Överraskad...

I lördags kan man lätt säga att jag vart överraskad, på ett bra sätt!!! :=)

Dagen började med att min syster Linda och hennes sambo Johan kom hem till oss på fika. Tack för den jätte fina Armani skjortan jag fick:=)  Förresten så var mamma o pappa också här, senare under eftermiddagen kom även Mona, Peter Ida och Emil. Tack för att ni kom.

Men det var inte det som var själva överraskingen eller det som gjorde mig överraskad, jag kommer dit alldeles strax:=)

När "fika" gästerna hade börjat röra sig hemåt så dök Tobbe och Anna upp. Det var bestämt sedan tidigare att dom skulle komma hem till oss i Eskilstuna och dricka lite öl och snacka lite skit.  men så blev inte riktigt fallet....utan jag och Tobbe drog hem till Magnus ute i Hällby för att se Vm-kvals matchen Ungern vs Sverige (1-2 för er som inte vet slutresultatet ) och dricka lite öl. Efter matchen så bestämde Tobbe, magnus och Bentzer att vi skulle röra oss in mot stan för att ta ett par öl på någon krog, närmare bestämt Harrys.
Jag sa till grabbarna att jag inte ville gå till harrys, speciellt inte så tidigt som vi gick ut, kl 22.15 !!!!...men dom insisterade på utgång relativt tidigt och jag följde slutligen upp i deras planer.
Väl framme på Harrys så går Tobbe fram till kassan/insläppet och fibblar med något, men riktigt vad fattade jag inte jsut då... men han såg till att vi kom in gratis, ( han påstod sig känna hon i kassan) .!!! När vi kom in på Harrys så började grabbarna dra med mig uppför trapporna mot 2:a våningen, då började jag misstänka att "något" var på gång..

När jag/vi kom upp för trappan(vip avdelningen) så stod vännerna och väntade på att jag skulle komma. Något jag trodde skulle bli en lugn och skön fotbollskväll med grabbarna och lite öl, blev istället till en "blöt" kväll med massa dricka och underbara vänner och min älskling Cia som hade ordnat en överraskningsfest för mig (25-års fest)! Ni gav mig ett minne för livet!!! När dom började sjunga för mig när jag kom upp så fällde jag faktiskt  1 eller 2 tårar, manligt va?;=) Men jag blev liksom så himla glad och rörd. Cia hade ringt runt till mina/våra vänner o fixat allt. Helt underbart, Cia du förstår nog inte hur mycket den kvällen betydde och kommer betyda för mig!!!!

Tack till: Mattias A, Jojo, Tobbe, Kim, Emil, Ida, Danne, Jenny, Magnus, Bentzer, Tobbe (skåning), Anna,  Angelica, Älsklingen, tror inte jag glömde någon, eller jo pugh och Fia oxå, tack för presenten synd ni inte kunde komma. Fick en 4.5 liters whiskey av allihopa:=) Tack som fan!!! Ni gav mig en kväll jag sent eller aldrig kommer glömma.

Med andra ord hade jag en helt underbar helg tillsammans med underbara vänner och världens finaste Cecilia!!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi hade det lika trevligt vi :) En kanonkväll!

2009-09-07 @ 23:21:10
URL: http://dojdan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0