, så hinner ja träna på dagen idag oxå:=) kanske blir o simma lite i badhuset idag...beror på om ja får tag på davve eller Mielke, tråkigt o simma själv annars jue...
men men nu ska ja fixa lite här hemma...
skriver mer om dagen ikväll...


dagen har vart väldans lugn, har vart på Ikea oshoppat en gardin stång o lite små saker...
har tränat lite löpning men tyvärr inte simmat fick inte tag på grabbarna.... ska ut en liten runda till n ikväll o springa.


Grattis Igor, och Therese kanske man ska säga, hörde att du kört "cambridge" med ett väldigt bra resultat, grattis ... Ska prova på det jag med:=)


Sara, ja saknar din kyckling gryta massor:=)

Käääärlek:=)

Snartv  är det dags för första avsparken för säsongen i denna Allsvenska serie som förhoppnignsvis kommer att domineras av laget som ger KÄRLEK och får sååååå mycket kärlek av den underbara publik från söder, jag talar så klart om vårat älsakde Hammarby:=) 

Forza Bajen
 



Tillsammans e vi Hammarby, ifrån södermalm, vi krigar för vårt lag  o går rakt in i striden, grön o vit, tillsammans e vi HAMMARBY :=)

söndag

lördagkvällen spenderades hemma hos Tobbe, tillsammans med Tobbe, fredrik, Mielke, och Mattias.
Blev en del fotboll, god mat(duktig kock) :=)  en del sång i form av melodifestivalen, ... Skåning rösta väl för en ca. 500 kr på lasse lindh.., tragisk skåning:=)

Måste ge dig cred Tobbe för din krönika om "the Boss" riktigt bra, får komma öve ro hämta kopian idag eller i vecakn. grymt bra iallafall....

Det är måndagen den 10 december. Det är ingen vanlig måndag utan en måndag som 15 000 människor har sett fram emot i månader, så även jag. Klockan är strax efter 17 denna mörka kalla decemberdag. Tillsammans med fem, helt skilda för varandra, herrar stiger jag av tunnelbanan vid Globen i Stockholms södra regioner. Stationen är full av människor med förväntan i blicken. Jag ska tillsammans med dessa medmänniskor få bevittna Bruce Springsteen för första gången. The Boss, som Springsteen kallats sedan länge, har de sista åren sakta smugit sig in i min musikaliska själ. Högst troligt på tack vare människor i min närhet, som jag delar andra saker med. På något sätt här därför denna nyfikenhet på Springsteens storhet även intresserat mig. Efter ett misslyckat försök hösten-06, då influensan fick mig att vara sängliggande, är jag nu inte många timmar från konsertstart.

Vi sex gentlemän påbörjar sakta den korta vandringen mot Globen. Tidigare på dagen har två, minst sagt laddade och förväntansfulla killar, gjort Stockholm tillsammans med sällskapets antikhandlare och fotbollsälskare. Övriga två män kom släpandes efter i shoppingens anda. Dock lyckades man inta en gemensam lunch på en mycket god och lagom prisvärd italiensk restaurang i Stockholms äldre delar. Pizza, pasta, öl och mjölk (?) gjorde sällskapet redo för en kylig eftermiddag, som inleddes med vandring och väntan, vandring och väntan. Efter en timmes tid står vi så, helt oplanerat utanför Grand Hotell, tillsammans med en nätt journalistkår och autografjagande Springsteenfans. På detta hotell bor även Nobelcelebritetens uppklädda gäster, vilket sätter krydda på det hela. Men vi låter finansmännen, vetenskapsmännen, Ericssonchefer med flera, passera i jakt på en 58-årig rockstjärna, som senare visat sig ha smugit ut bakvägen. Dock får vi se en glimt av Springsteens medföljande band E Street Bands gitarrist, Nils Lofgren.

Efter en och en halv timme i kylan, utan känsel i fötterna, beger vi oss mot Centralstationen för att ta oss ut till arenan. Dock fattar vi ett klokt gemensamt beslut att slinka in på Harry James Bar en stund, för att åter få värme.

Väl gåendes mot Globen möter vi upp en köande skåning som tillbringat hela dagen i kön, för att få komma sin idol så nära som möjligt. Pubarna runt Globen börjar bli proppfulla och jag inser att om vi ska få någon plats, måste vi bege oss in direkt. (En riktigt bra ursäkt för att åter få känseln tillbaka i fötterna). Väl inne på puben, som har så mycket gäster att brandmyndigheten skulle ha stängt lokalen direkt, lyckas vi tränga oss fram till baren och beställa. Vi beställer in öl, jägermeister, bacardi. En av herrarna beställer till och med in en cider (efter att sekunderna före ha frågat bartendern efter whiskysorter). Det småländska sällskapet bredvid får sig ett gott skratt! Någon lyckas få en sittplats och genast börjar konversationerna om vilken gång i ordningen man ser Springsteen. Bossens låtar ljuder högt från högtalarna och stämningen trissas verkligen upp. Plötsligt hörs en allsång av sällan skådat slag då någon av hans kända låtar spelas upp.

Inne på puben lyckas vi möta upp ytterligare två gäster, som vi delade biljettköpet med. Gänget splittras upp lite men alla har stora leenden på läpparna. Förväntansfulla ser vi hur tiden går väldigt fort inne i värmen och ett bättre sätt att komma i konsertstämning lär inte ha funnits.

Efter drygt en timme beger vi oss åter ut i kylan, för att med blicka möta hundrameters köer till varje igång. Det är inga vanliga svenska köer. Här utstrålar man lycka och förväntan.Väl i vår kö, vid ingång sex ställer vi oss sist men kön slingrar sig väldigt fort framåt och efter en kort stund möts vi av Globens dörrar. En bedrövelse av sällan skådat slag möter oss vid ingången. Personerna framför oss har ovetande köpt förfalskade biljetter av oseriösa säljare på Internet. Dessa fans blir alltså nekade att komma in och för en stund funderar jag på att ge min biljett till dessa äkta fans, men vad hade en biljett hjälpt?

Nödvändiga toalettbesök görs, korvar förtärs och vi beger oss uppåt längs Globens mäktiga läktare. Gruppen delar upp sig på fyra och fyra, och min plats blir på sektion B 21, rad 16, plats 57. Väl där uppe inser jag att jag inte kommer att få den rätta blicken och känslan här. Det vore väldigt dumt att mitt första intryck skulle ske härifrån. Jag smider så planer hur jag ska få mig en bättre plats och samtidigt försöker jag övertyga de två största fanatikerna i vårt sällskap att testa om vi kan planka ner på ståplats. Jag rekar lokalerna likt en brottsling då jag beger mig för att köpa öl och popcorn. Jag är på det klara med att det inte kommer bli enkelt och att det kanske är en dum handling, med vissa risker. Dock vill jag så gärna få den rätta känslan när jag nu äntligen skall få se Springsteen.

Jag beger mig upp på läktaren igen och meddelar mina kamrater att jag kommer att ta mig ner på planen, vid rätt tillfälle, men jag får ingen respons från mina kloka/dumma medresenärer. När en mäktig våg börjar fara runt läktaren, likt världens fotbollsmatch, förstår jag att nu är det nära. Jag tar trapporna ner och på utsidan tar jag mig runt läktaren och hittar en obevakad nedfart. Intromusiken går igång och hela Globen är fulladdad. Plötsligt kommer Springsteen och bandet in på scenen med ett "Hello Stockholm" och den nya rocklåten "Radio Nowhere" drar igång. Publiken är i upplösningstillstånd och jag inser att nu eller aldrig måste jag hoppa över planket. Ungefär två minuter in i låten, ber jag till högre makter och hoppar ner på innerplan. Snabbt tränger jag mig in i det trånga folkmassan och kastar av mig yttertröjan och förstår att här blir jag omöjlig att hitta.

Väl på plats i konsertens centrum ser jag ett rockade band med en härlig närvaro till sin publik. Jag lyssnar till ett par låtar som är främmande för mig, men folket bredvid mig kan varje textrad. Först när de spelar låtar från den senaste plattan, kan jag nynna med likt den övriga publiken. I mitten av konserten då publiken redan är svettig lugnas tempot ner och Springsteen spelar "The River", till publikens förtjusning. En härlig allsång med 15 000 svenskar och äntligen kan jag sjunga ut ordentligt.

Några låtar senare, kommer spelningens enda besvikelse då den senaste radiohiten "Long walk home" spelas och Springsteen kliver bak från mikrofonen och ska låta publiken sjunga, men det blir inget riktigt tryck. Man kan fråga sig varför publiken inte sjunger ut, i den låten som spelas mest just nu. Kanske är det någon slags omedveten bojkott av publiken, då man kanske inte innerst inne vill, höra sin stora ikon spelas på populära reklamradiostationer? Vad vet jag?

Men bojkottade sången gjorde man dock inte i det efterföljande numret, där den mäktigaste allsången sedan Sveriges nationalsång i Berlin 15 juni 2006, utspelade sig till låten "Badlands". Samtidigt förstår jag för första gången vilken stor konsert jag befinner mig på. Publiken är helt frälst av sin stjärna och jag börjar tappa fokus på scenen, för att nästan helt koncentrera mig på hur publiken beter sig. Folk är helt tagna av sin idol och en slags musikalisk berusning drabbar hela Globen. Publikens sång eller rättare sagt "oooh´ande" vägrar ta slut och fortsätter en lång stund efter att låten avslutats. Riktigt överväldigande att få vara med om detta.

Inför efterföljande låt " Girls in their summer clothes", får han nästan taket att lyfta av kvinnorna i publikens ljusa stämmor, då han utropar frasen: "Den här låten är för alla svenska flickor". Sedan säger han: "Kom igen nu tjejer". Gissa om den härliga stämningen håller i sig.

Mitt i denna musikaliska berusning kommer sen låten som får hela Globen att bli helt upprymd. Han spelar låten "Jungleland" som tydligen är låten som alla Springsteenfans helst vill höra och som får publiken att helt falla i trans. Sedan tidigare har jag sett en handfull banderoller runt om på läktaren, med texten "Jungleand" och publiken blir som helt euforiska. Helt plötsligt vet jag inte om jag är på en rockkonsert eller inte, för ingenstans ser jag den obligatoriska högerarmen vajandes i takt till musiken, utan jag ser hela kroppar som är som hypnotiserade. Alla, och jag menar verkligen alla, dansar och hoppar på ett sätt jag aldrig varit med om förut. I denna stund hade jag kunnat lura på vem som helst, vad som helst. Hela Globen är som full av sektmedlemmar när pastorn har talat. Det är först nu som jag förstår vilken upplevelse en Springsteenkonsert är. Det är först nu som jag förstår mig på de människor som ser honom gång på gång. Det är först nu jag förstår varför folk köar i flera dygn för biljetter. Det är först nu jag förstår varför folk sitter ute i minusgrader i flera dagar, för att få komma så nära honom som möjligt. Detta musikaliska evangelium är imponerande att ha varit med om.

Jungleland följs av klassikerna "Dancing in the dark" och "Born to run" och just "Dancing in the dark" blir höjdpunkten för mig denna kväll, då detta i mina ögon är en av världens bästa rocklåtar.

Att ha bevittnat denna konsert tillsammans med en sån euforisk publik, som var väldigt blandad - män och kvinnor, blandade samhällsklasser, blandad åldrar - gör att man vill vara med om denna upplevelsen igen.

För att skapa denna musikaliska upplevelse krävs en del saker: En bra mental uppladdning, engagemang och inlevelse samt rätt stämning och rätt sinnesnärvaro. För både Springsteen och hans välspelande band, för den hängivna publiken och för mig som betraktade konserten med mina Springsteenlekmanna-ögon fanns alla dessa komponenter denna magiska kväll.

Springsteens avlutande ord inför sista låten "Santa Claus is coming to town" var "God Jul, vi ses i sommar", och det gör vi. Den 4 juli 2008 kommer nästa möte att ske.


Lördag

idag sov ja ut, vaknade inte förrän vid 10 ungefär...skönt som fan att sova lite längre:=)
Idag blir det en skön dag, med mat, fotboll trevligt sällskap o lite öl:=) efter fotbollen blir d förmodligen melodifstivalen:=) Vem vet kankse Tobbe ställer upp o sjunger karaoke:=)
kör försiktigt på väg från "peking" boys...


uppdaterar sen..


Fredag

Så äntligen helg:=) haft en relativt lugn o skön dag på jobbet.
vart hemma o slappat o städar lite... satt upp lite nya gardiner m.m.
funderar på o måla om en fast ja vet inte, kanske onödigt om de nu blir flytt?! ska kika på en lägenhet nästa vecka om ja får tag på "fastighetsnissen"....
idag blir d en lugn o skön hemma kväll framför tv.n /datan.. var bjuden på fest men känner inte alls för det idag, imorron blir de trevligt besök här i staden, då kommer fredrik hit, jag tobbe, johan o fredrik mfl ska se lite fotboll o dricka nån öl, sen på kvällen är de dags för melodifestivalen som går i väserås:=)

grabben som ja sa om du ångrar dig så hämtar vi dig imorron :=)


take care

torsdag

ny hemkommen från jobbet, blir en snabb uppdatering om dagen på jobbet sen bär de av mot Ikea.
Har haft en relativt lugn o skön dag på jobbet , mest slappat hela dagen.:=)  en rolig sak som hände på jobbet idag var att, en chaufför som skulle lossa varor hos oss, körde sönder bakaxeln på sin lastbil så han vart skit grinig men ganska roligt o se...mohahaha skadeglädje, :=) ne men annars har d inte hänt något roligt alls. nu ska ja till ikea o handla lite saker, sen får vi se om ja uppdaterar om vad de blev, måste hinna träna sen ikväll igen oxå...skönt att de börjar bli fint väder, nästan som lite vårkänlor ute nu :=) Äntligen.
Ha en bra alla hjärtans dag, håll i era nära o  kära , en dag kan man ha misst dom......


så då va man hemkommen från Ikea, vart lite blandad konfekt, köpte en stor fin tavla, lampa, ljus, ljusfat blommor m.m m.mn tack för sällskapet.




ska ut o träna nu

/Micke

onsdag 13/2

Sovmorron idag, skönt! synd bara att man inte sovit en blund på hela natten,alldeles för mycket tankar/rädsla i huvudet... vissa vet vad jag menar. men förhoppningsvis löser det sig till de bästa. Jag hoppas att VI hjälps åt. Även om vi inte strävar efter samma mål, men varför alltid bråka...?

Idag efter jobbet ska jag till KontorAB och prata om lön  om jag nu blir anställd av dom. Känner för att byta jobb , vill bort från handels/butik , även om ja har ett bra schema. Men jag känner att jag vill prova på något annat, så ett jobb som utesäljare skulle vara kul.

Fick även som jag skrev igår, en förfrågan från kriminialvårdsanstalten  i Hällby. Dom ska jag träffa iallafall. Sen får man ta  ställning därefter.

Putte ikväll slipper du inte träna, DU ska med ut.....:=) inga undanflykter.

uppdaterar ikväll efter mötet och träningen..

Tisdag

sitter hemma på lunchen ska strax åka iväg till kontorAB och köpa en skrivare sen fara tillbaka till jobbet. efter jobbet idag far jag hemåt till mamma som ska bjuda p lax :=) efter mat hos mamma så blir d ut o springa o köra lite fys. känner mig seg i kroppen vet inte varför...kroppen är inte van o träna kanske...vad vet jag!
uppadaterar kanske ikväll efter träningen...

fan helt sjukt, när man har ett fast jobb verkar man vara mer eftertraktad på arbetsmarkanden, ska på 2 intervjuver nu i veckan en andra intervjuv på Kontorab och en på Hällbyanstalten...håll tummarna...

kl 21.48, ny inkommen från löprundan, nu så väntar ett skönt bad och the:=) kanske en bra film i soffan, får se va ja orkar med...



saknar DIG


Måndag

idag har det börjat som en vanlig måndag, tråkigt på jobbet efter helgen., . ända positiva är att jag var på "blue"idag o kollade skissen på min nästa tatuering :=) den var jätte fin (yeah)!  så den 15/4 ska den på plats, Patrik åker till vietnam nu i fyra veckor, ha d bra där patrik....
nu ska ja snart fixa middagen.... blir macka med kezo och grönsaker, sen ut o springa..o kanske gymma lite oxå.
har fått för mig  att börja träna / bli seriös med träning o kost... vill tappa lite kilon, har snart gått 2 veckor o tappat mellan 3-4 kilo, går fort i början men nu går d nog segare...

skrver senare.

ha d bra alla glada.



ps. hoppas Du haft en bra dag på jobbet ds.

Påse eller råtta?

Fy fan snart är helgen slut, då blir d dax o jobba på som vanligt igen*suckar*
Helgen har vart både bra och dålig, har hänt vissa saker som gjort den mindre bra o vissa saker som gjort den bra:=) Den sjukaste kommentaren för helgen var " ursäkta mig, men jag trodde de var en påse i koppel, eller en råtta kanske." . Tack för sällskapet på olearys tobbe o davve, matchen var bra men sällskapet bättre,:=) tack boys för denna helg...

nu ska a börja med maten...ha d gott!


MVH/micke



RSS 2.0