20080528

  Sitter på jobbet och längtar hem, e ganska mycket att pyssla med hemma just nu :=)
Fixa balkongen med tomat plantor, blommor m.m. plocka ner och plocka upp massa saker som ska skänkas bort eller kastas eller sparas. Men men, allt tar sin lilla tid.

På lördag bär det äntligen av :=) Har längtat som fan till helgen som kommer...saknar er alla oerhört mycket!
Magnus vi ska äga som vanligt, :=)
Fläder, Tequila, Mintu, m.m vad säger man?! Mirza akta dig för tequilan!
Andra roliga männsikro som det ska bli kul o träffa igen är  Jennie (uppsala tösen), Jonas, Johanna, Cissi,  Bentzer? (hoppas du kommer) och många många flera...

Mirza jag hoppas förhöret går bra för dig på fredag, hur som helst så blir det att festa järnet:=) Det värsta som kan hända är "Bojja" i 3 mån, eller?  ne men seriöst håller tummarna för dig mannen! SERB POWER!  hahahaa!

Riktigt bra att allt blev löst till slut  eller vad säger du Cia ? Starkt jobbat av oss!
Bara så du vet, nu till på lördag så säger jag bara : Ta på dig en flytväst, det ska bli en BLÖT FEST! , på mer än ett sätt! hahahaha!
Du vet ju hur det brukar bli när "grabbarna grus" drar igång.
Hoppas Linda kommer få det kul i Gävle oxå


Linda.F Liam e så himla söt, en riktigt liten knubbsäl e vad han e, men söt iallfall:=) Men kan du inte se till att hane  vaken nästa gång du dyker förbi:=)

Jeantte och Peter: mycket tragisk match vi fick beskåda på lilla Toprsharg...ses snart my friends!

måndag igen

då var ytterligare en måndag avklarad, usch för måndagar...måste vara veckans jobbigatse dag. ...

vilken jväla dubbelmoral vissa människor har, känns som vissa gör allt för att få en irriterad o så, men men grattis till ditt jobb. Du kan väl be din syrra Camilla ta reda på fakta innan hon börjar yttra sig???

Grattis syster!

Idag onsdag den 14/5 fyller min kära gamla syster 29 år!!! Stor varning, snart vid det magiska 30 ! haha! Grattis på dig iallafall.

Kommer och gratuelrar dig i veckan som vi kom överrens om.

Stackars dig Cia , förstår att du tröttnat på ditt nuvarande jobb, dom behandlar dig inte speciellt bra, men det sa jag ju föut, men men, nu kommer ju allt bli bättre, snart nytt jobb iallafall, om DU vill det vill säga, Lotta har lagt in fina ord för dig hos sin chef, och DU har garanterat jobb om du e intresserad. Tycker om dig massor tjejen och vet att allt löser sig för dig.


ha d gött alla glada.


ps. Magnus hur går det med bruden? ds.

skrivet den 12/5 inlagt på blogg 14/5

Har haft en riktigt bra dag idag, allt på jobbet är lugnt nu, kom if att gansMagnka bra med allt som var på efterkälken, dvs, varubeställningen och diverse pappers arbete.

Slutade redan kl 15.00 idag, tog ut 2 timmar komp idag, var ju tvungen att ta mig upp till STOCKHOLM för att se Hammarby vs Gefle, en mycket tråkig match i första halvlek, seg och händelsefattig, men strax innan paus går J.Orremo omkull (lägger sig)  och domaren blåser straff plus visar ut Hammarbys back. Straffen slås i mål och vi går till halvtid med 0-1 i halvtids resultat.


Efter pausvilan kommer Bajen in som ett annat lag, man spelar runt i laget och håller i bollen lugnt och behärskat, (fast man spelar med 10 man). Men kvitteringen till 1-1 kom inte förrän i den 79:e minuten då  Charlie Davies tryckte in målet till Hammarby klackens ljuva vrål och sång:=)  Söderstadion kokade och hela Norra (klacken), flankerade i sången " Åhhhh Charlie, Åhhh weee eee åååå CHARLIE! Sådant tryck att man kunde känna håret på armarna resa sig, efter kvitteringsmålet så bars Hammarby fram  av sin fans. På stopptid så frälste Dedomo Hammarby att forcera in 2-1 till 11 203 jublande åskådare. (- ett 15 tal Gefle fans).

Ett par extra plus poäng till Petter Andersson, Simon Helg (inhoppare), Charlie Davies :=)

  

Nu är det uppehåll för Hammarby i allsvenskan pga EM-uppehållet. Tack vare dagens vinst så är Hammarby fortfarande med och slåss uppe i toppen efter KALMAR FF i en annars väldigt jämn serie.


Veckan som kommer:


Ingenting speciellt inplanerat, känns rätt skönt att inte ha något att göra, eller något som "Man måste göra". VI kommer förhoppningsvis ha lite tid över för varandra nu i veckan, känns så himla skönt allt med dig. Känns kul och spännande. J Hoppas du känner likadant.


Måste ju få klämma in att JAG, världens största badkruka, badade i Sundbyholm i lördags i 13 gradig kyla, haha! Men jag vågade:=)


Stackars dig Viktor som fick böter på gatan, men fick inte du lära dig i körskolan att man måste stå 10 meter från en korsning? Inte bättre att du flyttade bilen där den står nu, har du sett skylten som är röd runt om , blå i mitten och har ett rött streck diagonalt över sig? (Man får stanna, men EJ parkera,) så akta att du inte får mera böter:=) Förresten, när åker du med till Gävle? Haha, minns du att vi pratade om det?, du, jag o Magnus för ett par veckor sen, när du bjöd på spriten?


Cia hoppas du kommer få det bättre på jobbet nu, nu när allt börjar lugna ner sig och bli bättre med personal och allt. Inte bra att stressa så mycket. Vi får ta en sån där dag snart igen, då vi bara låser in oss och umgås och kopplar av, ser någon bra film eller så:=)

Tack för "träningen" hahaha! Det e grymt kul o träna ska du veta.......


Härlig dag!

Idag är det en riktigt skön och härlig dag, strålande solsken med sommarvärme....
riktigt skönt att det äntligen är sommar på gång, längtar som fan:=) dels för att Magnus kommer hem under hela sommaren sen dels för att solen är helt underbar!
Min semester är planerad i JULI månad, ska bli så skönt att vara ledig, ska ut och fara lite i Sverige , åka till Göteborg, Halmstad och Trelleborg iallafall, sen förmodligen över med färjan till Köpenhamn för att hälsa på Camilla. Så är läget som de ser ut nu iallfall, och i Augusti vankas det solsemester till Aya Napa! (stavas de så?)!


Gårdagens spenderades i Solna, Råsunda! Ialalfall eftermiddagen/kvällen, åkte upp för att avnjuta vad jag trodde skulle bli en riktig höjdar match mellan Hammarby if vs Djurgården , men till min besvikning så var inte första haövöek speceillt rolig. tack och lov vart det bättre spel i andra halvlek från båda håll, Hammarby dominerade på mittfältet matchen igenom, och var klart bättre än sin motståndare från Skansens zoo.  Hammarby vann matchen med 2-0, ett rättvist resultat om man ser till skotten bla, 9-2 i avslut på mål till dom grön vita.

Kampen  på läktaren vanns även den av  Hammarby If, signerat Ultra Boys och Söder Bröder. Ett riktigt bra tryck stundtals, fastän den mycket dåliga publik siffran 20 497!!! En av dom lägsta DERBY siffrorna, men va säger man?:  Folk visste väl redan innan att Djurgården inte skulle ha en chans! :=)
Forza Bajen!

Jag tyckte visst att et avr någon som sa att Djurgården skulle ge Bajen stryk i gårgens match!, Ida har du någon aniing om vem det kan vara som sagt något sådant? Men nu är väl den diskussionen iallfall färdig diskuterad:=) Eller vad säger du Ida? Dags att inse att hammarby är det bättre laget!

Nu efter jobbet vankas det hemåtfärd för att förtära en middag tillsammans Cia och hennes mor. Spänningen är olidlig om vad det kan tänkas bli för något?! (haha)
kanske ska åka och titta på en  Volvo V70R i västerås ikväll, måste bara få tag på skiten Putte så han kan följa med. ne nu bär d av hemåt!

ha d gött alla glada!


Allmänt!

Då var ytterligare en arbetsdag slut, bara 3 arbetsdagar kvar på denna veckan..(längtar redan till helgen)!
Dagen på jobbet har varit allmänt lugn och skön, lite varubeställnignar samt växelbeställnignar gjorda bara, annars inte mycket. Chefen e ju på semester så då är de relativt lugnt, haha inte för att det e speciellt hårt när han arbetar, brukar sitta o spela kort ibland, eller sola vid varumottagningen:=)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra,  eller jo, jag har en DEJT ikväll kl 19.00...en dejt med tvättstugan:=) Funderar på om man ska försöka sig på att baka lite idag, fick ett jätte gott bröd av min syster, tomat och parmesan ciabatta, jätte gott (tack syster)! Funderara om man ska prova o göra de själv, fruntimmer syssla , IKNOW! men va fan, lite feminim ska man väl vara?, eller?


Stackars dig Cia som är genomförkyld, men som jag sa, ni fruntimmer klarar inte ens av en liten förkylning innan ni är som en halvdöd männsika. Men jag kan väl vara lite snäll och hålla ena tummen att du blir frisk snart iallafall.
Tack förresten för den jätte goda lassangen till middagen igår, den smakade mums filibaba:=)
Måste även få poängtera att det e starkt av dig att du inte rökt på ett par veckor. BRAVO!
Fortsätt i samma stil så kanske man kan kalla dig BRA till slut och inte bara duktig när det gäller diit intag av nikotin:=) Men det finns ju massa andra saker du redan är BRA på, eller hur? ;=)


Magnus saknar dig fan, kom hem nu! Längtar redan efter dom där sommarkvällarna efter jobbet. Alla sköna minnen från förrra sommaren, Så lämna dina brudar i Gävle o kom hem och  njut av det underbara vädret nu:=)
Se även till att Mirza tar de lite lugnt med alla sin "chicks", annars kan det ju gå illa som han märkte. Vi får ta och åka ner tillHultsfred i sommar över en helg och hälsa på honom om han nu inte stannar i Gävle hela sommaren.
Ungefär 30 dagar tills du flyttar hem nu mannen, vi ses snart min vän!

Anne hur kan man släppa iväg dig på konferens/utbildning? Har din chef inget vett i skallen? Utan din vårdare, (that's me) som tar hand om dig och ser till att din t¨ångströja sitter på:=) Hahaha! Men seriöst gör inge dumt med chefen:=) Hahaha! Vi får ta den volleyboll matchen snart, men jag vill inte att du ska gråta ihjäl dig efter en brakförlust. Du förresten imorgon smäller det ordentligt. Hammarby vs Skansen (Djurgården) tyvärr kommer ni åka på så mycke stryk, Bajen vinner med 3-1 :=) 

Imorgon är en väldigt viktig match i allsvenskan, Hammarby vs Djurgården , hammarby måste ta 3 viktiga poäng imorgon för att inte halka efter lagen i toppen allt för mycket, men Hammarby brukar ofta inleda säsongen svagt, men ha en mycket stark höst.... förhoppnignsvis blir det så i år igen.  Bajen har haft en jobbig inledning på denna säsong, efter dessa 9 omgångar som spelats hitills ligger Bajen på en ynka 8:e plats. Men då ska man ha med i beräkningen att AIk fick en mycket tveksam straff med sig i årets första Stockholmsderby, på STOPPTID dessutom, men va fan , råttorna måste ha alll hjälp dom kan få. Sen har vi matchen mot Kalmar FF, Bajen krigade i 93 min innan Kalmar FF fick ditt 1-0 på STOPPTID åter igen, (denna gång ett spelmål) , Bajen hade spelat sista halvlek med 9 man pga skador samt 1 utvisning, mycket starkt BAJEN! Om dessa 2 matcher hade slutat med vinst mot AIJK och kryss i matchen mot KALMAR FF som vi var värda hade vi legat topp 4 i serien. Men inga ursäkter, bollen är rund för alla lag. så FORZA BAJEN! vi kommer igen.....


ha en underbar dag alla glada!


Helgen är slut.

Då var det roliga slut för denna helg! klockan är strax efter 22.30 och mina ögonlock är så tunga att det känns som om John Blund har lagt  2 ton sand i/på dom.

Helgen har varit relativt bra. I fredags var det en lugn och skönhemma kväll med film och ost o kex. En riktigt myskväll.! trevligt som bara den, tack så mycket CIA .
Lördagen spenderades hemma hos  farbror Roger med en liten del av släkten. Han hade jue fyllt "Gubbe" (50år) tidigare i veckan.
Efter smörgåstårta och andra god saker, bar det av hem till syster yster med sambo, för att träffa kusinerna.  Marie,  och Stefan med respektive. Tyvärr ses vi inte så ofta längre då  Marie bor i Göteborg tillsmammans med sin sambo Roger. Men i sommar kommer vi ner o hälsar på, då ska vi åka "gungan", om du nu vågar  Marie. :=).

För min del känndes det riktigt bra/kul att du följde med både till  Roger och hem till min syster :=)
Så nu är väl cirka en tredjedel av släkten Löfving avklarad.

Söndagen har även den varit bra, dagens höjdpunkt var iallfall matchen mellan Hammarby IF och Götborg på Söderstadion, så jävla härligt tryck under hela matchen på Norra J o K :=) Bra Boys!
Tyvärr slutade matchen 0-0 och delad pott , men det var rättvist då båda lagen hade vassa chanser att avgöra.

Jobbardag imorgon igen*suckar*

Snart så, snart Magnus, snart ses vi på "heltid" igen :=) Längtar efter dig vännen. Då blir det minigolf igen..måste ju ta igen sen sist...

Kanske bär av till Ikea antingen Måndag eller tisdag och inhandlar lamporna om det passar dig :=)


Tim grattis till nya jobbet och lycka till med flytten till tjejen.

Linda F, Grattis både till dig och din karl, grattis till det nya tillskottet i familjen forslöf! Du får komma in och visa upp "lillen" snart, nu kan ja inte reta dig för tjockis längre jue, mohahaha! All lycka till er 3 ....

RSS 2.0