HAMMARBY

FORZA BAJEN






















kolla denna sida .=) Jag ligger på 4:e plats

http://www.bolland.nu/allsvenskan2008/public/tobias?page=20

Idag är dagen då uppsägningen skrivs på :=)

Idag är dagen då ja ska signera min uppsägning, ska bli riktigt skönt, äntligen är alla papper i sin ordning med NYA jobbet o så. Ser verkligen fram emot detta. Hur underbara medarbetare som helst kommer man få. Inte för att det e något fel på dagens :=) men alltid skönt o komma in i eng rupp med bra och trevligt folk.


Ikväll blir det att äta tillsammans med Moa och Joel på Bamboo förmödligen....
Imorgon är det party hemma hos Moa ich Joel.....
Söndag ska jag bara ligga hemma i sängen o slappa o slöa och ladda inför den kommande  måndagen :==

Sleyman:=)

Måste bara få med en bild på Hammarbys derby hjälte, i matchen mot GNAGET!

Suleyman Sleyman :=)


TACKAR
Bajen

skum dag

Idag är ja lite nere, Vet inte riktigt varför.
men min lilla älskling mår inte så bra just nul, och då mår inte jag heller bra. Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig, om du känner för att diskutera eller bara lätta ditt hjärta.

Känns som om jag skulle behöva fundera på lite grejer, försöka styra upp vissa saker...frågan är bara i vilken ända man ska börja... Någon som har något bra tips:=)?

Ne nu ska ja ut o träna (springa) Sen får vi se va som händer o fötter...

puss o kram

usch...

klockan är 00.09 och jag kan inte sova, vet inte rikitgt varför. Allt känns bara bra med allt, nytt jobb nu (strax)  och så rent o fint hemma, men man har inte mycke till liv känns de som. Allt man gör är att jobba, äta sova . Så känns det iallafall. Saknar dig här hemma i Eskilstuna Magnus.

Idag har jag klippt mig och slappat efter jobbet,  hämtade Cia runt 21.00 satte oss o åt lite, sen blev d av o försöka sova..,men ingen  av oss kan somna, övertrötthet förmodligen, hehe. Tycker om dig gumman, d ska du veta.

Nu öser regnet ner ute, vad gör man då? funderar på livets alla frågor? Finner man svaren? men bra att det regnar nu på natten iallafall, för "efter regn kommer solsken :=) "

Grattis Johan till nya bilen...

nu ska ja kolla på tv, jobbar dag imorron igen, usch!

ha d bäst

puss okram skumbanan

Imorgon är det DERBY!! FORZA BAJEN!

Bajen  Imorgon är det dagen med stort D, det är dagen när HAMMARBY kommer köra över Råttorna från solna :=) Heja heja HAMMARBY!


NoneCia ocg jag :=) (lite gamaml bild).jag på kryssning med CIA

Söndag morgon

Söndags morgon och redan vaken, inte bra. Varför kan jag aldrig sova när jag har chansen? Varför ska man alltid vakna så jäkla tidigt.?

Denna helgen har varit riktigt lugn o skön,  i fredags så var det en lugn och skön hemma kväll tillsammans med Cia. 
Lördagen blev oxå relativt lugn,  förmiddagen spenderades med att "jaga polisen" :0) sen bar det av hem till David för att slappa o snacka lite skit. Vart lite poker spelande, lite live spel , till det avnjöts ett gott wienerbröd och ett glas Cola :=) Efter en snabb fika tillsammans med "Davinski" så bar det av mot "glasbanken" för att inhandla en flaska vin som jag och min lilla baby skulle dela på under kvällen efter den tilltänkta bion. Men en liten sak kom emellan oss och bion, nämligen besök från ITALIEN , Emilio och Marina var på bilsemester i Europa och hade fått för sig att ta en " liten sväng " till Sverige :=) Hade inte sett dom på nästan 8 år.....riktigt trevligt o se dom, Tack så mycket Cia för att du tog dig mod och lust att följa med, betydde massor för mig.

Efter ett besök hos morbror Mauritzio för att hälsa på Emilio och Marina var det tänkt att vi skulle  fara på bio iallafall, men min lilla babe orkade inte gå på bio , så vi åkte iväg o hyrde film o drack vin hemma i soffan, en del groggar blev de till filmen oxå...hahaha rätt skönt o bara vara hemma o gosa i soffan med dig igår, tack!!! :=)

Efter filmen var slut var det dags att gå o lägga sig för att sova,  arbetspass för vissa iunder helgerna *retas me dig baby* hahaha. Förlåt var inte meningen med att hålla dig vaken så länge, men du får faktiskt skylla dig själv lite granna, eller hur?:=)


Idag vet jag inte rikitg vad som kommer att hända, känns som en allmänt seg dag. Känner mig nere, men förstår inte rikitgt varför, finns inget att vara nere för.
Men men ibland spelar väl hjärnan och kroppen en spratt.... kanske bara är fruksoten som saknas?, hmm får väl kanske ta o äta något så kanske de blir bättre.

Varför måste du vara på jobbet en dag som denna Cia, varför stannade du inte här med mig o bara kramades hela dagen :=)


kärlek

kärleken kan vara jobbig, kärleken kan vara fin.
Kärleken kan vara underbar, kärlek kan vara svårt.
Man kämpar och sliter för att få det att funka, ibland sårar man , ibland blir man sårad.
Det som e svårast är att hitta den där balansen, balansen som får allt att funka.
Min kärlek heter iallafall CIA :=)

äntligen...

äntligen fick man tag på cia, men tyvärr blev inte allt lika lyckat, får väl se vad som händer o sker...:=)

spårlöst försvunnen?

Hmm undrar var Cia tagit vägen, hon ringde mig typ vid 16.45, nu ska ja på mötet ska bara skriva papper sen ses vi:=) Hmmm undrar vad som gick så snett på vägen?, kanske slut på bläck i pennan.....hehe ja ja hon kommer väl snart...så man slipper sakna henne, men de e rätt skönt ioförsig att vara för sig själv ibland:=)

sprungit...

nu har jag varit ute o sprungit, riktigt skönt, men vilket dåligt flås man har, sprang cirka 6-7km o helt slut..hahaha, dax att ändra på detta nu...:=)

hemma från arbetet nu:=)

Dagen har varit riktgit jobbig på arbetet, massa att göra. Men men bara att bita ihop o köra på:=)
Skönt att komma hem från arbetet och helt tyst o lugnt i lägenheten, ibland är det skönt att vara för sig själv, Cia är nere på stan hos en snubbe o ska skriva anställningspapper,  bra baby! :=)

Lilla Jessica, vad ska man säga, 3 st? hahaha ingen kommentar *asg*
U knoe what i said :=)


Känner ungefär som min lilla Cia skrev häromdagen, händer det inge roligt snart så får jag krupp.... vad ska man hitta på för saker som förgyller vardagen.??

Varför bor du så lååååångt bort Magnus?, saknar dig vännen!


Stötte på en gammal vän på jobbet idag, Sandra, inte visste jag att du hade fått barn och flyttatt tillbaka till Eskilstuna. Jätte söt lilla bebisen var...

uppdaterar senare ikvälllom d sker något roligt:=)

puss

Äntligen hemma :=)

Äntligen hemma från arbetet idag, var väldigt väldigt mycket o göra idag, men kul att det finns saker o göra helatiden så går tiden mycke fortare :=)

Kommer hem och får se en nästan skinanade ren lägenhet, vad duktig du har varit idag lilla baby,jätte fint har du gjort här hemma. Tack som fan för det.

Tyvärr träffas vi typ ingenting idag, jag jobbade mellan 06.30-1700 idag, och Cia jobbar mellan 16-21.30... Men ett par timmar ska vi väl hinna få tillsammans innan det är dags att natta kudden:=)

Värsta lyxmaten som står och väntar på mig idagoxå, Cia har gjort LASSANGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Underbart gott....

Nej nu ska ja duscha av mig och raka mig.... måste vara ren och nyrkada till älsklingen kommer hem.


Saknar dig Cia

fattar nada...

har egentligen ingenting o skriva nu igen, bara att jag inte förstår riktigt.
varför ska allt vara eller bli så komplicerat i mitt liv?! varför kan inte jag bara få känna det där glädjeruset lite längre för en stund....
 over and out.................


Måndag kväll;=)

Måndagskvällen börjades med att spendera lite tid hemme med lilla Cia. Åt lite god thaimat och la oss i sängen o myste lite. Har faktiskt saknat det. Ändring på det nu gumman.
Efter en del mys så svek jag och begav mig mot Tunavallen för att bevittna derbymatchen mellan Eskilstuna City och Ifk Eskilstuna. En match i Div.2 som slutade 1-1, inget bra resultat med tanke på att City hade chansen att rycka i toppen igen, men nu börjar väl nerverna ge sig till känna och dom spelar bort avancemanget till div .1 . Eller vad tror du Johan?
Ne nu vankas det lite kramkalas...förhoppningsvis.
ha d bra alla glada..


ps1. Johan jag vill ha bullarna:=) ds.

Ps.2 Tack för sällskapet papa 
och Johan

Ett tag sen sist

Har hunnit med en del sen senaste inlägget.

Har hunnit med att fundera en hel del senaste tiden, har blivit lite klokare, men tankarna behåller jag nog för mig själv.
Känns inte lika tungt längre iallafall, inte samma tyngd " på axlarna"... Allt kommer bli som förr igen :=) Låter det ta den tid det behövs bara, no fucking stress.

Har även hunnit med att få det nya jobbet:=) Även dom nya papprena på anställningenför nya arbetet är signerade och nu är det bara o hålla tummarna att allt kommer gå bra för mig. äntligen kommer man börja tjäåna rätt fina pengar:==) $$$$

Helgen som var, en riktigt underbar helg som spenderades tillsammans med nära o kära under Å-festen, med middag och dricka:==) Mycket trevligt.
Nordman var riktigt bra, sorry Mielke att ja kallat dig för nordmanfäg på festerma:=) i'm also there now :=)

Peace and out!


Anne, fuck han David, du har ju eskistuna :=)

tisdag

känslan av tomhet är jobbig, vet knappt ut o in på/om sig själv...
Vet vad man vill, men inte hur man ska nå dit...jobbigt värre. Omöjligt? Nej inget är omöjligt.!! Allt går om man vill!
Fanns det någon som förstod, förstod en helt å hållet, vad lätt livet skulle vara. Tänk om någon kunde läsa ens tankar som en öppen bok, vad lätt allt skulle vara då. Då skulle allt jobbigt och tråkigt vara bra o kul.

Tråkigt inlägg, jag vet, men vet inte riktigt vad ja menar med allt, men men...

ha d bäst alla glada.


Ps. "Myggan" lyssna på honom ialalfall. Ds.

Mysdag!

Idag blir det en mysdag hemma, eller en dag hemma iallfall:=) God lassange som står i ugnen (Cias specialtiet) :=) Sen vankas Jönsson ligan ikväll kl 20.00 ...Så länge sen ja såg det så måste kolla igen,  kult filmer jue...
förhoppningsvis lite kramkalas oxå:=)

Allt känns lite skumt för tillfället fråga mig inte varför , men det e bara så. Finns ingen som kan ha ett svar på det.
Tycker lite synd om Cia idAg, trött, ont i magen o ont i huvudet....stackare! Hoppas din goda lassange hjälper för magen och ett par goda skratt ifrån Jönsson ligan får huvudvärken att släppa... Hoppas det inte är något som går o tynger dig, eller som du funderar på så att du går o mår dåligt.....Take 2 me instead.

Tack Jessica för erbjudandet men en hemma kväll med Cia lockar fatiskt mera:=)  Hälsa så gott till Anna , eller fru "halvdansk" :=)

CIA    <3

fredag!

Äntligen fredag:=) veckan på jobbet har gått jätte fort....
Ska bli så himla skönt nästa vecka när alla pappren är klara och påskrivna:=) längtar!

Som en typ av nystart kommer de bli.....känns som det behövs.

imorgon är det bröllop för cias gudmor  och på kvällen är det ferre hemma hos Johan Mielke:=) En tönt som inte gillar whiskey..hahaha! utmana inte ödet nästa gång i fotbolL:=)



Magnus ha d så jävla kul, nu lyfter ditt plan om 3 min:=) riktigt avundsjuke  jag! make me proud man!


peace and out!

FORZA BAJEN!
Snälla Petter stanna i BAJEN, lämna inte för en klubb som Twente:=)

Puss o kram /idolen Micke

cecilia:=)

Cia    <3

Du är underbar

!!!!!!!!!!!!!!!

Lördagmorgon och redan vaken, :=) Skönt o vakna tidigt o få något gjort?, svar JA!
Men ännu skönare att gå o lägga sig o vila en stund när älsklingen kommer hem från jobbet kl 12 . Inge skönt o ligga i den stora sängen själv jue....


Nu funderar jag på om ja ska äta frukost eller kanske fortsätta på disney toon :=), visst är det bra Cia?, jobbigt med alla dessa kanaler eftersom det e svårt o välja programm nu:=) hahaha

Idag blir det party tillsammans med johan (och andra som ja inte vet), hemma hos johan....hoppas de blir lika nice som sist...ska jag ta med whiskey igen Johan, *asg* eller lämnar du WO nu direkt:=)??
Jessica, tänk på att "han" bara är ett "barn":=)...driver bara med dig!


Cia du är underbar, tack för en jätte mysig natt:=) Galet är allt ja kan säga....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

........!!!!!!...........

............Biiiiiiiiiiiiiiipp..................................................

Cia! :=)

Vill bara passa på att skriva ett par rader om min underbara flickvän....

TAck för att du är som du är. Förstående, social, mysig och allmänt seriös...:=)
vet att vi haft våra dispyter men inget som VI inte kunnat lösa.... Jag vill bara att du ska veta att jag tycker du är så jävla go på alla sätt o vis:=) *hehe*

Tack för att du svabbade golven igår :=) Jätte duktigt av dig...


Tack för att jag får vara din:=)  Du  e underbar! Ses snart baby!

RSS 2.0