Hemma:=)

Nu är man hemma igen efter en dag med Mattias, en trevlig men mycket varm dag...

Saknade dig massor idag Cia:=) ....glad att du e här nu:=)



>Forza Bajen


Ps. Johan glöm inte ölen till oss ds.


inlägg 2 för onsdagen

Idag har jag umgåtts med min lilla syssling Mattias, eller liten o liten, han e kortare än mig iallfall:=)
Vi har varit på TP och fixat ett abonnemang så han slipper tanka mobilen hela tiden, sen så bjöd han på lunch. Tackar, de smakade väldigt bra:0)

Efter det bar det av till mälarbaden för ett dopp i poolen :=) Riktigt skönt, 28 grader i vattner, till och med en badkruka som jag vågade bada...


Kommer hem o allt känns "spännt och lite stelt" fråga mig inte varför, får massa kalla svar och vibbar....vet inte varför? Tvivlar?, ledsen?
fel på mig?, blir bara så ledsen när du e kall mot mig....tycker jue om dig massor!

MASSOR!



men men.... FORZA BAJEN!



Tvätta och städa

Ännu en vacker dag med strålande solsken, och vad gör man? Tvättar och städar så de blir fint o rent här hemma.
Ska strax servera frukost till Mattias oxå. Sen efter en frukost och lite tvättande skall vi montera projketorn och projketor duken,,,,får hoppas de går bra.

Idag ska jag försöka hitta kortet oxå..hehe sorry Cia, :=)
Ses efter ditt jobb idag, saknar dig....


Skit match

En bedrövlig första halvlek satte käppar i julet för HAMMARBY igår mot ÖSK. Ösk dominerade första halvlek, mestadels för att Hammarby "inte ville" spela fotboll. Så uppfattades det som. Men i andra halvlek kom Bajen in på plan som ett annat lag och ägde stora delar av halvleken, Hammarbys inhoppare Sossé hade ett jätte läge att avgöra matchen till Hammarbys fördel, men brände en solklar målchans, öppet mål från cirka 5 meters håll.
Ljuspunkten i Hammarby var som alltid Petter Andersson, han stod som vanligt för en fenomenal match, med  ett mycket vackert mål, en riktig projektil som Ösk keepern inte hade en chans att rädda....

I det hela så var nog resultatet 1-1 rättvist, men ack så hårt att ta iallafall, känns som en förlust när vi nu hade chansen att hänga på "på allvar" i guldstriden, men nu väntar Ljungskile nästa match hemma på Söder :0) Forza Bajen!



Det mesta känns riktigt bra och kul just nu.
Mår bra av att det äntligen är lite sommarväder, blir ju en del solning o bad nu så:=) Men ibland är det lite för varmt ute...tur att det finns kalla Öl i kylen:=)

Semestern börjar sakta men säkert lida mot sitt slut...
Har haft en riktigt skön sommar, men lite synd att vi inte hunnit med att göra/eller så ses så mycket Magnus. Saknar dig vännen. Hoppas vi tar igen lite av tiden i höst sen... PARTY PARTY!:=)

Måste medge att jag är lite avundsjuk på Tobbe aka "skåning" och Anna som är på semester i Rimini/Italien. :=) Hoppas ni har det bra, Rimini är kanon vackert:=) Njut så länge det varar....

Mattias imorgon ska vi montera upp projektorn + filmduken så sov inte bort hela dagen med tanke på att det blev utgång för dig idag, hoppas du fick/får en trevlig kväll på HARRYS! :=)

Idag har vi varit ute i St.Sundby och sagt hejdå till Camilla som skulle fara hem till Danmark och sin kille "Erro" igen. Ha de gött i Danmark, drick inte för mycke öl eller äta för mycke röd pölse.....

Har inge mer o säga just nu förutom att jag mår riktigt jävla bra:=)


Forza Bajen!


PS. Anne, hoppas du inte gör något "dumt" nu med alla boysen:=) , du får väl komma hit, jag berättade ju om mina polare:=) Ds.



Ps2: Tatueringsdags snart igen Ds

HAMMARBY IF 4-Life



1 vecka kvar!

Bara en vecka kvar på semestern nu, tråkigt ...men skönt på samma sätt. ser fram emot o komma tillbaka o prova på det nya jobbet:=)

VAd har jag/vi gjort sen ja skrev här sist...hmmm?! få se nu.....


Vi har varit i Nyköping/Stendörren och solat  o badat och bara myst med varnadra...så himla härligt. Riktigt vackert i Stendörren, rekomenderar verkligen folk att ta sig dit.

I fredags var vi ute hos Caroline som fyllde år:=)...Hoppas du var riktigt bakis i lördags när du vaknade..hahaha!
Tyvärr kom jag aldrig in mot stan den kvällen igen, Magnus o Mielke  satt ju o grillade o drack öl...men vi satt o drack och sen blev det som det blev, hehe...men trevligt var det iallafall. Hoppas ni hade de bra oxå boys.


Idag ska jag o Älsklingen förhoppnigsvis ut på sjön och åka vattenskidor:=) Ska bli riktgit kul...Var ute med Matte, Janne, Ante o Tobbe på sjön igår, det var trevligt:=) Fy fan vad båten gick bra:=)....riktigt fräsch båt.

Tack för doppet i poolen under dagen Matte, ett svalkande dopp och en god kycklingsallad satt fint:=) För att sedan avsluta med en Slagsta glass:=) Nästan gång måste VI se till att Cia och badar, (helt o hållet) :==) hehe

Ne nu är det dags o göra frukost åt älsklingen sen boka matchbiljetter för kvällen:=)


Forza Bajen



ps. Tack Cia för att du e så underbar ds.


Härligt väder

Underbart väder nu idag, äntligen sommarkänsla:=)
Dagen har varit ganska rolig nu till en början eller vad säger du grabben:=) hahaha!
Såg en ganska otäck olycka idag tyvärr, nästan precis utanför dig Ida fast på vägen mot statoil....någon som hade blivit påkörd, så se upp vid övergångsstället vid dig.....

Idag kommer Camilla hem (cias syster), Caroline (lillasyster i syskonskaran) fyller nämligen 18 på fredag så...då blir det fest/kalas.
Förstår inte varför du brusar upp så mycke ibland, eller misstolkar det ja säger.
känns så onödigt o få en dispyt om en sån skit sak, men men nu har jag lagt in ettpar öl på kylning så får vi se om d bär av mot djurgå'rn ikväll eller vart vi hamnar....

Förhoppningsvis är det fint väder imorgon och då bär det av mot NYköping/Stendörren tillsammans med Cia:=)  Bara till att packa picknick korgen och badkläder sen styra mot Nyköping...vem vet, vi kankse hamnar nån helt annanstans:=)


halva semestern

Nu har halva semestern gått, ungefär halva.
Har faft en relativt bra tid hitills under min semester :=) Varit i Tallin med flickan min och en del andra små resor:=) Mycke mysigt. Festat en del, med grabbarna och vänner:=) riktigt trevligt de med:=)

Personligen mår jag riktigt bra just nu, mycket tack vare DIG! :=) Känns riktigt bra.
Nu börjar alla bitarna falla tebax på plats igen.

Magnus riktigt skönt att ha dig hemma i Eskilstuna igen, en sommaren här gått riktigt fort och bara 2 veckor kvar tills du far hem igen, eller rättare sagt 2 veckor vi har kvar tillsammans innan de bär av till bulgarien och Golden Sands.
Uppskattart verkligen att du inte använde soffan hemma hos mig i helgen när du fick med dig dambesök:=) Ibland e de bra med en extra sän som man kan ta fram:=)

Du vet ja skulle ju aldrig få för mig o göra något i din soffa eller så ....


Anne , akta dig för fan:=) Du vet vad ja sa om din finska pojke;-) sprit o kniv:=) hahaha! Ne men seriöst, ut på jakt här i eskilstuna i stället:=)


peace!!!

Måndag

Så då har det redan gått 1 vecka på semsterna, bara 3 och en halv vecka kvar nu:=)
Har tyvärr inte varit så bra väder min första vecka, men men nu skiner solen så nu bär det snart av mot playan i Sundbyholm.
Igår så var jag hemma hos Jessie och tittade på kissen, jätte söt var den:=)
Cia tjatar på mig om en liten kisse till, men jag skulle inte tro de va:=) hahaha! Eller du vet vad jag sagt! *ASG*

Imorgon bär det av mot Tallin, ska bli riktigt mysigt, vi får hoppas på fint väder..:=)

HA d gott

Trevligt..

Igår var det väldigt trevligt när Jojo och Tobbe kom över för att äta en bit mat på kvällen.
Satt o åt och snacka lite skit, mycket trevligt. Tack för att ni kom förbi. Hoppas vi ses snart igen.
Den goda maten, LASSANGEN stod min lilla Cia för, :=) Väldigt gott var det baby!

Efter att dom hade varit här o ätit så spenderades resten av tiden  för kvälleni sängen, inte så dumt det heller:=) Riktigt mysigt att bara ligga o kramas med dig o prata lite....


Nu ska jag ta och ringa min lilla Magnus :=) hahahaa

uppe tidigt...

God morgon!
Imorse ringde klockan cirka 0630, väldans tidigt för att vara en SEMESTER DAG! Men men, vad gör man inte för att skjutsa lilla baby till arbetet :=)

Imorse var det rätt så segt att vakna till liv, fråga mig inte varför!Någon annan som kanske har något förslag på varför?
Strax är det dags att byta tvättmaskin oxå, måste tvätta upp lite innan Cia kommer hem från jobbet idag. Hon slutar vid 15.00 tiden, så ja ska försöka hinna fixa lite till dess.

Måste bara få nämna att du får MIG att må så jävla bra Cia.  TAck ännu en gång för blommorna och det gulliga kortet som stod på mitt köksbord igår när ja kom hem från Norrköping.

Idag händer inget speciellt, ikväll kommer Jojo och Tobbe över och ska äta en bit mat, förmodligen blir det till att laga lassange elller tacos, beor på vad man e sugen på lite senare, men just nu så skriker min mage efter frukost, så ha d gött alla glada....och ledsna....


cs

Flyttlasset till Norrköping gick idag

Dagen hare spenderats med flytt till Norrköping under dagen, gick väldigt smidigt och bra alltiing, eller vad säger du Tobbe ??
Tack för boxen btw :=)
Efter en dag med mycket lyft och slit o släp kommer man hem, ganska slut i kroppen, och på bordet hemma står en jätte fin bukett med blommor och ett gulligt kort.... Tack Cia! Blev jätte glad, nästan lite rörd:=)
Saknar dig, kom hem från jobbet nu,...
puss


engagemang?!

ska sluta att engagera mig, ska sluta att bry mig, ska sluta med allt som har med  - - -  att göra.
känns som de e de enda rätta,  när du inte ens svarar eller hör av dig?, varför ska då jag bry mig?!


börjar vårat engemang försvinna?


skiter it....

skiter i altt just nu, så känns de..ska snart dra iväg o fixa lite grejer :=)

tack för tanken pappa att du skulle hjälpa, tyvärr fick ja förhinder nu ivkäll, men tar de så snart som möjhligt..


varför faller allt isär?

varför faller allt som ett kort hus?
Ett hus som jag trodde stod stadigt... men ack så fel man verkar ha?!, eller?!
Känns som du inte bryr dig speciellt mycket över hur saker o ting blir eller sker, så länge det inte sårar dig. Kanske låter egoisktiskt io skrvia så men det e så jag känner....


?!?!?!?!?!

Varför kan du inte förstå att du kan försöka göra dessa små saker som ör såp gott som "inlärda" eller " hör till"!?!? varför kan du inte ens försöka....känns inte som du gör det iallafall. Ett samtal /sms bort ifråna tt säga att du blir någon timme/timmar sen... tex.!!!!

men men hoppas mötet gick bra...


puss

första semesterdagen

Första semesterdagen började helt underbart, en lååång sovmorgon. En god frukost och massa gos! :=)
Snart bär det av mot St. Sundby för att äta en lunch hemma hos Cia's mamma.
Får se vad som händer ikväll, förmodligen bär det av mot Stockholm och Söderstadion, för att bevittna Hammarbys promenad seger mot allsvenskans för stunden dåligaste lag:=) Norrköping. Som jag skrev härom dagen, tror att VI vinner med 3-0 och att nr 12, ger ett fantastiskt stöd som ALLTID.

FORZA HAMMARBY!



UPPDATERAR EFTER MATCHEN, MED ANALYS OCH SYNPUNKTER....

Söndag

Har haft en relatvot lugn och skön helg, fredagen spenderades tillsammans med min lilla älskling, Stephanie, Magnus, Linda och Carro + Andreas?(hette han så?) . Var en lugn o skön kväll hemma på balkongen med lite vin/öl och trevligt sällskap.


Lördagen spenderades tillsammans med Magnus och Bojjan under dagen,vart lite PES-spelande hemma , innan dom 2 små busarna skulle ut och härja runt på en fest. hahaha
Efter en del spelandes med boysen, så var det dags att hämta Cia på jobbet och bänka sig i soffan för en del filmtittande, inte för att vi såg klart någon av filmrena men men....
Igår var det ju som alla vet LÖRDAG och då får VI äta godis...weeeei! Vart en del godis-inköp, cirka 2kg!!!!! lösviktsgodis, chips, ostbågar och massa annat gott...hahhaha! VAr det gott Cia?!

Imorse när jag vaknade var det dags att köra älsklingen till arbetet och sen vidare hem till mor o far för att hämta släp+volvon och pappa, tack för hjälpen med "skiten"  till tippen idag:=) Äntligen lite mer utrymme....
Allt har gått i stort sett bra idag med allt som gjorts i lägenheten.. Enda nackdelen är att det verker som F-N i ryggen. det var lite tungt , men men bara att bita ihop.

Cia kom hem ett par timmar på lunchidag från jobbet, då bar det av mot Jonathan och hans 7 års-kalas, tack för fikat.Efter en snabbfika, så stressade vi iväg mot Rusta för att kolla efter en badrumsvagns men de fanns ingen så jakten fortsatte mot ÖoB och där fanns det, bra!
Nu är min älskling på jobbet igen, tyvärr! Saknar dig massor. Känns jobbigt att du behövde åka till jobbet när dagen avslutades som den gjorde mellan oss innan det var dags att åka tillbaka o jobba. Förhoppningsvis så är det "som vanligt" igen ikväll när du slutar. Hoppas att du oxå vill det.

Imorgon måndag är det äntligen dags igen,Hammarby vs Norrköping hemma på Söderstadion. Tror vi vinner med 3-0. Hammarby's nr 12  ser till det::=) (sek J-k) ses imorgon:=)
Om vädret tillåter så bär det av mot Sthlm ganska tidigt imorgon, (typ lunch) för att avnjuta en dag i gamla staden tillsammans med min käresta. Och förhoppningsvis en promenad på Gröne Jägaren och därav tåga vidare mot Söderstadion senare på kvällen:=) Längtar till morgon dagen. Men mest av allt just nu längtar jag efter att du ska komma hem Cia!

Nu är det städat och fint i lägenheten, lite nya saker som e uppe och ett nytt "hus" till Nova , så nu kanske de inte behöver komma så himla mycke "grus" på golvet.

Häromdagen ringde Ida till mig och var helt panikslagen, "Micke micke, oj oj  oj det sitter en katt på din balkong" ha haha. Var inte orolig lilla du, han hoppar inte, jag var oxå orlig för det i början, men han sitter bara där o pratar med dom som kommer förbi under balkongen... :=)


Slutligen för dagen, Grattis TANT MONA! 1 år närmare pension:=)

semester

Äntligen semester, nästan 5 veckors ledighet:=) Helt sjukt underbart det ska bli.
Ska försöka att fara till GBG och Trelle tillsammans med min kära Cia. Trelle resan beror på om "skåning" och Anna är där.. isåfall blir de förhoppningvis en roadtrip till dom.
Vi ska även försöka komma iväg utrikes, förmodligen Italien:=) beror lite på hur min Älskling får ledigt, med tanke på att hon nyligen bytt jobb.

Men en riktigt nice semester ska d bli iallafall, lite synd bara att det inte blev någon resa med Magnus o Mirza mfl....*snyft*

Ha en underbar fredag alla glada det ska jag /vi ha, nu kommer strax Magnus o Linda över, förmodligen kommer Carro o Stephanie lite senare oxå.

Ps. Fy fan skrattretande, så patetisk du är...hahaha:=) Bra att man skrattar åt dig! DS.

inlägg 2 för onsdagen

Sitter på Lunch just nu, Cia kom förbi o sa hej precis nyss. tack för det! blev glad även om det inte märktes så värstans.
Hoppas du får en lugn stund med vårdtagaren på sjukan...
Håller med om det du skrev/skriver i din blogg....jag orkar inte heller....!
känns som att hur mycket jag än försöker eller vad jag än gör så räcker det inte. Pussas o kramas med dig i stort sett hela tiden men ändå känner du att jag inte ger dig tillräckligt med närhet. Det gör mig ledsen.! väldigt ledsen.
Men som du oxå skrev, det mesta är bara missförstånd?, eller?


Förstår vad du menar med varför skulle allt få vara bra någon gång?

Frågan jag ställer mig är, kommer det bli bra någon gång? Jag hoppas och tror. Tycker vi har haft det bra den senatse tiden.

För bara ett par dagar sen var allt helt underbart bra, inge missförstånd eller griniga miner...men poff så vänder allt på 2 röda sekunder. Varför?

Jag hoppas vi får lite tid för oss själva ikväll så vi kan prata o gräva ner stridsyxan/missförstånden....

bra att du tog kontakt med Com hem idag, och var inte orolig för mötet på ditt gamla jobb, jag följer med dig om du vill ha stöd.... ALLT LÖSER SIG! förhoppnigsvis allt!

Älskar dig Cia!

Onsdag!

Sitter på jobbet och ska strax äta lite frulle, hungrig som bara den nu.

Igår var en hyffsat bra dag, jobabde och var på IKEA med Mattias, hjälpte honom att bära sängen och så till nya lägenheten. Jätte fin lägenhet förresten, hoppas du kommer trivas där.

Själv köpte jag bara en hylla till vardagsrummet, dom hade inte det jag sökte hemma i lager.... ajajajaj! Inkommer igen den 17/7. Får vänta tills dess.
Nu börjar det bli bra7fint i lägenheten, alla sladdar börjar komma på plats och börjar bli bra ordning överlag.

Emma nu finns biljetten undanlagd åt dig... bara att ringa när du kommer hem på söndag! Se till att Markus kör försiktigt bara. Hoppas ni haft det mysigt på eran tripp till DANMARK.

Cia, hoppas du sover gott idag och sover lääänge....så kankse du inte e lika trött/nedstämd idag igen. Hoppas du får en bra och rolig dag innan jobbet.... eller jobb o jobb, du sak dit i 2 timmar :=) Lyx dig!
Får väl se om du dyker upp eller inte för att äta lite lunch med mig sen..... Du får hälsa till syster yster idag när hon kommer för att hälsa på dig idag efter jobbet. Camilla (cias syster), åker hem till Danmark igen till helgen, men vi cs förmodligen mera i sommar.! Camilla hälsa alla öldrickande danskar från mig.

Ikväll är kvällen man längtat efter, äntligen dax för Allsvensk fotboll igen, ikväll åker hammarby ner mot Halmstad för att inkassera 3 viktiga och sköna poäng, men det kommer bli en tuff match. Bajen har 5 st ordinarie backar skadade/avstängda inför kvällens match, man har tagit upp 1 spelare från HTFF som varit riktigt bra i div 2 i år..men det e stor skillnad på div 2 och allsvensk fotboll..... Får hålla tummarna att HAMMARBY gör det dom ska ikväll. TRELLEBORG vann igår mot IFK GBG och det hjälper Bajen lite grann ifall man lyckas slå HAlmstad ikväll.


Nu mina grönavita bröder o systrar håller vi tummarna....


peace!

Tisdag!

Ännu en rätt skön dag på jobbet... Men VI försov oss imorse, förlåt chefen:=) Men d va inga sura miner från hans sida, han frågade bara om de va skönt med att sova lite längre än vanligt....Bra med snälla chefer!

Anleding jag misstänker ligger bakom dagens försovning heter Cecilia , du får inte hålla mig vaken så där hela natten...fast det var ju rätt mysigt:=) eller vad säger du tjejen?!

Idag händer inte mycket, hem efter jobbet plocka lite, laga mat, blir nog förmodligen korvstroganoff med ris...
Ska oxå försöka hinna förbi Emma, (emmas mamma rättare sagt), Emma är på semester i danmark med sin lilla darling. Hon ville ha en biljett till iron Maiden, så klart mans täller upp o fixar en sådan genom "grymma kontakter" hahaha....

Förhoppnignvis blir det en tidig sänggång ikväll... är väldigt seg i kroppen och vill få dig att känna dig avslappnad och lugn... kan massera dig lite ikväll igen så kanske ryggvärken försvinner/mildras lite iallafall.
Hoppas du haft en bra dag på jobbet Cia.

Emil
hör av dig när du blivit frisk så vi/du kan fixa mitt bränslefilter på bilen:=) Behöver även den där cykeln inom en snar framtid:=) krya på dig brorsan!


Magnus. Nu har jag ansökt om semester den 7/8..... håll tummarna...

RSS 2.0